SKÄRPNING!!!

Asså de va då fan, jävla idioter. Har dom jävlarna inget bättre för sig på kvällarna? JÄVLAR!!!


Asså och polisen?
Dom har ett vittne, signalement och tom. ett regnummer och dom gör för det första inte ett SKIT!!!!
- Asså jag är inte öfrvånad om det är samma personer nu igen för att polisen ej gjort något!
- Jävla bromölla-bor. Jag ska fan hänga ut er era jävlar. Är ni så dumma att du tar din pappas bil får du fan skylle dig själv när plåtarna sitter på. STRYK skulle ni ha era nötter!!


Fy fan asså, skaffa er ett jävla jobb istället för att lulla runt och stjäla och repa bilar! 20 åringar som är så avundsjuka att dom måste MÅSTE repa andras bilar. IDIOTER! Så jävla trött jag är på alla!


SKÄRPNING!


Blogg.se

Den nya blogg.se-appen skrivs det mycket om :(


Jag funderade på det idag, finns det inte flera android mobiler där ute än iPhone?
Android är ju alla smartphones: Sony Ericsson Xperia, HTC, Samsung mm.
Medan iPhone bara är en kategori?


Men man får väl köpa en dålig iPhone, vad jag vet suger de lika mycket som min gör! Programvarufel och dyl. Usch!!


Och om man kunnat skapa en till iPhone så har man ju grunderna, jag säger inte jag ska ha den imorgon men hade varit skönt med en app till det för att även då kunna lägga in bilder utan att behöva mms;a in dom :/ Vilket jag för övrigt ej kan..


Jag hade tom. kunnat betala för den! :)


Camera RAW

Okej, nu har jag konverterat till RAW-format.

Det kommer bli sketa-jobbigt i början med alla redigering men ändå, kvalitén asså!!!! :D

BAK-Update

Liten bilduppdate;


YAY! :D


Jobb-jobb-jobb! ;)


Och såhär är det när man är klar :D

Rulltårte-bak xD

Bak med Jonna, Amanda, Hannah, Frida och Ida ikväll och massa mys xD Haha, grymt de kommer bli dah!


jävla buss, jävla tåg - screw kollektivtrafiken

Asså, nääää!!
Nu får fan blekingetrafiken skärpa sig! Fy!!!

Idiotbussen var för det första försenad från att skulle gå 24 till att gå 31. Och så är man på stationen 36 och kutar ut på spåret för att se de jävla tåget gå!
Då är inte några av klockorna på stationen 37.
Borde dom inte ha kontakt och vänta på en buss? Borde dom inte ställa alla klockor lika?

Klockan på Karlshamns resecentrum går typ 20 sekunder före min, och den innomhus några få sekunder efter. samma sak i sbg, klockan ute är nog några sekunder före min. Men alla står samma på klockslagen då det är sekunder!


Idag handlade det om iaf minuter eller minut! Jävla idioter!!

Är så jävla glad att jag slipper blekingetrafiken snart - förhoppningsvis!!

Nu är ju tågen öresundståg som ägs av danskarna. Men jävla skitstövlar, allihop!!!! Nu är jag ju inte hemma förren fucking 6 PÅ kvällen. Efter en jävla heldag i serveringen och sprungit som Satan!

Thank you, God!

Thank you, thanx! :D

PANIIIIIIK!!!

Jag får Panik varje gång datorn hänger sig och nu när jag skulle starta den så typ kom den där blå rutan kommit upp, som alltid pajat mina datorer. Jag fick panik men de funkade när jag väl startade om den. Usch.. Jag hoppas den ej pajar!

Har ju aldrig gjort något med den, och den funkade perfekt i skolan idag ju. Jag ska testa starta om den, skriver igen om den fungerar :/

Gårdagen

Igår var superroligt! :D

Först var jag med Fanny hos Monique och fotade när hon red lite sedan köpte vi Lasse mat och sedan red jag Steffie. Blev lite fotad av Fanny men mycket pga. att de mörknade så blev det inte precis de bästa bilderna ;P

Sedan red Fanny lektion och sedan jag - sedan vare dax för hemåk och slänga sig på SOFFAN! :DBilder kommer, jag lovar! (och svär)

Idol 2011

Sitter här och gnatar Idol 2011. Har inte sett det sedan förra fredagen så tar igen lite nu! Haha!

Hade tur, sista dagen idag med förra söndagens avsnitt så hade så jäkla tur. 3 avsnitt kvar innan jag är ikapp xD

Morgondagen

Morgondagen är skolfri så Fanny undra om jag ville hänga med till Nymölla så ja tacka ju självklart JA! :D* Nymölla med Fanny
* Rida/arbeta Steffie från marken
* Kolla på Fannys lektion
* Träning för Bettan (Scott eller Cossa Nostra)Imorgon på fm. ska jag även duscha, ladda kameran, städa skrivbordet/glo på tv. (tror de blir de senare alternativet HAHA!)

Full fräs!

Idag var det full fräs på ponnyn min ;)

Ja, jag kallar henne ponnyn min då hon känns som min när jag rider henne. Jag sköter om och rider henne nästan precis som min egen. PUNKT!

- Så eftersom de blev ridhuset igår så tänkte jag rida skogen men ville ändå arbeta igenom henne rikitigt och de finns ju så få fält/ängar/åkrar att rida på vid Boke. Det finns miljoner här hemma men det hjälper ju ej mig.
Men jag red bort till ett fält där jag och Bogart hade galopperat en gång men där var nu sått men så följde jag en annan väg, väldigt jobbig då det var massa rötter och skit men vet ni vad som fanns på andra sidan? Den perfekta åkern! :)

Började värma upp i trav och hon kändes jätte laddad.

