290910 - Onsdag

Usch, syns oxh känns att hösten har dragit in. det blåser ju rätt igenom kroppen också, fy. Inte länge tills man får skriva 011210 och snart 010111. Hur sjukt ser inte det ut? Tänk er då den 11 november 2011? "111111" Lite skreepy..

Onsdag igen, svenska började vi med sedan livmedelshygien, usch. Prov nästa vecka.. Blää
Sedan var det maaaat o så mattee.. Gjorde en del tal samtidigt som jag spelade CSI på datorn ;) mångsidig!

Haha, sedan kom jag hem, duschade och kollade på The Mentalist sedan tog jag ut moppen och försökte starta. Typ ingen ström! HALLO?! Då var klockan halv 5. Pay and Jumpen började 5. Försökte att springa igång den eller liknande men inge funka. Då började jag desperat att ringa runt till mamma och pappa men inget kunde dom göra så jag började messa folk. Men inte en enda människa svarar när man behöver det. Kände mig övergiven!
Så jag fick ställa in moppen, var sur på alla! Så gick in och ställde mig och skrek, gallskrekm rätt ut. Tur att stakars katten var ute!
Blev sedan helt rastlös att jag messade lite till men inget svar så jag började att baka in äppelskaka, bara för att jag inte visste vad jag skulle göra. Det var egentligen fel sorts äppel så den blev lite mosig men den var annars helt godkänd. :)

Nu ikväll har jag fixat mig iordning. Skolfoto imorgon.. Jippie... :/ Vet inte vad jag ska ha för kläder, känner mig helt tom.

Men detta är iaf min frilla ikväll:


Och självklart lyckas jag få ett munsår idag. Började känna det på matten och hade panik. Inga plåster i skolan. Så det var egentligen det första jag satte på när jag hade duschat!
BTW, nu startade moppen på kvällen. Fan va jag HATAR den mopeden alltså. Helt knäpp ä den! Skrota den ska jag så fort jag inte berhöver den längre. Fan va jag längtar till man får en bil som kanske är nogorlunda normal!
Jag är volvo människa (ofc) men Audi TT är så jävla snygg! Men vem skulle säga nej till Audi R8?

Audi TT


Audi R8


270910 - Måndag

Dagen gick fooort.. Vi gjorde fransk löksoppa med Daniel i köket. Blev jätte gott, mums :)

Sedan kom jag hem, la mig o löste lite Suduko. Har blivit beroende av sudoko, skitkul :P
Men jag blev för trött för det så jag la huvudet emot kudden och somnade.. Haha.. Mamma väckte mig vid 8 och då hade jag lite panik. Slängde på mig ridkläderna och hoppade in i ett par skor. Med hjälmen i ena handen och skorna o chaps i andra sprang jag ner till bilen. Vi körde in och jag stressade i onödan. Hästen jag fick var ute i ridhuset så jag kunde lugnt sätta mig i kafeterian men jag kände mig ändå ängslig. Jag fick Missan...


Missan, sto, f. 1996
Jag och Missan sen 26 maj 2009. Sista pay and jump..

Jag har bara ridigt Missan 4 gånger sedan sen sommaren och det för Maria. Då gick det bra, det vara bara några månader efter sommaren. Då red vi markarbete 3 gånger och det gick bra, sedan skulle vi hoppa och jag ville inte alls men egen som Maria är så tvingade hon mig och jag ville inte bara valsa ut jue. Jag ville ju hoppa. Komma över min osäkerhet och rädsla för att hoppa henne.
     Och dom små pytte hindren gick bra men när vi skulle hoppa kombination (först kryss och sedan oxer) med ett galoppsprång då typ och jag var jätte osäker så först vägrar vi typ 777 gånger på krysset och sen när vi kom över det så vägrade vi typ 888 gånger på oxern. i en kombination. Kände mig som värsta nybörjaren och Maria gnällde på mig så tillslut satt jag och bölade och red för glatta livet. Drev med skänsklar, flaxade med armarna och smackade samtidigt som jag typ inte såg något för alla tårar. Försökte 2 gången och sista gången kom vi över. Då saktade jag av henne, satt av och gick ut ur ridhuset. Sedan fick jag gå runt med henne, fy vad jag skämdes, kände mig som en nybörjare, och var skit arg på mig själv och jätte besviken. Sedan såg jag knappt åt Missans håll efter det. Tills i sommras när jag var tvungen att handskas med henne lite men det gick bra.
Så nu på träningen ska jag rida henne igen..

