Diabetes?

mamma och pappa skrämmer mig de säger att Felix äter och dricker jätte mycket och läste på lite - de säger diabetes och det kan stämma! Hur kan denna så underbara lilla katt bara få diabetes och hur gör man?
Man kan väl inte ge katten sprutor och sånt skit? Eller måste man avliva dom?! :''O


Söta Felix som verkligen hatar att man gosar med honom utan att han vill ;)

sorglig lördag

Blir en mobilblogg då jag ej giter köra ner efter jag cyklat upp från hamnen ;)

Bestämde mig för något drastiskt och tog saxen och började klippa....
nu måste ni läsa hela texten för att ni ska veta

Sitter och lyssnar på "Tremble for My Beloved" från Twilight-soundtracket, fan va trött man blev på do m låtarna innan men nui är dom riktigt bra - igen! ;)

Tröstäter dillchips och dricker coca cola - allt känns som en lättnad. Nu när jag klippt av all hud och nagel runt såret. Haha, nu har ni läst, inte för att det blir ett långt inlägg men ändå ;) klippte bort all hud - död hud - runt såret + nageln som klängde sig fasr i huden. Allt känns mycket bättre och det läcker fint. Kan nog sova med det öppet inatt men vill nog inte chans.. Jag får se! :)


När jag får i mig kalorier i form av chips och cola blir jag glaad, efter att ha hatat ungdomssektionen i 2 timmar. Allt jag ber om är egentligen respekt! Varför är det så svårt att visa det? Är det för att jag är under 18? Att jag inte är vuxen? Så om ett halvår börjar ni visa respekt? *suck*


*ett ledset Ciao*

Freeeeedag

Slut efter 7 timmars jobb - slut i fötterna och det beror på min march till tåget och för att mina ankelskydd låg i väskan när jag körde ner till jobbet!
 
Men idag har de hänt mycket, helt OK för Leif med fingret - hade handskar - yp kirurg handskar xD Mamma hade köpt ^^
Så idag stod jag mycket i själva köket vid spisen, han lät mig steka lite pepparstek och schnitzel xD
Låter som värsta nybörjaren men det är andra helgen jag jobbar, 4e dagen allt som allt och klart att han vill testa mina kunskaper först. Och vet ni vad, efter 4 dagar har jag lärt mig massor. Massa små saker som vi inte har lrt oss i skolan. Jag har också lärt mig hur alla rätterna ser ut. Efter mycket om och määään ;)

Började vid 3 idag och slutade lite innan 10. Imorgon börjar jag 11 och dagen sträcker väl sig till 10imorgon också då det är lördag. Och söndag ska vi inte snacka om, jisses! Mors dag! 60 pers bokade, mycket jobb med mina Rosencanapeér. Smörstekt canapé och på ett salladsblad en laxros med räkor runt. Toppat med en klick pepparrotsgrädde och dill ;) Mums! Mums! Mums!

Fingret känns bra, dock skrivsvårigheter ;) Haha, men det får man räkna med!
Fryser och det regna fan också var halvtimme men ska visa skeppet som ligger här bredvid:


Dålig kvalle men ni ser, mums <3 att leva på de hade man ej sagt nej till ;)

Nu ska jag hämta min tandborste sedan ska jag köra upp och så sooova efter fixat mig.

Ciao <3

Jobb

Snart dax för lite jobb - denna helgen också ;) De ska bli mycket intressant vad som kommer stå på menyn på söndag - speciell morsdag-meny! :)

Måste rusa, hinna med de sista innan båten går vid 2. Hörs ikväll!Ps. Inlägg här nedan klämde jag fram igår kväll - därför låter jag som en liten snorunge i texten men varje gång jag tänker på det känner jag mig helt depp..
Förstår inte varför jag bara kan va kompisar? Vad är det egentligen för fel?
Det är säkert de faktum att jag ät tjock, ful och konstig?
Eller att jag är för maskulin i mitt sätt?
Eller är det helt enkelt så att jag är dömd till de?
Ciao

Du

Jag känner mig sviken, ledsen, avundsjuk. Svartsjuk!

Jag såg hennes hand smeka över din kind, nacke och hur hon lutade sig mot dig. Hur ni skrattade ihop och hur du rörde vid henne.. Jag önskade att de var jag. Det skulle vara mig du såg så på, det skulle vara mig du rörde tid. Det skulle varit min hand mot din kind.

