shit

Förra inlägget om hoppträningen var ju inte de bästa men ni får ha över seende, jag sitter i kylan på Sölvesborgs resecentrum och min buss går om 5 minuter. Hinner hem, käka ett äppel, byta om till ridkläder. Sticker till stallet för att packa påsar, se Fanny rida och troligen skritta Sam lite. 2 minuter till sedan sitta på bussen i typ 45 minuter.. Jippie.. Kanske uppdaterar igen från telen ;)

Hoppträning

Eftersom Sam är dålig så fick jag hoppa Steffie och Alicia hade ju hoppat henne på clinicen på lördagen och jag red henne på söndagen och tog lite bommar. Speciellt en galoppbom, lite upphöjd. Hon var ju så taggad att tankarna snurrade så pass mycket att jag visste att det skulle gå dåligt. Och när jag satt upp på måndags kvällen var jag skitnervös och Steffie bara sprang ju när vi värmde upp tills jag bestämde mig att de skulle gå bra. Satt tillbaka och tvingade henne att ha en lugn galopp. Sedan skulle vi hoppa och då komma i trav och hoppa och jag körde ju Sam stilen. Ge mycket eftergift och luta mig lite fram. Men jag upptäckte snart att de inte gick alls. Bettan sa det också, och sedan när vi började hoppa en liten bana, med egentligen väldigt små hinder, hade jag inte rättat till de. Det gick då bara fortare och fortare och allt med min ridning blev dålig. Så tills nästa gång rättade jag till allt och vet ni vad, det gick så jävla bra! Nästa bana, med fler hopp gick ännu bättre, är så sjukt nöjd med min prestation och med Steffie, hon var verkligen jätte duktig. Jag måste bara komma ur Sam-ridningen och få tillbaka de jag hade i somras när jag red henne. Men med Sam har jag lärt mig jätte mycket. Verkligen..

Fanny bloggar igen!

Det säger väl allt, Fanny har plockat upp bloggandet igen ;D Jippie!!!

Besök henne, är ett måste!

http://lindelou.blogg.se/

Update

Jisses.. Har inte precis uppdaterat :S Men de kommer..

Ska snart dra in tll Boke för att rida Steffie och skritta Sam.
Red dom båda igår och ska rida dom nästa helg osså.
     Dock ett problem imorgon. Gunilla, eller va hon nu heter, ska rida Steffie på sin lektion imorgon. Alltså kl. 20-21 och sedan ska jag alltså rida henne från 21-22. Jag är lite osäker på de.. Hon har ju varit ridskolehäst och gått massa lektioner men det var ju typ 4 år sedan eller något.
     Jag gillar inte att rida ridskolehästar direkt efter någon annan men då kan de bli pankaka av allt. Man sitter upp och rider på sitt sätt, så får hästen någon knäpp i skallen och stretar emot så jäkla mycket. Eller att när man sitter upp har ryttare före ridigt så dåligt att hästen inte har viljan att arbeta. Sånt är så jäkla tröttsamt, men så är det ju på ridskola. Mina föräldrar lär ju aldrig köpa en häst till mig så jag har slutat att fundera på det för länge sedan. Man får nöja sig med att Åsa behöver hjälp och att jag får rida Sam och Steffie.

Film-freak

*EDIT:
Varning för kontigt inlägg!


Just nu sitter jag här och är lite olaglig ;) Haha.. TVen står på paus där en bild av snygga Brad Pitt pryder TVen och filmen "En fiende bland oss" (länkat till imdb) så jag blev lite halt nyfiken. Har ju inte hans debutfilm.. Eller ja, den han slog igenom med rättare sagt så jag letade upp den och just nu har de gått 35,8% ;) Snart hemma :) Om ni fattar! Haha..