Men lektionen gick förvånandsvärt bra, med lite mindre trams. Men jag satt upp på henne och min första tanke var: "PLANKA" Det kändes så eftersom jag ridigt Richie ni rätt mkt och innan dess Clements. Inte som smalaste hästarna precis! ;) Dom är ju bygda så..
Sedan tog det kanske 10-15 minuter att komma in i henne trav. Skritten gick bra, galoppen gick jätte bra. Allt var så sjukt välbekant och skönt. Det kändes som om vi aldrig skiljts från varandra. Att sitta ner i henne trav tog en liten stund sedan hittade jag den och det var tom. så att jag fick driva på henne i alla gångarterna. Hon tressade bara lite på volten och gick med huvudet i himmlen. Hon slappnade ju av tillslut.. Lite..
Sedan var det så så att vi skulle rida med fötterna i stiglädren, ovanför stigbyglarna. Blev nästan lute jockey och med mina anklar så gick inte det. Testade några gången men gav sedan upp och arbetade henne lite i nersittning. Precis som vi ska göra på måndag. Men Missan är faktids trevlig, det är hon. Tycker hon är jätte fin och så men vi får se hur det blir med hoppningen. Hoppade ju Richie och det gick bra, då ska det nog bli bra med Missan också (:

Bild från 1008; Jag har typ inga bra bilder på henne..

Aldrig mera frukt

Har säkert ätit 15 päron och 3 äppel idag. Ska tala om att min mage mår inte jätte toppen.. Tror jag åt lika många päron igår. Känns det som..
Men det blir till att kämpa sig upp imorgon till skolan, händer inte jätte mycket kanske.. Ridning imorgonkväll, ronneby brunn på tisdag, pay and jump på onsdag, stallvärdinna på lördag och tävling på söndag. HAHA, vadå inte händer jätte mkt? Det var ju jätte mycket! haha, lite knas är jag nog.Nästan lika knas som Ana Gina, Ana Gina som vann kategorin "Roligast i Bloggvärden" på Blog Awards (stavning?)
Besök hennes blogg; http://anagina.blogg.se/

Kanske inte det roligaste klippet hon har gjort men det visar iaf hur knas hon är ;D

Calle Kristiansson

Calle, du berör...

Jag har nästan hela tiden sagt att jag inte gillat Calle och det har varit hela hans stil. Inte bara blygheten utan hela han, men det är hans stil.
Jag sa att jag ska se han bara för att jag ska ha lite foton, inte för att jag gillar honom men vet ni var jag hamnade? Längst fram, 1 meter från honom och jag gillade honom. Han utstrålade en sån energi, inte som Erik som skuttar omkring. Av hans energi blir man energisk och skrikig men inte av Calles. Det var en sån skön atmosvär, inga tokskrek. Inga tryckte. Alla sjöng med och följde med.. Det var en helt annan känsla och det berörde mig =)
Dom hade en sån liten trappa upp till scenen för alla små men där satt även tonåringar när Calle drog igång, jag satt på översta steget och ja, var kanske 1 meter från honom och då i samma nivå som honom :)
Han har verkligen förändrats, det Stoffe berättade för mig (han träffade och såg Calle spela innan han var med i Idol) så var han verkligen ENOOORMT blyg och bara satt och spelade på sin gitarr och sjöng lite. Nu hade han bra kontakt med publiken, han behöver nog bara le lite mera. Han såg sammanbiten ut.

Jag har helt ändrat uppfattning om Calle!


Calle på scen


Erik på scenCalles autograf ;)


Fördom!