Hur kan en rörelse, hand mot kind, göra så fruktansvärt ont i mig. Allt känns meningslöst just nu. Varför ska jag fortsätta vara din kompis?
Hur ska jag kunna se er ihop och önska att de var jag? Hur ska jag kunna se på dig som innan när jag vet att jag förlorat?

Jag har förlorat dig..

Steffanie Grimaldi eller Missan

Har inte ridigt Steffie på typ 2 veckor och det är hoppning på måndag.. Vågar jag hoppa henne? Kansk isf lite själv men aldrig på lektion. Det har gått så bra för oss 2 nu, tänkte fråga om jag fick starta henne någon pay and jump men nu skiter de sig. Sist när i hoppade plank - högt!- så kändes allt perfekt. Nu känns det som om hon glider mig ur händerna.. Fina Steffanie <3

Bettan tyckte jag skulle hoppa Missan - red henne på gymkhanan i måndags och det kändes underbart! Som om jag aldrig slutat rida henne - hoppade kryss utan problem. Men nu ställer jag mig frågan igen: vågar jag lita på henne?

Sedan hon hottade av mig de gångerna på framhoppningen har jag nästa varit livrädd för att rida henne. Maria Fieber tvingade mig att hoppa henne och jag bröt ihop totalt när hon gång på gång stannade och jag hängde över halsen på henne. Hon tvingade mig över hindren - jag såg inte ett skvatt för tårarna rann och jag hörde inget då jag morrade och nästan skrek på henne att hoppa. Men såfort Maria sa att de räckte stannade jag från galopp, satt av och drog Missan med mig ut ur ridhuset. Gick sedan med henne utanför för att skritta av henne och för att jag skulle lugna ner mig.

Sedan var de Bettans tur att tvinga mig - det behövdes inte så mycket. Jag var motvillig men testade och vi hoppade. Kommer ihåg att vi övade lite galoppsprång - jag vågae både länga och korta. Allt kändes bra.

Och i måndags - hon var så jädra positiv i spiltan så vi körde lite mental sadlingsträning och hon bet inte alls efter mig i slutet. Eftersom den nya hästen har Missans träns fick jag ta Piccolos (samma smala bett) och ja, spände in ALLA remmar och fick ändå in en knuten hand överallt. Bettet fick jag nog bra i munnen på henne fast det var nog lite långt :S Men hon sprang på som aldrig förr i paddocken och jädra va pigg hon var. Sitta och hålla i henne hela tiden, gick ej att lätta - då gick hon bara på fortare!

Men allt kändes bra så ska ge henne en chans till, om de ikke funkar. OK. Då är vi inte menade att få flera rosetter eller hoppa någe mera. Har 4 rosetter med Missan från Pay and Jump. Tänk det ;) De hästar jag hoppat pay and jump är Clever, Missan, Clements och Bogart.

Clever: 0
Missan: 4
Bogart 2 - Men vi fick inte så mycket tid till att roffa åt oss flera
Clements: 0 - Han stannade första rundan/rev ett andra men var superfin - fick inte mera tid på oss

En bild Fanny har tagit när jag hoppade Missan sist, man har aldrig bra sits på henne när man hoppar, ser alltid förjävligt ut.

IGGA MINA SKÄNKLAR, MIN OCH LITE HÅRDA HAND. Tror vi skulle få in så många språng som möjligt så satt och höll henne, tror jag var lite lite efter. Så -> mitt fel


V A R N I N G - Känsliga läsare

Varning alla känsliga läsare!Sår

Syns inte sådär grymt bra men här är en snabb o kass bild jag tog när vi bytte förband.. Syns inte så värst :S


Syns  inte att nageln är av eller så, ska ta en snyggare bild med systemen ikväll xD

Knives? Never!

Jaha, då sitter man här helt jädra handikappad och kan knappt skriva - känns de som men det går förvånandsvärt bra! ;)


Dålig mobilbild - kidnappad från facebook xD

Hackade persilja och vet ni vad? Fick in fingret så skar mig - jag brukar ej reagera men detta var så grymt äckligt- Jag rörde på huden och en stor del av nageln flyttade sig så det var ju en bit in om vi säger så. Det var upp till syster och vem sitter inte där? Jo Erik - trodde jag skulle dö. HAn kommer ju plåga mig för detta i all evighet.. xD
Men så när jag pratade med skolsystern och vi började lägga om det - då gjorde det ont. bloade ju inte lite heller. Men så kallsvettades jag så jag fick lägga mig ner och Ulla gick ut för att hämta en grejo ch då kom Erik in och pratade med mig - yrseln och så försvann och jag kunde sätta mig upp medan Ulla lindade klart det.

