sköna skåneland

igår klev jag på tåget och 1, 5 timme senare klev jag av i Malmö. Theo hämtade mig på stationen så de va perfekt!!

hjälpte till att laga lamm med massa tillbehör, hur gott som helst.


sen va de fest för hela slanten och ett nytt recept hittades på och fy fan, Absolut Vanilla blir då aldrig godare!


Missade tåget på väg hem så gick en runda på Emporia och tur va de, fick dessa snygga skorna för ett billigt medlemspris på stadium.student åt helvete..

efter en fullspäckad och rolig dag så förstörs den med ett brak!

Studenten kan dra åt helvete! klänning gick inte på mig och jag hinner inte beställa en annan och testa. alla satans mått stämde men nej, nu vill jag inte vara me mer...!!

klänningar

Va i Vinslöv idag och hämtade hem min balklänning! Wie!Och igår klickade jag hem en klänning från Nelly.com; hoppas den passar för då är allt klart men bal och student! ;)

Woop-Woop!! :D för jag ska ta studenten, för jag ska ta studenten, för jag ska taaa stuuuuudeeenten, fy fan va jag är bra!!

STUDENT 2013!

blogg.se för fan

Detta är 4e inlägget jag försöker lägga upp. De bara försvinner när jag trycker på publicera! :S

storm+överladdad häst = ?

Eftersom inte de va snöstorm utan bara storm så drog jag till stallet och plockade in en styck Scarlet, packad med energi. gick och tittade på allt, frustande och hade sig. vägrade sen stå still i stallgången utan trippade runt och var rädd för vinden utanför stalldörren. Eftersom Scarlet vanligtvis är lugn tog jag genast på mig stallskorna med stålhetta då jag inte vill ha broddarna genom mina fötter och sen när jag väl skulle rida så stod jag och bara stirrade på hjälmen och funderade, tillslut tog jag säkerhetsvästen på mig och kunde knappt knäppa jackan xD haha

hon ville inte stå still när jag tränsat eller när jag skulle sitta upp och sen trippade hon runt på isen. Hon var så laddad av energi och Sara sa att dom hade varit lite galna i hagen (ovanligt för de hästarna?)

men efter lite skritt började jag jobba henne och försökte röra mig i västen men hon var som vanligt i huvudet. hur snäll som helst men hon var ändå pigg och framåt, mycket mer än vanligt. Jobbade rätt mycket innan jag lät henne trava och hon är fortfarande inte ren, hon är inte direkt halt men går inte helt 100. Och Mariann har gått igenom henne, inget som sitter i musklaturen men Sara tyckte jag skulle skritta och trava lite ändå så gjorde och lät sedan henne få komma in och äta. Får ta ut henne och jobba i skritt och lite trav så får jag se om jag kanske kan mjuka upp det och att de kanske försvinner.


Men det var kul, hon hade verkligen det där uttrycket, som att hon hade en räv bakom varje öra och hon hade stora klara ögon. höjd svans och högt huvud och började gnaga lite på dörren också. måste få med mig kameran ut i blåsten för att fota busungarna! :)

dessa grupparbeten!

aldrig mer grupparbete! skönt att skolan snart är slut så man slipper det!

imorgon!

nu är de färdiglatat för Scarlet. Imorgon ska jag rida, är hon fortfarande halt får hon skrittas men inget ner promenerande eller longerande xD nu får hon röra på fläsket!

får rida i full snöstorm, de är lyx med ridhus vetni men jag rider Balkan väder. är riktig hästtjej :D

DUS: alla är välkomna

Haft årsmöte idag och jag tänkte faktiskt inte sitta kvar just för att jag inte vet hur mycket tid jag har över men så hörde jag något som gjorde mig så arg att jag bestämde mig för att sitta kvar, bara för att!

Men för att komma till min sak, alla under 26år som är medlem i en klubb i Blekinge var välkomna till mötet och alla var välkomna att gå med. Alla är välkomna i DUS!

Men de som sa nej, de får vänta till 2014!


Än en gång, alla hade chansen att gå med idag. Alla va välkomna! :)

promenad med hesten

just nu <3

Läxläsning

Är nog det tråkigaste som finns! Speciellt på helgen när man kunde rida, om inte hästen vatt halt :( Blä!
 
