killar?

Vad jag än gör så är allt fel!

Vad jag än gör med killar så tar dom mig som en kompis för jag är för tuff. När jag sedan visar mig sårbar så blir man kallad fegis.

Hur ska man göra?

Ja, jag vet!

Ja, jag vet att jag inte bloggade igår men kom hem vid hav 2 på natten! Inte sugen på att blogga då! ;)


Ciao


Ledig

Hemma och ledig idag igen, pappa hämtade mig nu ikväll - underbart att vara hemma :) Nu tittar vi på the good wife - haha - tänker på Raj i the big bang theory ;D


Måste nog reboota om min dator - halv knas är den! Allt bara pajar - dag för dag :)


Och en annan sak -> vilken jävla jubel-idiot norsken som har orsakat allt detta i Norge är! Hur fan kan man vara så dum att skjuta ihjäl massa ungdomar? Idiot!
Det dröjer nog inte länge tills de börjar i Sverige - i hans skit han skrivit på internet - att det är över 900 svenskar som han vill ha ihjäl. Att hans systrar och bröder bland "tempelriddarna" ska fixa det.
De kommer till Sverige också - eller inte kommer - de finns i Sverige och kommer snart att visa sig. Alltså ska jag hålla mig i lilla Sölvesborg ;)


Mer kommer imorgon efter eller före jag vatt i Norje och träffat Malmö-borna och Norrmännen ;P

Ciao

Shopping och motion

Haha, nu jävlar!

Körde till K-stad och det blev in Yosemite X-trail 26"

Cyklade en runda nu ikväll - så lätt att cykla ¨på asså!
Cyklade banvallen bort till getabjär - därifrån ner till hosaby björket och så 70 vägen till Markasträtet med ett stopp hos Åsa. Hon var ute så snackade en stund med henne och sedan hem. En runda på 8km och som tog under en halvtimme [pausade träningsappen när jag pratade med Åsa]
Så skönt det var att cykla - herregud! Moppen fel att jag är lat ;)
Funderar på att cykla till Nogersund imorgon - ska ju jobba så ska med båten. Lätt packning egentligen. Extern hårddisk och kanske reflexskärmen! :)


Och vet ni vad som damp ner i min brevlåda?
Min reflexskärm 5i1 från tvspelsweb.se ;) Beställde den i söndags kväll och fick den idag - tisdag - på posten. UNDERBART! :D:DAnledningen till den fula loggan och de fula bilderna är att jag sitter på den stora datorn hemma då den andra är på Hanö och samma sak gäller kameran så det är fula mobilbilder och en kass dator utan min stämplar med min logga. ;) Men men :P


PS. fick reda på en sak om Steffie idag - fan me!! :(

Nice!

Fan va snyggt det blir, nu när vi gör om! :)

Dessa bilderna har mamma tagit därav ingen loga för jag orkar inte slänga på en!


Beställd!

Nu är reflexskärm beställd!

5i1 från Tvspelsweb.se [ <- klicka! ]


ÄNTLIGEN!!

HALLLLLLLELLLUJJA!

Idag fick jag äntligen en av de kommentarerna jag längtat efter!!
Kanske ska jag ta det från början?

Leif gick hem nu på eftermiddagen och sa att jag skulle göra pepparsås så jag börjar där med lite smör - hade löksky så bara la i lite Dijon Senap och rörde med en visp och sedan i med lökskyn och sedan "veva" sedan i med 2 L grädde. Först 1, vänta lite, sedan 5 dl typ. Vänta tills de också blivit varmt och självklart så vevar man med vispen emellanåt. Sedan i med resten av grädden, salt och peppar. Sedan i med det andra (ska ju ej tala om det för någon hur jaggör den! hehe) och smaka av med de olika sakerna, KLART! slå upp e bunke - låt svalna på en äggkartong. Super!

Sedan kom Leif vid kvart i 5 och när jag kom ut från kontoret kom kommentaren. "Jättebra sås, Jättegod. Smakade den nyss" [Jag kommer ej ihå om han sa JÄTTEbra eller JÄTTEgod. La mest märke till att han sa JÄTTE (!!!) och att han tycke den var bra/god. Jag flinade stort och tackade så mycket - mästaren på att göra sås heter Maria Mattisson! :D Känn på den, ni..!

Har inte fått så där jätte många kommentarer om att något är sådär gott, blir mest -"det är bra" eller -"det är okej" Tror jag har fått jättebra en gång och det var när han sa att jag skulle göra något så hade jag redan gjort det. Eller nått ;)

Ni vet, jag är en sån där duktig person ;P När jag bara vill..