Under gårdagen blev jag riktigt svimmfärdig några gånger men klarade mig - värst var de på bussen hem. Tack gode gud att Erik pratade med mig så jag höll mig vaken. Så fick farfar hämta mig på stationen och när jag kom hem slocknade jag på soffan. När mamma kom käkade jag glass och lite jordgubbar - även ifall jag inte tål de.. ^^ Men de var svenska jordgubbar - alltid underbara :)

Kvällen sedan bestod av att smsa en jädra massa med Anders :P

Wooork

Ännu en dag med jobb och de började 11:35 och slutade ca 21.20 (kanske?)

Började med att göra iordning min station som sillmacka/förrätsstation. Var klar vid typ lite över 12 och började då hjälpa Leif i köket. Dom serverar "dagens" till typ 2och sedan böhövdes inte jag då de börjas att serveras smårätterna kl. 4. Under hela dagen serveras självklart alla andra rätter såklart ;)

Har nu sett hur alla rätter görs, hur de ska se ut men måste absolut öva mer på det :) Ska fråga om jag får en matsedel med mig hem så att jag kan spetsa på mina kunskaper om de olika rätterna :)
Eh, sedan var de en massa folk från SEB - bla. Jonas xD Så fick duka undan maten från dom, alla som jag kände hälsade och kände igen mig xD Dukade av - Ulf insåg nog lite att jag kunde servera xD Haha så jag fick servera glassen och efter de fick jag både servera varmrätt som efterrätt ^^ Känner mig s duktig! :D:D

Massa roligt idag alltså, inte alls lika sliten och trött - fast jag jobbat en massa.  Nejdå! jag vet vad som gör mig trött, att gå upp halv 6 på morgonen och  vara i skolan. Idag gick jag upp halv 10 och nu är klockan runt 10 på kvällen. Är jätte pigg - mina ben är lite ömma och ryggen - det känns i den xD men vvem är jag till at klaga egentligen?

Jag just nu:


Ska sitta o dega lite framför s.s sedan blir de nog upp till stugan, ringa pappa, titta på film och sedan sova för imorgon börjar ja 11:00. Kommer inte hinna till BUS mötet så det är lite skit men får ta och snacka med Sam om vad han ska ta upp.. Lite seeegt men va fan - dom måste ite ha mig hela tiden ;)

Bye bye

Footpain and nice sunsets

Tjenare, alcatraz-bo här ;D

Jobbat idag - mina fötter mår som sagt inte så bra. Tänkte ju mig inte att sätta igång direkt så imorgon blir de tofflorna från skolan som gäller. Tr att man har en reservplan xD

Började med att designa mackorna - typ sillmackor och sånt ^^
Sedan gjorde jag örtsmör, panerade kött, parerade kött och delade upp det. Finns massor att göra och har gjort mycket. I börja kändes allt jätte stelt men sedan blev de bättre, när vi skulle gå hem - Stephanie och jag - kändes allt perfekt :) Jag fick ju inte direkt laga mat men det kommer. Tur att jag slipper börja i disken xD Haha ;) Imorgon blir de jobb klockan halv 12 och mackgöring xD Haha

Sitter här på hamnen och fotar solnedgången som går ner över Hörvik och Krokås. Eftersom jag inte fått fingrarna ur röven än och köpa mig ett mobilt bredband kidnappar jag hamnen nu! Går precis lika bra! :)

Vill ni se de kassa fotona?

Här kommer de:
Helt oredigeeraade - endast namn på


Och så en sliten och frusen Maria ;)


Mer kommer imorgon xD

Jobb

Ikväll och imorgon ska jag jobba så kommer ej att vara hemma denna helgen. Kanske slänger in lite inlägg, om bredbandet på hamnen funkar och det är fint väger till att ta fram datorn där.. Vi får se ;P

Konfirmation

Lite överregigerade bilder från Annas konfa xD Blev inga som blev bra i varken kyrka eller utanför.. Ok, kanske någon efteråt.. Pinsamt dåliga blev dom!