När jag skulle gå ut ur boxen hade hon haltat så vi kolla så hon inte hade ont. Klart hon har ont eftersom muggen fortfarande sitter kvar - dock ser det mycet finare ut! - så är hon ju öm men sedan när jag gick bort med henne till bänken gick hon normalt och när jag väl kom upp kändes hon fin :)

Traven var överladdad och hon kastade med huvudet och kämpade emot mina hjälper, utom dom som drev på. Haha, man ska ju ha en jämn balans med eftergift och tygeltag samt skänklarna men fasiken heller. Här var det bara tygeltag. Haha!
Jag lät henne galoppera då och fick sitta och tjuvhålla hela tiden och samtidigt och hålla kolla koll efter hålor eller annat. Men när jag kände hon var uppvärmd och lite böjligare så skrittade jag runt lite, kollade läget. Och så började jag lugnt,, hon hyperstirr, trava på en volt. Supertaggad var hon.

Så passet blev mest att försöka hålla henne lugn i omgivningen och att hon inte ska sätta full fräs så fort fältet öppnar upp sig. Det kommer ta ett litet tag att bara få henne lugn och sedan kommer nästa problem, att arbeta ihop henne.

Bild från betet ;) Älskade poonie <3


Har en annan god nyhet: HON ÄR DRÄCKTIG!!  :D

Nej, men erkänn: Om ni inte visste om att hon sväller efter knappt en vecka på betet så skulle man kunna tro det!

Steffanie Grimaldi

Blivit mycket ridning på Steffie på sistone och det känns underbart, älskade ponny <3 Jag fattar inte hur jag kan bli så arg på henne som jga blir.

Haha, ni vet när hon inte lyssnar då blir jag assur!


Som idag, Skulle blivit lite trim idag men så fasiken heller xD Haha, hon var stel som en pinne, ville bara pinna på och lyssnade knappt på mina pianofingrar. Hur lätt är det att jobba med en sådan ponny? Hehe xD

Men tillslut släppte hon faktiskt och det kändes skönt. Mitt syfte. Så när hon släppte i vänster galopp lite och i traven lite smått och att hon lyssnade bra över bommen i båda skritt, trav och galopp så rckte det. Red i kanske en halvtimme? Utan fram skrittning ochnervarvning inräcknad. Hoppade ju av, tog av henne sadeln och gick runt med henne i ridhuset. Skönt. Och hon var svettig?!

Imorgon blir de en runda i skogen för sedan lite arbete på måndag men kan ej bestämma mig för arbete från marken elle träna med henne för Bettan. Hmm?!

A Funny Story

När en lastbilschaffis stannar för rött ljus glider en liten Nissan Micra upp jämsides med honom i den andra filen. Ur Micran hoppar en blondin, som springer runt till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och undrar vad som står på, och blondinen säger:


- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!Lastbilschaffisen struntar fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Micran upp jämsides igen. Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar åter ned fönstret, och blondinen utbrister igen:


- Hej igen, Linda här och din last håller på att läcka ut!Lastbilschaffisen skakar bara på huvudet och fortsätter nerför gatan. Vid det tredje rödljusstoppet händer samma sak igen. Andfådd hoppar blonden ur Micran, springer runt och knackar hårt på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ännu en gång ned fönstret, och blondinen säger på nytt:


- Hej, det var Linda här igen och din last håller på att läcka ut!Lastbilschaffisen tar sig för pannan, och när det blir grönt drar han på allt vad lastbilen förmår och hinner fram till nästa rödljus i god tid före Micran. Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg för att möta den lilla Micran. När den stannar knackar han på fönstret till förardörren, och när blondinen vevar ned rutan säger han:- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen!


skit också!!!!

Får DAMP på engelska läraren, vi sluta halv 4 och bussjävlen går 5 i halv. Inte heller får vi skita i rasterna för han tkr inte de. Så nu måste vi sitta har i 1 hel fucking timme tills klockan slår 16.37 istället för 15.37. Blir så jävla förbannad!!!!!

Pust!

Pust, va trött jag är på vissa personer asså!


Aja, hehe


Special uppdrag efter skolan idag, hängde på Mic på ett litet fotoprojekt. skulle fota en elev, Gustav tror jag han heter xD

Och efter några foton langade Mic över kameran till mig så fick jag fota. Helt tomt på hur han skulle kunna stå eller vad jag ville han skulle göra. Var så skakis xD


Nu är de TV-time!

Ps. Jag vågar knappt berätta om gårdagen men får vl slänga upp ett inlägg iaf..

FOTO A

Sitter här och masar mig igenom Adobe Bridge CS4 med mina bilder från den externa hårddisken xD Massor!

Men ska redigera upp lite bilder på hundarna som jag ska leverera till fam. Jönsson ikväll när jag ska dit och kolla läget med deras boxer. Den har börjat att CPa lika mycket som vår och ska då förklara för de hur dom ska göra för att grejerna ska spelas in helt. Även de sista 5 minuterna i slutet :)

Blev snygga bilder på Zingo, men knappt några på Champis :/


Dead

Troligen har bloggen och allt annat internet skit legat ner då jag ej orkat eller faktiskt haft tid till detta. Fråga mig snälla ej varför.. Måste även berätta om en hemsk sak men det känns tom. jobbigt att prata om det.

Och så försöker jag verkligen få göra massor med Steffie om det skulle gå så långt att hon också får somna in :'(

Resvisning

Ha suttit i 2 timmar med matten i eftermiddag och nu i 2 timmar och tittat på massor av hotell och liknande i Thailand till farmor och farfar ;) Mysigt - vill dit igen! Men längtar så sjukt till Miami!!!!!! :D:D:D:D:D:D