Jag är ju lite beroende av Matt Damon, Brad Pitt, Owen Wilson, Colin Farrell, Tom Cruise, Josh Duhamel, Kellan Lutz, Matthew Fox, Matthew McConaughey, Adam Sandler och Ryan Reynolds ;P
Har sett massor av filmer av dom har har väl lyckats bäst med Matt Damon. Har sett/har nästan alla hans filmer. Lovely <3 Josh har ju inte gjort så jätte mycket så är nästan klar med honom. Ryan är jag en bra bit på väg också ;) Att jag har sett dom.. Kellan är nästan avklarad. En liten del kvar. Har ju sett honom i 90210 och typ CSI och har ju alla Generation Kill. A Nightmare on Elmstreet har jag på datorn men de e så dålig kvalle så har inte orkat se den än. Owen är också på god väg, hur kan man inte älska honom med hans snea näsa och herlt galna roller?
Sedan Colin Farrell då? I SWAT, Miami Vice och Uppdraget. Matthew och Matthew.. Helt underbara.. Både i Lost och Sahara. Haha, Matthew McC går ju knappt att uttala utan att slå knut på tungan ;P
För er som inte vet de så är Matthew Fox läkaren Jack i Lost.
Också Adam Sandler.. Det räcker med att säga namnet. Skönare skådis finns nog inte ;D
Tom och Brad är de värre med. Dom har ju gjort massor av film och typ Brad har ju varit med i massór av serier som Dallas och Vänner. Men jag kämpar vidare ;) Kommer en den nya filmer med Brad nu, framåt också ;) Hinner nog se dom först ^^

*EDIT;
En annan heting som jag har kastat mig in bland just nu är Ian Somerhalder där jag är på god väg. Älskar honom i Vampire Diaries och i filmen The Tournament och i Pulse (där han spelar ihop med Kristen Bell - också en favvo från Veronica Mars).

Sedan är de ju andra känsidar som man inte går in för allvarligt som typ Gerard Butler. Har sett en del av hans filmer, vi har Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg, Jude Law (en hel del filmer där också)

Fasiken.. Jag kan inte rabbla upp alla. Blir för många.. Tittar på för mycket film![Inlägg om hopplektionen kommer senare..]

Massor av träning

Detta har varit en enormt tråkig söndag så jag gick 50 min på löpbandet. Var helt slut i benen men vilade mig i 2 timmar och åt lite sedan stack jag in till Boke för att rida Steffie och Sam.

Steffie:
Eftersom hon fick hoppa igår var hon rätt taggad idag eftersom de stod massa hinder framme och eftersom jag ska hoppa henne imorgon (idag teckniskt sätt) så tänkte jag på lite bommar och en lite upphöjd bom. Ville egentligen ta henne något skutt men hoppade över det. Jag skulle ju rida Sam också, behövde ju inte hamna på akuten än.
Så jag travade henne lite och fick ju inte henne riktigt som jag ville ha henne, jag måste absolut rida henne mera. Känns att jag inte ridigt henne så pass mycket sedan i sommras. Kändes lustigt men när jag hade galopperat och fått lite kontroll över henne skuttade vi den lilla upphöjda bommen och lite så. I slutet jobbade jag lite på volten och försökte då att arbeta henne lite mot mitten. Steffie är ju så jäkla känslig för ALLT(!) så om man rider i höger varv och trycker lite med höger skänkel så¨flyttar hon dit vilket gör de svårare på stora volter. Hon flyter ut. Så jag försökte att motarbeta de, alltså fånga upp henne mera och när de gick i skritt gick jag över i lite trav men det är en helt annan femma och något jag måste öva på. Sedan tog jag lite galopp och tog bommen igen men hon var då så övertaggad så allt blev fel. Lugnade ner henne och tog de en gång till. Hon var då lugnare och det fick räcka. Jag ska inte hoppa stora hinder, hoppas vi ska jobba med små och kanske öva vägar eller något annat skoj. Har ju inte hoppat henne sedan i sommras och känner mig inte så säker än..

