Försök att inte följa med..... OMÖJLIGT!!!


Ungsomsdag - Blekinge

Kommer lite bilder från Ugdomsdagen 16 juni 2013 - vi höll den på Ronneby Horse Center!
 
Clinicen hölls av Philippa Magnusson som finns på: http://www.sandberga.se/

 

Nyttigt mellanmål

Jag bestämde mig för att vara nyttig men när jag tog osten så blev det inte så nyttigt men gott va're! :D
 
 
Yoghurt, äppel och babybel-ost :) mums!

RENOVERAT!

Nu är bloggen lite renoverad och 3st rullande somriga bilder är min header.Den funkar i Google Chrome, Internet Explorer och i Comodo Dragon. Funkar den inte för er, tryck F5 - ser ni ej den rullande header? Skriv en kommentar! :D
 
 
 
 
Fler bilder kommer in - detta var som en bra gund xD

Ikväll firar jag!!

Ikväll ska de firas!


Ikväll firar jag mig själv som är GRYM och har fått mitt andra (2a) jobberbjudande från Sandhamns Seglarhotell och frågan ställdes först av VD för Seglarhotellet och sedan av kökmästaren! Bara så ni vet så är jag GRYM!Min kyl innan: öl, sweetchili sås, Is-te
 
Min kyl inför ikväll:
öl, sweetchili sås, Is-te + mjölk, yoghurt, gräddfil, thaisoppa, smör, stenbitsrom, potatis, babybel, färsk pasta, stuvad spenat och persilja. (Massa i skafferiet också!)

INGET MERA STUDENTLIV! :D Här ska de visas att jag är kock! :)
Den där frågan...

Har fått den där ångestframkallande frågan 3 gånger idag - Vad ska du göra i höst/vinter?
 
 
OMG!! Jag vet inte....
 
 
När folk frågar så är jag oftast i prepp eller i service så hinner in te att nojja men när jag ligger som nu, här i ett svalt, mörkt rum med bara vinden som letar sig in genom det öppna fönstret som hörs, det är då ångesten kommer krypande! Men jag måste få sova...Ångest hade jag igår, jag sov 3 timmar - mådde skit men bara att bita ihop och gå till jobbet! Shit! Fick ett uppvaknade vid kvart i 11 imorse igen då jag råkade hälla KOKANDE VATTEN på mina egna fötter! Resultatet är brännblåsor på och under fötterna - mysigt? Nja... Skorna som jag fick akutspola med kallt vatten för att kyla ner mina fötter är fortfarande blöta och kommer vara det sen också!

Inte för att klaga men med brännblåsor på fötterna, knivjack på fingarna/händerna, ömmande knän och ett huvud som bara snurrar för jag sover för lite så har jag rätt att klaga på min egen blogg!


Lyssna här:
Jag mår skit, jag har ångest och panik varje dag, svårt att koncentrera mig och är så lättirriterad att jag snart exploderar! + att jag har ont i hela kroppen verkligen....
 
 
Jag går väl snart in i väggen?! Tur att de kommer hjälp nu i veckan och jag har fått 2 dagar, 2DAGAR, ledigt! Fy fan va de ska sovas! <3
 
 
Så tro inte att det är en dans på rosor... IT'S NOT!

1 år

Idag för 1 år sedan hade jag precis flyttat hem från mitt förra sommarjobb och inväntade terminstarten på ridskolan. Jag var supertaggad att börja sista året på gymnasiet och hela min skolgång! Kanon - men jag stod hästlös. Blivit av med Colin i juli så visste inte vad jag skulle göra.


Idag för ett år sedan föddes också Albin Hedbäck, världens gälligaste men goaste unge! Kan man nått annat än att falla pladask?
Grattis grattis! :D

sextiotre timmar

redan jobbat 63 timmar i Augusti månad! ni kan kanske förstå att jag jobbar hårt när jag står i ett kök och jobbar (läs; sliter) i ca 12 timmar - varje dag! (nästan) ledig någon gång och jobbar kanske 10 dagar imellan?


just nu ligger jag i sängen och ska sova så ber om ursäkt ifall texten blir lite konstig. ibland cpar T9et på surfplattan!


allt fler lämnar Sandhamn för denna sommaren vårat team blir bara färre och färre! :(

jag har även troligtvis råkat få med en av mina knivar ner i soporna så den är det bye bye med :@ blir så arg och besviken på mig själv men som tur va är det bara skalkniven som försvunnit och inte någon av de större "viktigare" knivarna!

har även lyckats SÅGA mig i tummen med brödkniven så blodet bara sprutade, det var nära att fingeravtrycket på tummen försvann!
jag stod och tänkte på att jag inte skurit mig än, brukar nämligen hända med brödknivar och så bara stack det som fan i tummen och hela handen blev röd!


dålig bild men jäklar vad djupt det är och snett in, är nästan enda ut till nageln och till halva tummen. är min vänster tumme!


natten till idag fick jag in en oavbruten sömn på typ 8 timmar. aldrig sovit så bra sedan jag kom upp hit. ingen ångest, ingen panik bara lugn i huvudet. sen körde jag kväll idag - jag körde ut 27 mat idag och Magnus på kött körde ut 204st Själv! jag fick under service skära bröd, göra klyftpotatis och hämta oxfile och bidra med min egen prepp.
- ska bli skönt att jobba imorgon, nästan all prepp är klar ska bara göra hovmästarsås, gravlax's rosor och typ hacka persilja samt koka plugg (potatis) men de blir väl tonfiskhärva imorgon! jävla salladsätare...

haha, nej då... de ska väl få äta de också xD
bjussar på en bild från i vintras. saknar min bil ♡♡♡♡


Dagar som denna...

Det är dagar som denna, som jag längtar hem.

Jag sitter och kollar på alla bilder på facebook vad alla gör hemma och det kliar så sjukt mycket i fingrarna och jag känner mig så sjukt ensam här uppe, även fast jag är omringad av vänner som tycker om mig och vill ha mig här. Är inte de lite sjukt?

 
 
Jag längtar hem till mina föräldrar, tro'et eller ej men även om jag inte har direkt hemlängtan så saknar jag deras tjat om att städa, göra något, sluta titta på TV osv. osv. Det fattas! 
 

Min familj <3 på St. Thomas, US Virgin Islands (Karibien) bakom oss syns den berömda Magens Bay!
 
 
 
Jag längtar hem till min adoptivfamilj - Hedbäck'arna - som jag typ adopterat med finare ord. Våldgästat kanske man ska säga?
De bygger skrittmaskin för fullt, så Stall Ebbalycke kommer snart få en stor skrittmaskin och kanske andra planer också? Vem vet?!

Supermamman Sara! :D
Supersöta Wille! :D

Lek och stök på gång med pappa Calle!

 
Och lyxen med att ha allt hemma?! Det går inte en dag utan att jag saknar något som jag inte har här uppe.
 
Det är alltid något som skulle vara bra att ha! höhö

Och hästar? Shit, har ju inte sett en häst sedan JUNI månad (bilder ser jag konstant xD) - JUNI!!!!!!
*abstinens.se*

 
Avslutar med en bild på Sara och hennes monster!
P R A D A  | f.2004 | e.Pablo  ee.Pilot | u.Laice  ue.Lambert