Det är något fel på mig

Igår steg jag upp 05.40 och lämnade huset 06.15, efter 4 timmars sömn körde jag upp mot Stockholm. Resan gick snabbare än vanligt, kändes de som, körde genom markaryd denna gången och slapp alla extrema småvägar och körde längre på E4an.

Väl uppe var det lite väntetid på båten och sen den långa båtresan ut till Sandhamn, passade på att ta en powernap på båten efter att ha druckit 4 redbull tidigare på dagen! 15.45 va båten på Sandhamn och 15.55 stod i köket ombytt med överskottsenergi som hette duga. Körde på en bra service och sen satt vi och spelade till 2. Då kom första gäspningen och då var jag riktigt trött, somnade när jag la kinden mot kudden! 
Sov så jävla bra! Det var så skönt!

Men det måste vara något fel för vaknade id 07.30 och var klarvaken, var svårt att somna om. Skitkonstigt! Steg upp vid 10 istället och nu blir de mer jobb. TAGGA!!!!!! TAGGA!!!!!!


Jag känner mig fräsch och otroligt utvildad, men det blir kanske så med endast 2 dagar hemma? Jag ångrar inte att jag körde som jag gjorde igår, jag behövde de 2 dagarna hemma när det hänt så mycket här uppe!


 

Bad update

I know, I know!!

We had a lot to do at the restaurant and to make more hours I had to work 16 hour shift all weekend! It´s bad you know, pain och stuff!

I got some pictures from Gothenburg Horse Show to show you and a website i've been working on. Check it out, www.horvikshamn.com!

Sorry for my bad spelling och and bad grammar, forgot to set google chrome to english so I´m writing by hand och no spellingcheck.

Saknar <3

Den mest positiva hästen jag någonsin har ridigt, fy fan vad jag saknar honom.

Onkel Sam <3
Vila i frid...

hemsida

www.horvikshamn.com
 
 
Inte helt färdig, ska in massor av info och bilder! :D

Tillbaka på Sandhamn

Sitter på båten nu efter en konstig färd upp till huvudstaden!

Jag började köra och var pigg som vanligt men började gäspa innan jag ens kommit fram till Värnamo. Så brukar de aldrig va, men det betydde lite fler stopp och lite fler sträcka på benen och ta lite luft. Stannade extra länge på Östgötaporten, Ödeshög, för att käka och få riktigt med luft! Tycker annars det är rätt kul nu att jag vet vilka ställen som ligger var längs E4an och har mina "akutstopp".

Mitt standardstopp både upp och ner är Östgötaporten som ligger 5mil ovanför Jönköping. Det är ganska lagom till toapaus och käk. Idag var jag nästan vid 2. Tufft!

Sen har jag 2 andra ställen där jag brukar stanna om jag behöver sträcka på benen, tanka eller inköpa färdkost (godis xD).

Men annars är det ju bara att köra, tar mig med pauser och parkerad lunch ungefär 7h att köra från Hörvik till Stavsnäs och då är det lite trafikstockning i Stockholm inräknad (som det var idag) men så gillar jag ju att vara ute i god tid. Så båten går vid 18.20 och jag anländer till min parkering vid 17.20 och sen bara att kånka bort väskan och vänta på båten i den varma vänthallen.
- Det kan ju dock bli stopp i Stockholm längre tid och det är bra att vara på säkra sidan vet ni. Idag, torsdag, finns en säkerhet om man missan 18.20-båten för det går en till vid 9 men det gör det inte de andra dagarna! Gäller att se upp! :D


Shopping på GHS

Höll mig ganska bra i skinnet trots allt!


 
 
 
1 grå/grönt schabrak
1 par HV-polo ridbyxor i grått
 
 
 
1 par EquKing "ConnEqt" i svart med gröna Swarovski
Deras hemsida: ---> hääär
 
 
 
 
Och sen en sak till, ni får en ledtråd: Italien

Mässdag

Första dagen på GHS är avklarad, blev lite shopping för min del. Köpte 3 saker, bilder trillar upp när jag kommer hem!
 

Imorgon blir det in på banan och FEI WORLD CUP! :D