Anna och Florissa


Dagens favorit :D


Ny familjemedlem :D

Ny familjemedlem :D
En Lowepro-väska vid namn SlingShot 202 AW
Mycket plats - finns tom. "väggar" över att bygga flera fack med
Ser ni vad jag har stått ut med? Haha, nu är de mycket bättre, vet att kameran skyddas rätt också.

Finns massor av fack jag inte visat:
* Anordning till att spänna fast ett litet stativ eller dylikt
* Fack till minneskort
* Fack till pennor, block, böcker
* 2 små fack till tex. pengar
* Ett överdrag - om de skulle regna - helt perfekt :D

Finns säkert mer som är smart - något man upptäcker under tidens gång! xD

6-1

Haha, Adam drog en rolig "historia" idag och Olivia pajade skämtet genom att inte fatta o misstolka till något de inte var..

De löd typ såhär;
"En finsk minister (Tror de va så) blev intervjuad och frågan som ställdes var; *Vad är bättre än sex?* då hade han svarat: *6-1*

HAHAHAHA!!!!! :D Den var så klockren
-> Dock så var de pinsamt av Sverige att förlora med 6-1!

Distraktioner

Lekte lite med henne igår igen.. Dock inte lika bra. Hon blev distraherad av massa. Efter bara typ 20 minuter kom Mattis och Bea in med en häst som jag inte kände så då vågade jag inte ha henne lös och innan var de ikke mockat så hon var inte lika uppmärksam. Menmen...
     Värmde upp lite lätt i skritt och trav sedan sprang jag allt vad jag pallade i mer än 1 varv och sedan vilade vi i skritt och sedan bytte vi och sprang som satan i andra varvet. Bara för att hon skulle få sträcka ut riktigt i traven. Hon sträckte ut grymt fint och böjde tom. lite på nacken för att pressa sig fram yttligare. Hon var grymt duktig. Så fort hon travade om mig lite så stannade jag och samma sak gjorde hon och vände sig mot mig. Mycket beröm :) Duktig tjej min lilla Steffie <3

Sedan gick vi in och så lite strech av halsen och nacken sedan massage av hennes rygg med liniment. Först så ville hon inte alls, fortfarande lite öm men sen slappnade hon mjukt av och när jag var klar fick hon sitt hö och jag lämnade henne ifred.Hjälpte sedan Anna att göra lite mat till pollsen :)
Peggy; En näve fibergi, halvt mått krossad havre och ett halvt mått kraft (om de finns så vitaminer/mineraler)
Classic; En näve fibergi och ett helt mått kraft
Steffie: Ej blandning - hon får väl typ knappt 1 mått kraft.

Lektimme

Blev ingen ridning på Steffanie igår då hon har ont i ryggen så tog istället tränsade henne, kopplade loss tyglarna och satte ett grimskaft i ena bettringen (inte alls bra! JAG VET!), men för att hon ska lyssna på mig utan att jag tar i henne. Började enkelt och gå runt med henne så hoon lufsade på. Sedan efter en stund knäppte jag oss henne och väntade mig att hon skulle galoppera runt i evigheter men hon följde efter mig när jag gick. Stannade även när jag gjorde det. Beröm med godis. Hade hela fickan full..
     Så gick jag, stannade, gick, stannade. Hon lyssnade superbra - utan att tigga godis. Så började vända rätt över, volta och lite sånt enkla saker som att byta varv. Hon bytte tom. sida! Skills.. <3

Så jag tänkte: i trav då?

Jag visade visade henne att jag hade godis först och gick med henne tills hon slutade att tigga och började sedan springa och vet ni vad? Hon travade på bredvid mig. Joggade säkert mer än ett varv innan jag saktade ner och hon gjorde det samma. Godis..
Bytte varv, samma sak där. Lika duktig. Godis :)

Varvade med skritt och lite trav i de olia varven. Mycket beröm :)
Sedan kom Mattis in med Winnie så jag fick koppla henne några varv sedan höll jag på "volten" vid A och vågde knäppa loss henne. Hon gick lugnt efter mig, över när jag inte hade en vägg som stöd på andra sidan. Hon tittade lite men det räckte med ett "kom" så vände hon på huvudet och ägnade sig åt mig. Även i trav följde hon mig.
     Sen kom Elin in med Pastis och jag kopplade henne igen men så höll jag på "volten" och släppte henne. Testade i både skritt och trav, båda varven. Hon lyssnade fint, även när Mattis och Elin travade så lyssnade Steffie på mig. Men när Elin började galoppera ville jag inte riskera något så jag kopplade henne och då blev hon helt chockad. jag såg de i hennes blick: men jag visade ju att jag kan gå bredvid dig

