New In

shoppingspree idag, löning och allt ;)

blev lite smått som filmer och en hink och lite annat :)


men ett par skogsgröna URBANEARS "platten" fick hänga med hem. upp till bevis om de är så bra som alla säger, än så länge så är de mer än godkända!
//and the catch of the day//
ett par Venice från Deichmann, tycker de va supersnygga och lite lägre vinterskor som nog håller för det mesta :)
samtidigt så röjer jag för fullt i huset och försöker få ordning och städade ur de som skulle förställa städskrubb. nu får tom. dammsugaren plats där inne :D


My Day, 13th of january

Steg upp, började röja och stöka och ja, fick rummet typ städat ;) Tog sedan kameran och knallade runt i det svinkalla vädret på lilla ön.

Sedan tänkte jag så här, nu fixar jag mat, tittar på film och sen går jag ner till affären och plockar på mig lite läsk och annat nödvändigt!

Fixar mat, käkar, somnar innan filmen är slut, vaknar 17.55 och affären stänger 18.00. Helvete!

Somnar om igen och sover till 19.00 då jag fastnar vid en annan film och suttit framför TVn tills nu. Var för övrigt en skitfilm nu sista vid namn "The Word" med Bradley Cooper och Daniel Quaid. Den första va en galoppfilm vid namn "The Cup".

Nu ska jag bara mysa ikväll med lite filmer och så. Imorgon får jag nog ge mig in mot Nacka för att handla lite. På onsdag blir det jobb igen! :)

Some Insight

 


Idag är det den 13 januari och...
 
...för 7 dagar sedan fyllde jag 20år
...för 7 månader sedan tog jag studenten
...för 9 månader och 5 dagar sedan anlände jag till Sandhamn för första gången
...om 5 dagar är det exakt 7 månader sedan jag började jobba på Sandhamns Seglarhotell
 
 
Idag kom jag lixom på att om man ska räkna med när jag var praktikant så har jag jobbat på Sandhamn i 9 månader. Är inte det väldigt sjukt?! Var har tiden tagit vägen?
 
Under de här 9 månaderna har jag varit hemma 3 gånger, jag har flyttat 3 gånger, fyllt år, varit full 2 gånger, jobbat både midsommarafton och nyårsafton, blivit så huggen i ryggen och lurad att det fortfarande svider. Sist med inte minst har jag ju köpt en ny mobil och tagit ett skitabonnemang också ;D


Jag har förändrat mitt liv från att ha levt med mina föräldrar, bortskämd till 1000 och lallat runt i skolan och haft ett enormt intresse som jag verkligen brinner för till att ha flyttat till Stockholm, sliter som ett djur, står på mina egna ben av min lön och inte ha någon som kontakt med hästar eller ridning. Har inte ridigt ett ordentligt arbetspass sedan april, med undantag för ett paddockspass i oktober och ett lullpass i skogen i december. 
 

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna göra en som omvändning och kunna lägga hästarna på hyllan, dock kommer jag att plocka fram de igen så fort jag får möjligheten. 
 
Jag gör ju detta också för att få erfarenhet så jag kan få ett jobb var jag än väljer att bosätta mig i framtiden! 
Jobbat ju också självklart för pengarna, jag hamstrar och sparar för fullt! :)

Bad Dreams and stuff

Det var länge sedan jag vaknade av en mardröm och satte mig upp i säng och nästan skrek! Detta hände imorse vid halv 9. Det var ingen trevlig dröm och det hela eskalerade så klart med att det hände hemma medan jag var här uppe och när jag kom hem så vart de kaos! Det är dessutom en sådan dröm som jag kommer ihåg glasklart! Var så verklig att jag fick ringa upp mamma och pappa direkt för att höra deras röster då jag trodde att det var verklighet!! :S


Men nu har jag haft städdag då jag inte vågade somna om. Rummet har fått sig ännu en renovering och snart är det dax att ta ett enormt ryck i badrummet och i allrum/kök men de är redan ganska rent. Får passa på nu när jag faktiskt ska bo själv i en månad i ett helt hus! Vanligtvis bor jag med en kille som heter Mattias men han har dragit till Thailand. Så jävla skönt det hade varit när det nu har varit snöstorm på Sandhamn i 3 nätter ;)
 
 
 

Lågsäsong

Nu har verkligen lågsäsongen rullat in på Sandhamns Seglarhotell!

Igår bommade jag igen vid 14.00 och städade iordning innan jag gick hem kl. 4. Söndag kväll och hela måndagen + tisdag har vi stängt då det är 0 bokat. Kul....

Men det är lite skönt för man får ledigt så är det lite mer jobb på helgerna. I lördags uppmätte gästantalet ändå 180st. Men det är ju helt dött på ön övrig tid lixom, man får vara glad om man iaf möter en människa när man går till jobbet :)