Sam:
Sedan va' de Sams tur och eftersom han bara ska skrittas så borstade jag av honom. Lät honom ha stalltäcket och på med tränset. Satt upp i ridhuset och när jag satte mig på hans rygg och de räckte med att han tog ett steg och jag började nästan gråta. Det kändes som om jag hade kommit hem :') Det var helt underbart! :)
Och när jag sedan kortade tyglarna efter typ 10 min så ville han trava. Eller jogga. Jag kände de på honom. Han ville hoppa, för han drog sig mot hindren i skritten. Men eftersom han bara ska skrittas skrittade jag honom. Inte så många volter utan mest bara volt tillbaka för att byta varv eller halft igenom. Något varv på en av de stora volterna. Inge märkvärdigt. Lät han skritta på i sin takt och lite hur han ville. Sedan var de till att sitta av efter typ 30 min och han fick då ett halft äppel sedan gick jag runt lite i ridhuset o han följde efter. Jag vet att han bara gjorde det för att han ville ha de andra halvan men ändå. Sedan tog jag in honom o han fick sin mat och så. Sopade i gången och släckte o stängde allt sedan va de hemfärd. Jag var sista som vanligt och klockan var runt 19.40.

Kommer ihåg i sommras när jag hade ridigt Clements, näst sista gången. Jag satt då av och utan godis följde han efter mig. Fanny har bildbevis ;P

Så idag har de blivit mycket träning, mer än 1000 kalorier! ;P Och de e typ de ja har ätit idag!


Länkningar

Jag läser massor av bloggar, många 100 i veckan då jag klickar runt bland länkar på ALLAS bloggar men det finns ju vissa som sticker ut som man måste läsa. Eller ja, klicka in på minst 2-3 gånger i veckan. Iaf nu när jag inte sitter vid datorn varje dag ;)

Så utöver dessa bloggarna finns de massor jag läser, dock inte varje gång jag är inne!

Ingen speciell ordning!


Angelica
http://cupcakeshake.blogg.se

Fanny
http://lindelou.blogg.se/
Dock inte uppdaterad på ett tag, fy dig Fanny!

Emma och Olivia
http://egogirlz.blogg.se

Mikaela
http://micahs.se

Elin
http://nevnarien.se/

Alexandra
http://alexandrareichert.blogg.se/

Dennis
http://dennism.se/

Amanda
http://Amandanystoom.blogg.se

Frida
http://kizzmeandholdme.blogg.se/

Matilda
http://vickysutbildning.blogg.se/

Joel
http://scenbloggen.com/joellindblad/ (förra: http://liindblaads.se)

Marcus och Mikaela
http://megapixlar.blogg.se/

Johanna
http://stargirlphoto.blogg.se/ (besök henne på bdb; McFly@bdb)

Vampyrbloggen
http://vampyrbloggen.bloggplatsen.se/

Linn och Ingrid
http://dressyrmupparna.blogg.se/

Hoppas nu bara jag fått ner alla länkar rätt.. Skriver ju dom då jag själv kommer ihåg dom ;P

Update

Jag vet att jag inte har bloggat nått men de e ju för att jag fortfarande inte har internet på den bärbara!


Mycket har hänt, skrittade Sam igår. Ska göra de idag igen. Och rida Steffie som jag sedan ska hoppa på måndag och måndag ska jag följa med Åsa in till Boke när dom ska rida o på tisdag ska jag släppa in pollarna. Sedan på onsdag hackar jag på Åsa då de e Pay and Jump inne på Boke :)

För övrigt.. i tisdags skulle Pauline ha fyllt 27.. <3 älskar dig <3

Jag har pratar med min nya arbetsgivare.. Äntligen har jag jobb!!

Inte du också, Sam :'(

Nu har det hemska hänt, de som nästan inte fick hända..

Han har inte fått somna in men det känns ändå som att det närmar sig..

Birgitta skickade nyss ett sms där hon skrev att Sam ska vila 1 månad, han ska stå i en liten hage (den Peggy stod i sommrasnär hon var skadad) och han får då bara skrittas. Han har då fått bahandling idag. Hon sa mot halta och att han troligen har stukat sig i hagen.