En liten snabb update. Såg Nanne och Calle idag och jag har ju aldrig riktigt gillat Calle utan jag är mer en Erik Grönwall typ men idag ändrades det. Jag gillar fortfarande Erik men Calle har fått en helt egen stol att sitta på i mitt huvud.
Vad knäppt det lät ;)

Ska förklara mera sen när jag kommer hem och det kommer pics. Har lovat att fixa de på facebook så får völ ladda upp här också.

Någon som vill ha lite bilder på Calle Kristiansson?


230910 - Fredag

Lungt pass på morgonen, hade livsmedelskunskap med Daniel och vi gick igenom frukt och mycket äppel :)

Sedan blev det dans på idrotten, fast mer träning än dans.. Inte riktigt den dansen jag väntat mig men sjuttsingen var detta var jobbigt. Det typ bara rabb svett av mig! Helt sjukt! Sedan strechade jag lite snabbt och skyndade mig till stationen där Erik satt. Åkte hem, kom hem med mamma och har duschat nu. Sticker snart iväg igen..
Dette året verkar det inte bli bättre väder men bättre artister, kanske man kan spendera lite mera money på kanske lite julklappar? =) Får se hur det blir med det..

De dumma är att jag missar BUS möte på lördag. Är lite trist men ibland kör allt ihop sig och då får man reda ut det så gott det går..


Så, Skåne here I come :D

230910 - Torsdag

Dagen har gått bra, kommer ha sån jävla träningsvärk bara.. Svenskan hade vi vikarien vars namn jag inte kommer ihåg. Så jag satt i bibblan och skrev på datan. Sedan hade vi engelska vilket gick bra. Hade typ hörövning och det gick bra =)
Sedan var det matte och där var det ett sånt prov igen och det gick kasst! usch va hemsk jag är.. detta var lite knepigare!
Så fick ta hem matten.. Slutade vid 2.

Jag tänkte vänta tills 3 bussen och fick tanken att messa Erik och fråga när han sluta och då hade han slutat och var på väg till stationen så jag tog matten och jacka och stack till stationen. Erik väntade på mig vid österslättskolan och vi gick sedan tsm men typ aldrig igen. Han går fort ;) dte var värre än med Angelica. Kunde knappt kliva upp ett steg till tåget, mina ben var som gummi. hemskt!
Åkte sedan bussen till Mjällby så mamma fick skjutsa mig hem..

Ja, lekte lite idag ;) fick lita fnatt =)
Sedan fick det la bli ps på ena bilden (:


Några bilder på moi ;) Lekte bara lite.. Fjortisvarning pga. partyglasögonen


Ignorera min fula dubbelhaka.. Usch!


220910 - Onsdag

22 September, Mathias (http://mathewdante.blogg.se) flyller år idag =) Tider går fort.. Känns som om det var igår som jag vi satt hos hans mamma och åt smörgåstårta men det var 2 år sedan. Det har gått så fort! :) Men åter igen GRATTIS!

Sedan har dagen varit bra, eller ja, dagen har varit bra men lektionerna kassa!
Morgonen började med svenska och vi hade vikarie igen och hon läste för oss. Jag kände bara för att gå ut. Fasiken va jobbigt! Usch!
Sedan var det Livsmedelshygien och det var helt OK. Satt o rita en hel lektion då Ida är sjuk så får jag göra allt själv. Det är tur att Sammy har gjort hemma om fiskarbetet som är till på fredag. Annars hade jag sjunkit ner till botten som en sten asså. Hemskt! Jag ska inte jobba med Ida mera om hon ska vara såhär sjukt, då får jag ju bara göra allt själv. Känns surt! Men den lektionen var bra, ritade på för fullt.
Sedan var det mat och sen matte. Matte med dryga Ingmar "Bosse".
Han började dra upp det där med Primtal "pyramid". Lärde oss det typ i 8an eller nåt men hur ska jag komma ihåg att det heter Primtal? Hmm..
Och han förklarade massa och typ ingen visade någon riktigt respekt, alla var typ jätte trötta och jätte flummiga. Några brukade allvar. Men så ska ja också säga att jag fick nästan alla rätt på matteprovet. Ett fel bara. Jag skulle fått en stjärna av "Bosse" men han ville ikke så jag fick en av Tim istället! :)

Hem gick det bra, Angelica o Elle på bussen från K-hamn o Angelica o Paue på bussen från Sbg ;) Hääärligt!

