Speed-update

blir ett inlägg till ikväll.

sitter med lite ont i magen och ska nu dricka lite "varma koppen" emot de :) sen ska jag sova, för de är något jag inte gjort så mycket dessa dagarna!!

flyttad och klar

Jag är nu utflyttad ur kära Parhus 1 efter att ha bott där sedan september men njuter nu i längan istället, dock lite tråkigt då det är i samma korridor som jag bodde i sommras och ingen omväxling. Dock ett annat rum denna gången som jag vet är fräscht då ingen bodde i det på hela sommaren, eller mellan juni och september när jag bodde här :) Kul va? Har dock en ventilation som surrar och stör i rummet samt inga parsienner så de blir endast gardinerna som skymmer insynen! Intressant!
 
Jag har så JÄVLA mycket packning, herregud. Packa ifs slarvigt men just nu står dert 2 rullväskor - en bauta, och en mycket mindre, en stor backpacker-ryggsäck och en stor adidasbag. Men det är inte slut där, det stor också 2 mindre bagar, en stor IKEA-påse och en kartong + en plastspann där allt från badrummet åkte ner! 
 
Hur fan ska jag få hem allt?! Måste packa om tills dess så mycket det bara går och slänga skiten som inte ska med hem, finns nog en del. slängde ett lakan idag som de var ett stort hål i
 
 
Ni kanske undrar varför all denna packning? Jag anlände till Sandhamn för första gången den 9 april 2013 och har sedan dess tagit upp massor, som när jag kom upp i juni igen. Och när jag hade haft några veckors ledigt i oktober. alla desa grejerna har jag ju använt och så, alla grejer är NÖDVÄNDIGA! xD Höhö
 
Puss på er så länge
 
 
ps. imorgon byter vi meny på seglarhotellet!  spännande! :D

det är inte lite grejer
Så jävla sliten

Är så jävla sliten efter helgen och efter några öl i solen på Sandhamns Värdshus efter jobbet idag var jävligt skönt. Hann sova lite middag också och nu försöker jag återhämta mig!

I 2 dagar ska jag sedan packa ihop alla mina grejer och flytta ut ur Parhus 1. Tillbaka till längan, de ska städas ur och göras fint till sommaren. Men de ger mig en överblick och allt jag inte använder tänkte jag börja frakta iland till bilen! Onödigt att ha vinterkläder och så här ute och asa på sen när de ska flyttas igen!
 
 
 
 
nu blir de pasta med pesto och så Call of Duty!!!!

2 år sedan

Igår var det 2 år sedan jag skakade hand med den där mannen från Karlskrona som hade suttit och bedömt mig de senaste 40 minuterna. I 40 minuter hade jag bevisat något för mannen som gjorde honom nöjd.


Igår var det 2 år sedan sedan jag hoppade av min moped, min Derbi Senda X-treme SM, och ställde den varsamt på stödet i garaget och studdsade in till mamma. Tog nycklarna och körde för första gången själv, lagligt! Jag hämtade en kompis på tågstationen och körde runt och bara va BÄST!!

Som ni förstår, så var det 2 år sedan jag tog mitt körkort och inte minst sagt på första försöket. Det är tyvärr inte många som har klarat det på första försöket men fy fan va jag hade ångest och det var ju nästan hur enkelt som helst att klara det. Så känns det nu i efterhand!

Mycket har hänt under dessa 2 åren men bilkörandet har följt mig vart jag än har varit. Det blev ännu en frihet att ta körkort och att kunna komma längre än vad min moped tog mig!

 
Under dessa 2 åren har jag nästan varit skadefri, en kväll i juli krockade jag med ett rådjur. Resultatet var krossade lampor, intryckt grill och massa päls inklämd samt blod på min trogna Volvo 850. Annars är jag skadefri! :D

I november köptes min vackra C30 och följer stadigt med! :D Finns knappt någon bil som går så bra som den! :D

1 år idag!

Tiden går fruktansvärt fort nu och idag är det 1 år sedan jag lämnade Sölvesborg och kom ut till Sandhamn för första gången, förväntansfull och nervös! Det visade sig bli fantastiskt och att jag skulle vara kvar på den vackra ön i ett år, det trodde jag aldrig!