Så jag fråga och nu ska jag rida Steffie på mina lektioner istället, Alicia och Rebecca har ju tagit hem den nya hästen förra veckan så som jag skrev igår har Steffe stått lite. Det blir nog bra att hon får komma ut och röra på sig lite. Kanske lite lunkande i skogen också nu om bara den jävla snön han dunsta. Försvinna, inte komma igen..


Men jaha.. Älskade Sam, han måste blir bättre av denna behandlingen. Han får inte bli sämre men oftast betyder behandlingar att det blir flera och att det går utför här.. :*(

NEEEJ!!!

Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej.. Jag ville bara gråta när jag hörde de.. Höra henne säga dom orden! Ville bara dö.. Min älskade.. Älskade Sam..Jaha, idag ringde Birgitta och jag tänkte väl inte mycket på att hon ringde, inge ovanligt men så fråga hon om ja kunde rida Steffie imorgon och jag blev helt paff. Jag blev sedan rädd, Sam då?
    Så kom de, hon sa att dom skulle köra ner till Helsingborg med Sam. DJURSJUKHUSET!!!!!

Jag blev helt stum och rädd, rädd att han nu skulle dö. Dö ifrån mig. Ännu en häst. Ännu en av mina änglar. Min Sam.. <3 Jag tror jag fick ur mig något i stil med "vad har nu hänt?" så Birgitta sa iaf att han var så där knixig och hela jag slappnade av för hon sa sedan att dom ska bara kolla till honom. Det hjälpte inte att Marianne var där. Han knixar fortfarande. Och det har han gjort länge ändå. Men.. Tanken slog mig nu, om dom hittar något. Och han har ont av de. Vad gör dom med min älskling då? Tänk om det verkligen är så illa att han behöver somna in..
Fan, nu sitter jag här och skrämmer upp mig själv. Hur i helskotta ska detta gå till? Nu börjar jag bli rädd igen. På riktigt.

Tänk om han dör? Han är ju den 5e eller 6e hästen som dör, framför näsan på mig. Jag vet inte om jag skulle klara de, jag skulle väl bryta ihop totalt och aldrig komma upp ur det där jävla svarta hålet jag äntligen har tagit mig upp ifrån. Med draghjälp från den vackra skäcken. Men utan han som håller emot faller jag ju rakt tillbaka igen..

Jag säger ju att det är minst 1 varje år. 2008 var det Gerrie och Eltana, 2009 var det Sanett och Mr Bogart, 2010 var det Pauline och 2011 kan de bli Sa.... Nej! Jag ska inte säga så! Jag ska inte tänka så! Jag får inte! Jag får inte!

Jag ska se fram emot imorgon kväll, jag ska rida Steffie. Var ett bra tag sedan..
Jag ska träna Steffie. Knappt blivit riden förra veckan så jag kanske får ett litet energipaket :)
Iaf, först då rida Stephanie Grimaldi (tror de stavas så, osäker) sedan teori och så hem.. Har dubbel lektion Hotell också. Yay.. Tråkigare ämne än Hotell finns nog inte. Vi har bara massa skit för oss. Tråkigt! Blä.. Nää.. Nu ska jag ta o öva till provet och släppa de hemska tankarna på Sam..

Han kommer bli bra, min älskade Sam. Han mår bra. Han är perfekt ;)

Älskade Sam <3Den gyllene Steffie.. Älskar hennes färg. Hon är verkligen vacker, lilla Steffie =)

Btw. Fanny har ju massa bilder på mig o Clements och på mig i Steffie..
Nu pressar jag dig här, Fanny. En bild/dag klarar du nog :)
Så ska jag börja med bilderna på dig o Missan o dig o Medyk :D Byteshandel! :D:D

Jobbigt arbete

Har suttit hela kvällen och har nog 5 likadana papper på olika saker som är nerklottrade på detta viset. Det blir så när man ska skriva ;)


Detta är då bara ett av arbeten. Har suttit med typ ett annat också och imorgon är de prov så ska sitta lite med excel nu hade jag tänkt!