Men hade ändå varit där inne i 30 min så jag var klar. Tog in henne, kollade om sadeln klämmde. Satt ej åt där hon hade ont så jag slängde på henne ett fleccetäcke - hon klipptes i söndags - och hade teori i 1h 30min och sedan så kände Bettan på henne. Hon var varm och lite svullen på ett ställe i ryggen så hämtade lite liniment som vi använde och så grejade Bettan lite med henne. Sedan ar de sovdags för hesten :)

Hoppas hon mår bra om några dagar, ska in där så hon får röra på sig och sedan så blir de lita liniment och kanske lite massage för den lilla damen ;)


Måndag

Hatar måndagar..

Sexualkunskap idag xD Haha, lite löjligt ändå! Har nog hört detta innan och ska visa massa bilder på könsjukdomar eller? Det är ju som de TV programmet Sexed som leddes av hon Anna. Anna som också är med i Superzize vs Superskinny, ni vet. Hon som testar massa olika medel för att gå ner i vikt xD

Fan va negativ jag är xD Haha

Förväl

Då var begravning och det hemskaste är nog när man hör alla andra säga förväl.. Det är hemskt..

En annan grej som är hemskt är att idag är det 1 vecka sedan Sam han fick somna in. 1 vecka..
Det har nog börjat att sjunka in nu, nu vet jag att han är borta så i bilen från kyrkan fick jag värsta gråtattaken när jag tänkte på att han verkligen är borta..

I måndags när jag glömde en grej i stallet och gick tillbaka och tände privatstallet trodde jag att jag skulle dö, på riktigt. Jag väntade mig såklart att hans underbara huvud skulle sticka ut över boxdörren men istället var det Steffies och jag ville bara lägga mig ner och gråta. Kändes så hemskt.


Men idag förstår jag att han är borta - på riktigt


Så idag säger vi förväl till Agnes Mattisson
Och Onkel Sam

Vila i frid, sov gott <3

Keeeebab

Nästan 12 timmar sedan jag käkade kebab med Robin på "Marinas Kebab" i K-hamn.

Hål från halv 11 tills kvart i 1 men jag slutade redan halv 11 så vi passade på att käka sedan vandrade jag till tåget och åkte hem. Fått massor gjort idag, trott eller ej..

En annan tråkig grej är att jag ska på begravning imorgon. Fredagen den 13 kl. 13.00.. Läääskigt (har jag nog sagt?) - rädd för att ens sätta mig på moppen imorgon. Fredagen den 13 brukar jag hålla mig ifrån allt, typ!

Lunch;

Cheeeebab <33


Får inte glömma att tala om att jag har bling i öronen igen. Tryckte igen vänster öronhängde idag men fick inte igenom höger: precis som vanligt men mamma fick försöka nu ikväll så hade hon ett annat. SKITTJOCKT! Satan i gatan va ont de gjorde.. Aj-aj! Men de gick inte - hon sa att hon skulle hämta en nål och en potatis så skulle hon göra ett nytt hål. Fick panik! Hämtade mina tunna och bad henned försöka igen, jag vet att höger öra brukar vara så konstigt, han har gjort hålet snett så det "växer" typ igen lite smått. Mamma började trycka och de gick igenom - efter att jag krampaktigt tryckt naglarna in i mina egna handflator. Nu ska se jävla öronhängerna inte åka ut *punkt*

Krock

Jobbet och mini ridlägret krockar i helgen men han ringde idag; dagen innan.. Så mini ridlägret gick före och vet ni något hemskt? Jag ska vara lite ridlärare till lektionerna på lördagen. Tänkte lite skogsridning på söndag.

Jobbet blir nästa helg istället!

Feelgood

Mår mycket bättre idag :) Skolan imorgon då och det känns faktis bra ^^

Ikväll ska jag fota min klasskompis Mika, han ska möte HIF här i Hörvik så får cykla upp och fota han lite ;) Nyfiken på att se han spela fotboll på riktigt, inte bara latja på idrotten ;)
Blir de några bra bilder så slänger jag självklart upp dom här! ;D