Nu ikväll är jag helt slut som vanligt. Fått ännu mera problem intryckte i huvet ;) Fick reda på att Tischa, hon jag rollar med på sms, inte mår så bra och det är hemskt. Jag hoppas såklart att det löser sig! :/

I helgen är det Nanne Grönvall och Calle Kristansson som står på schemat! Hmm, är inge BIG FAN of Calle men jag ska ha kameran i högst hugg ändå. Får ta och lyssna lite på Calle och hans crew nu innan helgen så att man iaf kan sjunga med ;) Nanne såg jag på Sweden Rock Festival, hon är alltid där. Och Calle har jag aldrig sett innan så det ska faktis bli lita spännande :)

Sedan på sööndag é det BUS möte. Vi har en del att bestämma! Ska framför ärende om resa till tex Ullared. Det var suuuper kul när vi var där med stallet och jag har sagt till mamma att vi ska sticka dit nu på tex lovet eller ba ta ledigt en dag och sticka dit. Behöver shoppa loss, var förra sommaren jag var där. Saknar det. Var där 1 gång om året innan men det har blivit sämre. Annars tar jag en bussresa upp dit med typ Bromöllabuss. Angelica kanske vill hänga med..?

Dom andra dagarna?
Måndag var det slapp på studiedagen sedan ridning
Igår (tisdag) var vi i köket hela dagen och vi hade kallkök på fm och varmkök på eftermiddagen.
På fm. gjorde vi Créme Brylé, Créme Caramel och så gjorde vi Panna Cotta med bärsås. Eftersom vi inte får ha mobiler i köket blev det ingen bild :(  Vi gjorde bullar i varmkök med Daniel och så städade vi :S

Kom hem och var helt slut, åt lite pasta på kvällen innan jag somna vid halv 11. Helt slut!


Idag var Erik jätte taskig mot mig! Skrev ett mess och frågade om han skulle med bussen o han skrev att han skulle det. Sedan fick jag ett mess typ 15 min innan vi slutade att han skulle till en kompis i Mörrum. Taskigt!
Och sen Mörrum också, det är fasiken dödare där än o Sölvesborg ;)


Hos Lotta (Mathias mamma) den 22 sep. 2008

Richie + framdelsvändning = ?

Det började med att han (som vanligt) drog upp huvudet vid tränsning! Fasiken va jag hatar det, han har kommit på att han är mycket högre än alla och han började med detta innan sommaren. Eller det kanske bara är mig han jävlas med? Dumma häst! Hehe
Men sedan så fick jag bokstavligen DRA ut honom ur boxen för han ville inte gå. Dom slänger ju alltid in hö till hästarna innan min träning, lite dummt för klumpen vill ju knte lämna sitt hö!