Länkningar

Tänkte lägga upp ett inlägg med massa länkningar till alla de bloggar jag läser.. Så hittar man massor av nya bloggar att läsa.. Har en hel mapp på "favoriter" med massa bloggar men dom jag läser verkligen varje dag kan jag ju i skallen. Vad sägs?

Data/Film/SRF 2011

Denna nya datorn är också skrot nu asså.. Fan va jag hatar datorer och dessa jäkla problemen! Ska nog fan ta o se till att någon bygger en bra åt mig eller att man köper den och dom fixar allt!

De fanns ju bara en sån där 30 dagars prenumeration av Microsoft Office 2007 på datorn så vi köpte ett Office student 2007 för typ 1000kr till datorn och jag gjorde som han sagt men så sa han också att jag skulle aktivera de men hur ska jag kunna de utan internet? Får damp! Pappa säger ju inte till Ingmar att han ska komma o visa hur man gör så jag kan göra de själv. Pappa har lärt sig hur man gör efter att ha gjort så med minst 3 laptop's. Och typ 3 stationera. Jag är ju iaf inne på min 3e laptop nu..
Men iaf, allt funkade ju att använda. Powerpoint och så Excel och så Word bara man kryssa bort rutan och jag har ju gjort läxa o annat som  korta noveller och början till långa noveller och så nu står de; "Ändringen fungerar inte då markeringen är låst" eller typ så.. Jag rotade fram att jag nu behöver regga för att kunna använda de fullt ut igen. Och jag tänker ju inte precis ringa till dom.. Ocvh när man kopplar in en nätverkskabel visar de på både routern och datorn att den är ansluten men visar inget på datorn och man kan inte heller hitta de någonstans.. Jävla Windows 7 och Acer.. Jag har haft en HP, en DELL och köpte nu en ACER men inget verkar ju funka.. Vad är nästa? Sony? Toshiba? Nä, fy.. Skulle nog aldrig köpa en Toshiba till mig själv, till typ farfar eller nån men inte mig själv. Haha, kan inte ens stava till de, eller hur stavas de egentligen? Toschiba? Tochiba? Toshiba? Iaf, allt som börjar med "Tosh/Toch/Tosch" är sånt kinaskit eller nått..
     Men jag vet nu vad det var för fel på den andra, Dell'n. Det var hårddisken som hade blivit för varm för jag hade suttit med den direkt i knäet. Tydligen är de verkligen inte bra för "fläkten" *suck* Men jag har en sån där platta från IKEA men alltså, datorn kommer upp i en konstig höjd med den och det blir jobbigt för armarna. Alla har inte så lång överkropp vet ni ;)

Anledningen till att den pajade trodde jag berodde på filmen "Remember Me"
Haha, låter löjligt men jag hade tankat ner den i ganska stort format. HD o allt. Skitskarp med vanligt ljud. Skitbra! Och så tittade jag på den och hade då datorn på ju. Sedan efter filmen gick jag in på youtube för att komma lite klipp från lost där hon spelar med.. Vad heter hon? Hon som spelade mot Robert Pattinson i den filmen? Hon hette iaf Claire i LOST och var gravid när dom hamnade där o hon var sen ihop med han som är med i Wolverine sen.. Han med allt elektronikst! Charlie hette han nog i LOST. Haha, jag är ett LOST-freak.
Ja, heter hon inte Emely De Ravin eller nått liknande? Det knäppa är ju att jag sitter här och kan enkelt söka på de men de e så segt men jag tar i besöker min favvosida för filmer o skådisar: IMDb - Internet Movie Database
Har tom. laddat ner appen till mobilen! Helt underbart! Love It!

Länk; http://www.imdb.com/ (öppnas i ett nytt fönster)

Hon heter ju faktids Emilie de Ravin.. Fan va ja gissade bra där.. Haha, de bara dök upp :D
I Remember Me heta hon ju Ally Craig och i LOST'en heta hon Claire Littleton.