Ledig på Söndag och Tisdag för er som vill mig något så befinner jag mig på hemaplan på söndag, grejar nog hemma. Och på Tisdag finner ni nog mig i K-stad för lite cykelköp.
Har en cykel i källaren - en superfin Cresent cykel - hade den i 2-4? Verkligen superbra! Är fortfarande hel och håller. 3 växlar!
Sedan har jag 3 st 21-växlade cyklar slängda bakom Friggeboden + pappas slitna gamla röda cykel - en sån tävlingscykel med typ 28 växlar eller nått och med en hjulbred på typ 2cm. Aldrig i livet att jag sätter mig på en sån!!

De 3 cyklarna är alla sönder. Min senaste cykel kollapsade första gången när vi cyklade med skolan, det gick knappt att cykla på den. Så slängde den i marken några gånger under den turen, hoppade nog på den också. Jävla mög! Sedan så pajade den när vi var på Tjörn och då lagade jag den med tvättlina mamma hade i husbilen. Sedan har jag haft den bakom busshållplatsen och en gång hann jag inte låsa den så då bad jag mamma direkt köra ner till Krokås då jag visste att den skulle stå där. Vet vilka som tog den också!
Sedan så låste jag den och när jag kom hem en dag så hade de skruvat av spärren så bromsarna funkade ej. Även tagit bort ventilen på däcket - nu snackar vi inte bara locket utan hela ventilen!
Så tog dom från pappas cykel som fick vara reservdelsbidrag. Och så cyklade jag de sista dagarna sedan så tog jag pappas delar och slängde cyklen bakom friggeboden.

Dom andra cyklarna hade dött efterhand. Min ena hade jag när jag gick i 5 och 6an. Kom första dagen med den och när jag skulle hem så hade någon stuckit hål i hela sadeln med en spik! Va fan?!

Nästa cykel var kedjan för klen så den brast när jag skulle cykla. Och så satte vi dit en svensk kedja och fan så bra den gick tills växlarna pajade. HELVETE!

Så denna gången ska jag köpa en importerad cykel i Sverige istället för att köpa i Polen eller Tyskland. Ska ha en riktig som går att cykla på. Har pengar till det!

Men nu när ni har läst detta, kan ni ej neka att jag hela mitt liv har varit utsatt för sabotage. Och föresten, tror ni skolan gjorde något åt att den förstördes på skoltid? Fan heller!
Tur att man ej cyklade till Mjällby skola någon gång! Det är väl föresten bara killarna i Hörvik och Krokås det är fel på, eller?

En annan grej, en sabotage-grej från Mjällby med moppen. Där har jag haft tur då dom tog fel moppe. Jag och Kay hade likadana moppar; Derbi Senda X-treme SM. Båda från 09 och båda lika snygga! Jag ställde min vid kyrkan och han sin på skolans parkering. När han kom ut en dag fick han väldigt svårt att köra hem, hans växelspak var bortplockad. Han hade ju inte så långt att knuffa moppen hem - jag hade haft 7 kilometer egentligen. Jag ger mig fan på att de trodde det var min moped!
Om det nu hade varit min så hade jag knuffat den till firman - knappt en kilometer bort. Eller så hade jag ringt och tiggt mig till att han skulle komma med släpet. Så jag hade löst det men fy fan va skolan hade fått veta att dom levde. Eller som alla andra moppar som blivit skadade - tex Alexandras. Hade deet varit min hade alla rökare i 7-9 fått sig en omgång stryk. Jag lovar!

Hur kom vi över på moppesaotage? Haha, jag är nog lite konstig jag.


Detta inlägget måste jag nog tillägna till Maria Edwardsson (hur fan stavas hennes efternamn?!)
Det gör jag för att hon hade rätt om det en historiker hade sagt. Eller vem det nu än va; lyssnade aldrig så noga när hon pratade ;P
"Idag blir det ett långt brev då jag har ont om tid"

Förstår ni inte vad som menas med de så kommentera så förklarar jag gärna! ;P

Ciao

Sorry

Förlåt för jag är så oaktiv men jag arbetar!

Jag har inte heller orkar alla dagar - jag saknar min katt något oroligt <3

Sedan sitter jag här utomhus, kl. 1 på natten med en dator utan batteri och det är så svinit kallt att jag fryser så jag skakar! Allt är skit!