Sedan fick jag reda på att vi skulle öva på öppna, sluta och framdelsvändning.. Humf..
Öppna resp. sluta kanske skulle gå med inte f.vändning. Helt åt skogen gick det.
5 åring, 175cm i mkh och fattar NOLL. Haha, det blev som det blev. Han var inte på humör idag!
Han hängde i bettet, drog på som satan, reagerade inte på skänklen så bra och var allmänt trött. Orkade knappt ens galoppera ett varv på volten utan jag fick hela tiden pressa fram det, och ändå reagerade han inte så mycket just då. Kändes lite som Medyk! Men sedan när jag övade lite tempoväxling mellan trav och skritt lyssnade han fint på tygeltagen och skänklarna. Då var han mysig men inte annars..
     Blir en annan häst nästa vecka då, sa till bettan att jag inte kunde rida Pavarotti och då sa hon att det skulle bli mitt mål till terminen är slut. WHAT?! Hoppas hon inte menar allvar för då dör jag! Jag tål inte Pavarotti. Han är supermysig att rykta o sköta om men att rida? NEJ TACK! Bölade sist jag red honom för det var så hemskt. Samma sak med Missan, sista hoppningen med henne grät jag, drev på och morrade. Maria tvingade mig och så fort hon sa att det räckte, satt jag av och gick ut! Fan va hemskt det var. Missan är jätte mysig att rida hon också, nu. Red henne en del i början när hon kom. Hästen kunde knappt stå still eller ens gå framåt. Stod och hoppade på samma ställe och var skitarg! usch, då var hon hemskt. Så hon har blivit så fin =) Men att rida går bra men litar inte på henne något mer efter vad som hände på framhoppningen den där pay ande jumpen. Fy va arg jag var då, på ALLA! All publik, på Missan och på Alle som inte ville gå upp och säga att jag skulle stryka mig. När hästfanken hottar av en 3 gången så är man inte så glad längre. Första gången flög jag över hindret och satt på knä på andra sidan. 2a gången landade jag på sidan och 3e gången jag var så arg att jag satt och flaxa som en kråka och typ skrek på henne men hon stanna ändå och jag landar på fötter. Förbannad så det rök ur örone på mig! haha, stakars Alle som jag skrek på..Imorgon är det då skola.. Vi ska vara i köket så det är skoj ;D


Sömnig

Nu ska jag krypa till kojs och försöka göra något av mitt liv imorgon.

Måste ta mig till K-stad denna veckan också för att inhandla en reservdel. Blir väl jag som får betala då pappa inte var så glad över vad som hade hänt.. Men jag och Sam tycker fortfarande det är ganska roligt! ;)


Min Derbi Senda Xtreme SM


Kvinnomisshandlare?

En liten funderare:

Fick reda på att en kille från Karlskrona var med i Ensam Mamma Sökes (vad heter det egentligen? Söker/sökes?)
Aja, det är en kille där från K-Krona som är med där och jag fick reda på att han typ hade varit dömd för kvinnomisshandel! Även om han har avtjänat sitt straff, varför tar dom med honom i ett program där en mamma, EN MAMMA, med barn ska leta upp en stabil och trevlig kille. Trevlig? Okej. Men tänk om man tröttnat på dom och slår barnen eller liknande?

Han förtjänar kanske en ny chans men en kvinna med barn? Jag skulle kunna tagit mig an en sån man, slår han mig så slår jag honom?
Då kanske dom lär sig? ;)


Skulle du vilja vara ihop med någon som var dömd/straffad för kvinnomisshandel?

Stallvärdinna

Så otroligt fint det låter.. :)

Idag var jag stallvärdinna och det gick super. Fick leda först Gold-Fire, ponnyn jag verkligen inte gillar och alla som såg mig komma in från hagen med honom den där gången när det var mini ridläger vet detta. Men denna gången var han så otroligt snäll och lyssnade jätte fint så det var inga problem och ungen red verkligen bra! Han blev rädd för porten till ridhuset en gång och kastade sig fram. Jag stannade tvärt, höll hårt i grimskaftet och fick tag i ungen. Gold-fire stannade när han stod med huvudet mot mig och ungen satt kvar. Skönt. Hon blev inte rädd utan ville trava direkt igen och red fortfarande honom bra! :)
Sedan var det 2 halvtimmars lektion med Winnie. Första lektionen gick fint, ungen kunde inte så mycket så det var jag som styrde och ställde. Dock sedan kom en unge som trodde att hon kunde rida i galopp, men hon kunde knappt rida lätt i traven. Ibland undrar man ju.. Men hon höll rätt så hårt i henne och Winnie blev lite stressad och skärrad sådär imellan åt men det var inget okontrollerbart =) Hon är med duktig, lilla söta Winnie.

Träffade Marina, jobbar på Preem, och så Linda, engelskaläraren från 7an =P
Bell har kommit hem och hon har bebis i magen :D (mobilbild)


Jag och Bell innan hon blev skadad

Brännboll -> Filmkväll

Fixade hästarna sedan var det dags för brännbollskväll men tjejerna i stallet och jag körde för att hämta Anna men då fick jag sms från Jonna att det var inställt så jag stannade hos Anna. Vi åt tacccoooooo och tittade på Camp Rock 2 - The Final Jam

Det var sköj men filmen var väl bra, tycker 1an är mycket bättre. Haha, Nick han spelar så okunnig, Kevin lika dum som vanligt och Joe spelar den omtänksamma pojkvännen och Demi? BITCH!