´Bara så ni vet detta, om ni inte redan gör de: Jag är ett stoooort film-freak, stort TV-freak egentligen! Haha, älskar TV. Kan absolut inte leva utan de någon dag i veckan. Någon form av TV, även om de e genom datan. Tom. på scoutlägren har jag titta på TV. Storbildsskärmarna.. Gäller ju då även helgen i Juni månad när man typ är fast på SRF.

På tal om rocken, har panik! Måste köpa biljett men vet inte exakt hur de blir med sommarjobb som vill inte slänga alla mina pengar på de då.. Och 4-dagas är slut. Fan, måste ta reda på om Kristan eller Roger ska ner till Rocken iår. Och så kolla närmare när lite 4 dagars kommer ut på blocket :D
Fan, va ett helt år sedan man träffa både Krille och Roger. Kan dock bli svårt för Krille måste kanske jobba som han gjorde förra året och de visade ju sig att ungen var Rogers och att han nu stegar på som pappa.. Vilka ska jag hänga med på rocken?
Och vilken av Salö-ungarna kommer ner? Mathilda va här 09 och Oscar hängde på förra året. Detta året då? Johanna? Stina? Inte rockers precis.. Fan också! Helt sjukt över att jag har panik över rocken när de e i JUNI och när jag sitter här o planerar när jag har typ 1,5 mil till Norje och Sweden Rock Festival.
Haha, förra året pendlade jag med moppe, var för fan i skolan om dagarna o stack tidigare så jag var där vid 3 när första bandet drog igång. Det var ju typ Nazareth och MSG (Michael Schenker Group)¨som jag ville se.. Hehe.. Massa andra också såklart..
Fan, jag har ju MAAAAASSSSSSOR av bilder från rocken som inte jag lagt upp någonstans. Kanske ska fixa til dom samtidigt som jag skickar lite bilder till Roger.
Är de inte så dom säger?
Bättre sent än aldrig?

100211 - Torsdag

Back to school in Carlshamn ;P


Älg på Karlshamns resebyrå
(Ursäkta den dåliga telebilden)

En sån här dator-sittar-dag idag.. Först svenska o sedan typ dator vid engelska. Jobbigt värre då de e så seeegt.. Fy fan.. Äckligt segt!

fast vi ska nog ha lite grammatik och jag känner att jag verkligen behöver Fanny NU! Jag suger på gramtik. Jag kan fan inte ens stava till de.. Det är väl med 2 "mm" va?

Sedan har jag beskymmer om Sam.. Älskade Sam.. Skrev ju innan att det kanske var kört och när allt verkade mycket bättre så är han också full av massa låsningar.
Jag har ju misstänkt att han hade låsningar i vänstra sidan eftersom han är så stel o stapplig där och Marianne var där i tisdagsmorgon för att känna igenom honom och de visade sig vara en del låsningar.
Hoppas att han blir mycket bättre, hoppas han kan bli lite mjukare i musklerna för i måndags när vi gjorde öppna/sluta var han sjukt stel. Red inte alls mycket men när jag väl inte skritta fick han allt arbeta på. Det tar ju även typ halva lektionen innan Sam han är riktigt uppvärmd och man kan smått börja arbeta honom.

I em. har vi Video (lamt) eftersom Mika åkte in till vårdcentralen med sitt finger o Robin är troligen sjuk. Kasst.. Men de betyder att jag får leka med filmen exkt hur mycket jag vill men jippie.. Det är också ganska segt!

Men nu har jag panik, smsat Fanny om hjälp med de här arbetet då jag är helt klyven. jag vet verkigen inte vad jag ska göra! Fy fan.. Någon måste säga till mig vad jag ska skriva om så jag kommer igång.
Det har nog hänt något under sommaren för nu i 1an har jag varit kass! Jag suger i ALLA ämnen, då menar jag verkligen Alla! Jag är som en vandrande zombie.. Kan någon väcka mig?

