Lilla Röd

Lilla Röd fick igår äntligen den där tvätten :) Det är tur att man har grejer tillgängliga!Så fin min lilla röding :)

Idag är det invändigt som gäller, skrubb skrubb skrubb!

THEY ARE FINALLY HERE!!

Det har varit långa 20 dagar som känns som en evighet men nu är äntligen mina skor framme :)Jag och Mathias såg liknande på Malmöfestivalen sedan har jag granskat hela eBay i jakt efter de snyggaste och tuffaste modellen på skor. Jag hittade ett par lite högre med en neutral "logga" på så att de går bra att använda som vanliga sneakers. 


Inte varje dag man behöver stoppa sina skor i ett eluttag! hahaInspirerade av Amerikanska dansskor som proffsdansare använder sig utav.Beställde för 21 dagar sedan och igår kom dem, i ett plastpaket från Kina med diverse kinesiska tecken på :) Kändes konstigt men ack så glad jag var, hoppade nästan jämnfota ut till bilen för att prova. Något lite trånga men de är helt nya, är ju läder så de töjer sig lite och formar sig efter foten. De känns bra och stabila, än så länge väldigt sköna att ha på sig. Upp till bevis hur bra de håller!

Självklart ska jag ju inte gå runt som en blinkande julgran alltid, men speciella tillfällen är ju just LED lamporna en riktigt häftig effekt.

Vad tycker ni?
 

När allting slår på samtidigt!

Mönstret för mig och att blogga är ganska tydligt. När jag får extremt mycket att göra, alltså inte bara på jobbet utan även med hästarna eller blir upptagen med någon annan form av mycket att göra så glömmer jag av bloggen. Den glöms av och blir stillastående. Sad but true.

Jag frågade ju i slutet av sommaren om timmar på både Brasseriet och Kronolaxen. Fick 15h varje lördag i K-hamn och 8h varannan söndag i Mörrum. Men så fick jag ett samtal av Ingela som är GM på First Hotel i Olofström. Där fick jag en deltidstjänst med fasta dagar varje vecka, kvällsjobb också. Fantastiskt bra.

Tog runt 2 veckor in innan telefonen ringde och jag erbjöds 50% i Mörrum. Då har jag en fulltidstjänst med timmarna och klarar detta på 5 dagar/veckan. Känns väldigt bra nu. Så länge det inte blir för mkt. Att jag har satt 70h/veckan på Sandhamn har jag sjukt svårt att förstå men då hade man inget utanför arbetet som tog tid, eller behövde göra förutom att gå till och ifrån arbetet. 

Men iaf. Veckan som gått jobbade jag Dubbelpass ons-tors samt dagpass fredag och lördag. Det är 4 dagar, och 56 timmar arbetade. Sjukt egentligen. Nästa vecka är lite bättre. Schemalagd 40 timmar på 5 dagar. Ska bli skönt med lite bättre veckor än bara att hetsa igenom det och vara så fruktansvärt stressad. 

Samtidigt så läser jag bok, försöker kolla på alla TV-serier, pojkvän, häst och så ska man sova. Var kan man beställa fler timmar per dygn? HAHA!