Blir nog en runda till henne idag om jag hinner, kanske kan gå en runda i skogen eller nått. Så hon får röra lite på sig MED BRODDAR så hon får känna att det är alltid är så halt. Hagarna är rena rama halkbanan då det är is och sen snö över :(

Men iaf, sitter här och skiver för fullt på ALLA läxor samtidigt. Tröttnar  jag så går jag vidare till nästa.

De jag håller på med är:
Religion: Uppsats om sekter
Naturkunskap: Hemtenta "Energi"
Svenska: renskriver uppsats 400ord och frågor om språkhistoria
Projektarbetet: bilder+recept

Solen lyser utanför fönstret och längtar ut! Nej usch!

Vackert väder


Älskar att man ser när man kör ;)

Första gånger jag mockar...

Mockat för första gången sedan typ 8 december! sedan jag började hos Sara har jag knappt behövt lyfta ett finger, behöver bara rida. För mig är detta egentligen hur jobbigt som helst för jag älskar allt jobb runt hästarna. Att få fundera på livet samtidigt som man slänger skit i en källa eller rabbla läxan när man packar väldoftande hö. Eller varför inte få solbränna när man mockar i sommarhagarna? Allt detta älskar jag, tro det eller ej!


Men till idag, kom till stallet och började blanda mat och ställa fram en spann och en höpåse till de 3 hästarna jag skulle mocka till. Mockar Scarlet utebox och hänger en påse utanför och slänger in den andra tillsammans med kraftfodret. Så vandrar jag in i stallet och startar musik på hööög volym och mockar Prada och Maggans box och fyller hinkarna till max och slänger in mat.


Hämtar djuret i hagen och borstar henne ren innan jag upptäcker hur manen är 20meter och rycker till den lite innan jag tar på skydd och gjorden och tar ut henne och låter henne skrittade lite men från ingenstans sprängs hon av energi och springer och bockar och drar. Så skönt att ändå se henne pigg och glad, hon har ju vilat sedan i torsdags nu. Men när hon väl travade va hon ren i ena varvet, precis som i torsdags, men i andra varvet markerade hon lite. Inte så mycket som i torsdags men hon markerade iaf så de syntes. Så mer vila för tant Scarlet!

G O D I S M O N S T E R

Va en runda i stallet hos bästa hästen idag. Mariann Olson hade gått igenom henne i helgen och det va nått som satt i slutet på ryggen men hältan beror nog på att hon sträckte sig. Hon går med ett annat sto, Bicaya, så hon har bara broddar fram och kan nu när det är så halt ha halkat och sträckt en muskel. Så i torsdags va hon jätte halt bak så ska imorgon lina henne för att se hur hon går om hon haltar. Om inte, upp och rida lite smått men om hon fortfarande haltar blir det någon promenad istället. Maria + promenad = lunk :D


Men traskade ut till hagen idag och myste men tror Scarlet mest var ute efter godiset i min ficka ;)

pretty little liars

nu bäddar jag ner mig med förra veckans PLL :)dagen har bestått av uppackning, uppsats-skrivande och Skyrim spelande :)

imorgon startat dagen halv 12 men naturkunskaps redovisning och efter det blir det partijobbande på samhällskunskapen. dagen slutat 3 så jag drar och mockar och pysslar om miss Scarlet :)

kommer det någonsin sluta gunga?

Efter studentkryssningen gungar det bra i skallen och har inte fått riktigt med sömn på 2 dagar nu men kan inte sova för hela huvudet snurrar jävlar i huvudet!


men ska försöka sova genom att titta på hottien Zak Bagans i Ghost Adventures. imorgon fortsätter livet med en styck halt häst och läxor!

GRATTIS PAPPA!

Idag är ingen vanlig dag, för de e min pappas födelsedag! :DGrattis bästa pappa på 51års dagen!! :D <3

Studentkryssning

idag (ikväll) sticker jag på studentkryssning. båten lämnar Karlskrona vid 8-9 och flyter inte tillbaka förrän 23 timmar senare! ;)