9 Februari

Idag är det 2 år sedan Gittan dog, min kusins mamma..
     Det känns hemskt att tänka på menvi ska ändå gå till kyrkogården och tända ett ljus. Jag o mamma..
Får se om pappa följer med.. Kanske inte.. Får se..


- Vila i frid <3

Bilkörning o hästproblem

Haha.. Jag kan köra bil. helt sjukt :)

I lördags övade jag lite på hur alla växlarna sitter i våran 5 växlade bil. Konstigt att de finns en 6 växlad också! Då sitter de ju lite annorlunda. Har jag för mig iaf..

Sedan i söndags hämtade pappa mig i stallet o vi körde ner till strandvallen i Hällvik. Där övade jag på att köra ner bakom hellviksbadet o vända o så¨upp igen och vänta vid entren in till strandvallen. När jag kände mig säker och pappa förstod att jag fattade. Då körde vi hem, alltså var de jag som körde och de jag tycker är svårast är att hålla bilen på samma spår. Tkr de e lätt att glida ut i kanten, jag kör ju där med moppen! Hehe.. Men det gick bra, paniken kom en gång och jag använde fel fot men va fan. Vi kom hem levande och idag när vi ätit hos farmor och jag skulle fodra pollarna i stallet så körde mamma dit och jag körde hem. Det var mörkt men jag klarade det. Gjorde inget fel. Växlade ner, blinkade och bromsade med rätt fot! Haha.. Jag är grym asså!
     Men även idag hade jag lite problem med spåret men jag ska nog lyckas med de också!
Känns bara så sjukt äckligt för de känns som om man ska köra på dom andra bilarna man möter!

Synd att Åsa kommer hem på onsdag, nu kunde jag ju annars öva på att köra till Åsa!

Ikväll är de ridning på Sam igen, se hur han är idag. Han gick ju 2 dubbellektioner förrförra tisdagen, efter våran hopplektion på måndagen.
Det verkar som om hon red Titti innan ska få rida Sam nu. Det blir ju jag som blir lidande av detta!
När jag frågade om Steffie i sommras fick jag inte rida henne på mina lektioner för då red redan Gunill eller va fan hon heter henne men när jag rider Sam ska vilken som helst får göra det.
Det var inte jag som avlivade Titti, varför ska jag straffas över de? Humf.. Inte glad över detta alls och det känns som om Sam glider mig ur fingrarna.. Jag vill inte känna så. Hur ska jag göra om det nu visar sig att  jag inte får rida Sam längre? Jag kommer ju ändå att vara på Boke, hur i helskotta ska de gå? Ska jag drälla omkring i privatstallet och klappa på honom som någon kär ridskoleunge vars älsklinghäst har blivit privathäst?

Men det är ju de jag är, en ridskoleunge och ränderna går väl aldrig ur..
Pga. av jag inte har egen häst så rider jag ju på ridskola och jag känner att jag inte kan lära mig så jätte mycket mer på lektionshästarna så Sam är min livlina.. Utan min livlina sjunker jag ju bara ner till botten igen.. Help..

Gitarr

Jag har plockat upp min gitarr idag, kände att den behövde luftas och herregud va ostämd den var så lekte lite tills jag tyckte de blev något rätt enligt min inbyggda "stämmare"
Hmm.. Nu sitter jag i laddar ner lite låtar för inspiration och har lyckats med att sätta Knockin' on heavens door och Hungry Heart men nu siktar jag mot stjärnorna ;D Haha

Min gitarr när jag precis fått den förra året;

020211 - Onsdag

Ondag igår.. Slutade typ 12 så satt hemma o slappa innan jag fixa något att äta. Mums.. Verkligen gott..