Tycker att man ska se den, var många JÄTTE GULLIGA moments.. :D Va barnslig jag är ;)Freeeedag

Så jäkla skönt att fredag står runt husknuten, är sååå sugen på helg!
Ska bli roligt ;)

Imorgon ska vi dansa(!!!) streetdance på idrotten med Ooooola ;) Ska bli så jäkla roligt, är så studdsig över det ;D Det roooligt att dansa! :)
Imorgon kväll har jag ju osså hand om hästarna, Åsa sa även att hon fixat något gott (?!) till mig för att jag sköter hästarna så ska kolla in det imorgon när jag tar hand om pollsarna =) Får se hur Missy har blivit.
Kommer ihåg när hon kom hem hösten 08, hon är f. 2007, och var helt hysterisk och fjantig. Sprakade efter oss och kunde inte stå still, drog omkull Harton och annat. Innan sommaren iår var hon mycket fin. Inget sparkande när man ryktade henne, man kunde lyfta hennes hovar utan problem och hon var hur gosig som helst. Sen far hon iväg på inridning vilket också gick super och sedan fick hon gå på bete. Åsa satte igång henne nu på lite allvar efter sommaren och det ska bli roligt att se hur hon blir tillslut. Jag har följt med henne rätt länge, inte från första året men det känns ändå som jag följt henne.. Söta Missy =) Har bilder från 08 och fram till i sommar. Kan ta ett litet scoop om henne i helgen varvat med massa text om vad jag upplevt med henne och sedan massa bilder ;)

En söt bild på Miss Sixty M (e.Camaro M) f.2007   Bilden tagen i våras, mars någon gång.

Samlag?

Haha, efter många om och men döpte jag inlägget till Samlag tack vare Tim som nu går runt och upprepar en 2as ord. Det var en sak med Emmelie men en 2a sa bara det rakt ut igår. Eller när det var.. Och så skrattade typ alla och Tim sa typ sånt ida osså ;) Haha, därav "samlag"

Jag går och lägger mig 9 eller 10 på kvällarna därav ingen blogg men det är några jag skulle vilja be om ursäkt till. Speciellt till Fanny efter lektionen i måndags. Hon verkade superglad av att ha hoppat Medyk men jag var på så dåligt humör efter att mamma bara dumpat mig halv 9. Då skulle jag vara i stallet jue! Så körde på en kvart och Anna hade börjat med Richie till mig så det var superduper snällt men så var jag på dåligt humör!
Så förlåt Fanny, jag vill gärna höra hur det gick för er..
Och förlåt till Maja som också jag snäste lite surt åt i måndags, hon hälsade glatt när jag mötte på henne på stallplanen men så blev det inge av de då jag var jätte sur. Men fick slappna av när jag väl kom upp på den lilla klumpen och tro det eller ej. Jag satt kvar hela lektionen! haha Blev 2 st skrik-hopp men annars gick det bra. Kommer ett separat inlägg om det!

I helgen ska jag passa 2styck unghästar. En 5 åring och en 3 åring ;) Söta Chikitita och söta Miss Sixty M ;D
Sedan på söndag är det lagtävling i Ronneby och tror att jag har fjäskat mig till lite skjuts av Hanne annars finns det nog kanske plats hos Anna då jag ska ha med dator och visa hur iTunes funkar! haha ;)

Nu är kl. 20.48 så jag ska sova nu.. Skriver mera när jag har tid!
Åter igen, Förlåt Fanny...