Träffade dock ett par som jag snackade med, stod säkert där uppe vid fyren i 1 timme. Han såg att jag hade ett stativ och snäll som jag var lånade jag ut det. Han hade en nätt systemkamera. Det var en Pentax, snygg modell faktiskt! :) Som seglade. Snackade om Hanö och om resten av världen - medans han lånade mitt stativ för att fota fyren med lång slutartid. Har aldrig gett mig på det för vet hur svårt det är att få det bra och inte få för många "vita fläckar" - alltså ställen utan någon information! ;) Fattar ni inte vad jag menar så strunta i det.

Bjussar på en bild:

Brrrrr - KALLT!!!Å, vilket jävla väder asså!

Dreams

I have dreams - nightmares. I think they are true.

Det är Felix, jag har drömt detta i 2 nätter nu. Det är hemskt. När jag vaknar vet jag ju att han inte finns där :''(

Vi har bestämt att kremera honom och sedan sprida askan här hemma, där han tyckte om att vara.
Och det har tagit ett tag sedan jag hörde något om det då pappa ringde till Helsingborg i måndags.Är jag egoistisk som vill ha hem honom? Som vill sprida askan själv? Egentligen skulle jag vilja stå där och se att det verkligen är han.
Jag är så rädd att det inte är Felix dom har utan att dom gör massa hemska saker med honom eller att han lever.
- Som med Sam, jag tror inte att han är död. Han lever hos någon annan, han kan ju inte vara borta?
     Hur ska jag kunna tro på att Felix inte finns mer?Ja, men så på nätterna drömmer jag om att han lever och har kommit hem igen, men ska snart kremeras. Hur hemskt är inte det?
     Jag kan känna hans päls kittla mig i näsan när jag borrar in näsan i hans päls. Precis som om det var verklighet.


Men det som är värst är när man kommer hem eller sitter hemma, man kan inte ropa på honom. Jag är så van att när jag går upp för uppfarten så visslar jag på honom, han kom alltid.


Fan - jag får ändra allr jag skriver för jag skriver som om han fortfarande finns. Jag pratar så. Får rätta mig i allt - tal och text.

Felix

Att låta fingertopparna borra in i din päls var en njutning. Det var en fröjd. Något du, trots protester - ibland, tyckte om.

Ingen är den samma som du, ingen kommer bli som du. Du kommer aldrig bli glömd, du va unik.

Tänk så bra du fick det efter du kom till oss, du kom den där varma kvällen i slutet av sommaren. Jag glömmer aldrig hur du hoppade upp i knäna och satte dig där. Du var skadad och vi tog hand om dig. Kommer igår när jag övertalade mamma att vi skulle ta in dig och hur arg pappa skulle bli. Men det visade sig vara bra! Vi var hos veterinären 2 gånger, först för ditt sår och några veckor senare för kastrering. Du var sedan vår.
Ingen saknade dig, ingen letade efter dig. Du var min.

Vi har gått igenom mycket, du och jag. Det har alltid varit du och jag mot världen. Du och jag, ängel.

Du har haft många smeknamn: älskling, ängel, bebis, pälsboll, pipleksam, tjååckiz, den gule. Och många fler som inte är betydelsefulla.
Du älskade din kokta torsk, din fiischk! :)

Tomheten utan dig fyller oss alla, förgör oss alla. Alla säger att man ska gå vidare, jag har nog med erfarenhet av detta för att veta att det inte går.

Man ska leva i nuet, ja, men det förflutna är heligt och framtiden suddig.

Glöm oss aldrig, vi glömmer aldrig dig <3

Jag älskar dig <3

Vila i Frid <3

Idag, den 2 Juli 2011 säger vi adjö till Felix.
Han fick tyvärr ta sina sista andetag på Helsingborgs djursjukhus - han orkade inte längre kämpa.

Jag orkar inte längre kämpa!


Dom i Näsum skickade hem medicin och foder - Knappt 48 timmar senare fick han köras till Helsingborg.

Min katt är död, min Felix är död!
Jag har gråtit hela dagen, fått gå hem från jobbet.

Sitter här nu, vet inte vad jag ska göra.Vad fan ska jag leva för?

- Jag såg att han var sjuk tidigt men kunde inget göra.


Sista gången jag fick hålla om honom, pussa honom, det var i tisdags morgon. TISDAG! Idag LÖRDAG finns han inte mera, jag vet inte vad jag ska göra.

Jag tittar på klockan om och om igen, räknar minuterna

Nu är det slut, jag ska inte närma mig några djur. Alla bara dör. Nu är det slut med djur!Fan - jag älskar honom så. Det gör så jävla ont att veta att idag - lite innan 2 så dog han.


Din tjåååckiz - jag älskar dig!<3