Mac and cheese m. lite riven muskotnöt, kokt broccoli och stekt falukorv

Sedan lite innan 7 stack jag o mamma till stallet men spannarna var tomma som jag hade fyllt igår. Tänkte inte mer på de utan mätte upp fibergin och fodrade. Då kom Stina och sa att dom hade fodrat! JAg ba: "VA?!"
När jag o Åsa har bestämt att jag ska fodra, borde jag inte göra de då? Stina (åsas mamma) sa något om senast halv 7 men jisses.. Jag hade ju guds skull pratat med Åsa om tider o sånt. HALLO? Men men.. Bara att knuffa bort hästarna och ta tillbaka fodret. Så sa jag skarp att jag fodrar.. Jag har ju fått direktiv av Åsa att fodra.
     Men så jag packade hö och så var Juvels ägare där. Första gången jag träffar dom. De har hållt sig undan, de e lite Sofie känsla där. De är i stallet när ingen annan är det! Haha ;P Men men.. Hon tyckte de inte gjorde något om dom fick 2 gånger men ja, det gör jag. Jag har ridigt och varit hos Åsa i 3 år och vet hur allt funkar och hur allt ska funka hos henne. Jag har sett ägare som inte hållt en standarden som vi tar för givet. Jag var också sjukt slarvig i stallet när jag kom till Åsa men de fick jag lära mig snabbt, allt ska stå på sin plats. Det ska vara rent o snyggt. Och så fint o med sån ordning som Åsa har kan ingen säga att hästarna inte har de bra. Jag vet inget stall där hästarna har de bättre än hos Åsa.
     Jag har ju inte varit i alla stall men jag har ändå varit runt i olika, i 6 olika stall där jag har ridigt + alla ridskolor och så har jag ju varit med Åsa hos lite folk. Även varit hos Zettermans men Åsa har ändå snyggare!

När vi kom hem satt ja o mamma o tittade på lite bilder som min kusin har lagt upp på facebook, på deras nya hus. Fan, vill till england o hälsa på henne :) Har inte sett henne sedan förra sommaren. Helt sjukt!
Sedan hjälpte jag henne lösa lite korsord. Vi skulle sedan sätta på en film så jag gjorde massor av roliga stavar. Morotsstavar, gurkstavar, äppelklyftior, skar lite banan. Riktigt mumsigt. Så startade vi Bedtime Storys (stavning?) Asså, fy fasiken. Bara Adam Sandler kan göra den rollen. Asså han är grym! Älskar hans filmer och har sett hur många som helst av hans filmer precis som jag har gjort med Matt Damons filmer och arbetar mig igenom Tom Cruise just nu. Brad Pitt också.
Fan va filmberoende jag är, och jag är beroende av massor av skådisar.Kellan Lutz tex. Helt beroende. Såg filmern Prom Night i helgen och de e ju en skräck. Med Brittney Snow bla. Hon spelar i Hairspray med Zac Efron.
Jag kunde inte koncentrera mig så mycket på filmen för när Kellan dyker upp så kramar man ju kudden lite extra.
Han har ju även en roll i A Nightmare on Elm Steet som jag har tankat ner i värsta dåliga fortmatet så har inte orkat kolla på den än. Är ju så synd ibland!Grönsaksgott

Men jag ska hästarna själv i helgen, jag erbjöd mig de men söndag. När de ska in hinner jag nog inte hem från sölvesborg, de e ju rykttävling inne på Boke som jag o Jonna ska hålla i. Får se hur de blir.. Har en del att fråga henne om, känner mig lite sviken där. Bara lite..

Ska till stallet ikväll och rykta av Missy, Chiki och Morris. Mysa lite med dom.. :) Sedan fodra och fixa höet! :) Suuuuuper!
Inget går upp mot de, ha 3 hästar själv och mysa med dom, som om dom är ens egna och de känns som en evighet sedan jag fick ta mig en riktigt titt på Missy. Hon har ju blivit så stor! :)

Skulle bli ett kort inlägg men ikke ;P


Renovering

Jag vet inte riktigt varför jaghar den men kände för en förändring men har inte ens börjat. Seeegt ;P