Natti-Natti

Sovdags för mig, har precis plattat håret. Usch, mitt volym lösa hår. Är det någon som har ett bra tips för det? Bra volym? ;)

Men ska iaf sova, idag har jag mest redigerat bilder men fick ta en paus från det nu ikväll då jag höll på att få 4kantiga ögon.
Hmm.. Imorgon är det hoppträning med den lilla 5 åringen. Haha, betoning på LILLA! Haha, han är typ 175-180 i manken. snacka om att man känner sig liten! Men han är så jäkla snäll. Tänkte på det när jag tog in honom från sommarhagen när jag red honom i sommar. Han är enorm! Asså, jag blev nästan lite orolig, tänk om han skulle få värsta rycket och bara dra. Visst dom andra hästarna kan göra samma sak men dom kan jag ge lite motstånd. Dom kan jag hänga efter men blir man hängande efter Richie, då är det kört! Han kommer ju inte precis märka det.
Men det är iaf hoppning imorgon och vi får se, förra måndagen när vi hade bommar gick det faktiskt rätt så bra. Sista hoppet (sockerbits-hinder) var stort och fint =) Bettan tyckte att jag skulle ha min säkerhetsväst på mig och det är väl igentligen säkrast men då stör jag troligen honom mera än vad jag redan gör. Han behöver egentligen hoppas av mer erfarna ryttare inom hoppning. Han har dålig balans + att jag inte litar på honom och då blir lite osäker. Det är ingen bra kombination! Men vi får se hur det går, Richie Rich är den häst som jag känner mest förtroende för, sedan Clements åkte till Anna känns det tomt. Det känns som om jag ska kunna rida dom andra hästarna men det är ändå som en liten spärr och jag söker mig till dom jag har ridigt innan. Jag kände mig säkrare och säkrare med Clements vid min sida men nu känns det som om jag glider tillbaka i samma svarta hål jag satt i när Bogart försvann från min sida.
Jag har haft sån otur med hästar! sjukt asså!

Det får väl bli en liten bild från i vintras på min lilla klump ;)

Richie Rich
Lettiskt Halvblod
f. 2005

På bilden har han så fin mule. Han hade soleksem på mulen i sommar så den har inte varit den mysigaste men det har läkt fint hittills så hans mule kommer bli så fin och gosig igen.

Var också nyss inne på Bokes sida och dom har en "Hall of Fame" där det står om Myzac, Mister Bogart och Goliath. Dock så står det inget om Bogart. Varför inte? "Blev skadad och blev inte bättre, därför avlivning" Nej, jag kan själv inte formulera händelserna i text och det låter så barbariskt när man skriver det men han mådde inte bra. Jo, precis i slutet. Veckan innan han fick galoppera vidare då fick han komma ut i friska luften. Han fick gå i skogen med mig och jag är tacksam över den sista tiden jag fick med honom. Jag tror också att han är tacksam över att han fick komma ut i skogen.. Jag älskar dig, pojken min..
Anledningen till denna lilla snutt var att jag såg hans bild och jag blir så överväldigad av sorg men också kärlek.. Kärlek till denna speciella och underbara häst som bara travade rakt in i mitt hjärta från första stund då jag gav honom en chans. Inte klokt att jag tvivlade på den vackra fuxen, men så fort jag gav honom en chans och steg in i boxen med en borste i handen var det som bortblåst. Dock var bara min nervositet kvar men när jag satt på hans rygg försvann den också och vi blev ett.

Jag kan skriva hur långa texter om vårat första möte, om första träningen då jag kommer ihåg den som om det vore igår. Och jag tackar Frida Åkesson som fick mig att prova honom, att ge honom en chans. Utan den lilla knuffen hade jag inte varit där jag är idag, jag hade inte vågat så mycket, jag hade inte tagit dom chanserna, och mitt liv hade absolut inte varit så bra under den perioden.. Så tack Frida!


Stress, stress och åter stress

S T R E S S


        
Är anledningen till att jag inte har hunnit med bloggen men mycket har hänt!Föräldrarna är ju hemma, varit på TP, pay and jump och hjälpt Viktoria med Ghostbuster i Råby igår.. :) Bilder kommer komma! Iaf på hemsidan precis som massa bilder på Anna ;) Haha, Anna ÄÄÄÄÄLSKAR att bli fotad =) haha!