301209 - Onsdag (Starkars Robin)

Ajaj.. Såg detta, ser hemkt ut!



Hur han gjorde det?

 




Maria Mattisson

Ny Header - Igen Igen ;D

Igen.. Haha..!  KOMMENTERA!

Ä-L-S-K-A-R-!

Älskar <3
Sitter och knåpar på låtar ;D Sjukt roligt och jag måste säga att jag äger på att spelar en av Erik Segerstedt's låtar!


Kalas hos kusinen ikväll :D

Maria Mattisson


241209 - Torsdag (JULAFTON)

Idag är det Julafton =D Haha.. Min dag kommer jag skriva om imorgon.. Tänkte bara lägga upp mina julklappar!

Mina Julklappar!

Lotion-produkter
Minneskort till kameran - 8GB
Digital fotoram
Objektiv - Tamron AF70-300mm
Hårprodukter
1 film - Änglar och Demoner
1 spel (singStar) - Sommer Party
400 kr av Åsa
3 st skivor - varav 2 ska bytas ;)
2 st linnen av mamma
Och en gitarr =D Taaack <3












Maria Mattisson


231209 - Onsdag

Dagen före julafton.. Shit asså!

Åh, tog ett topp i jacuzzin nu ikväll och fy fasiken vad skönt det var, han inte badat sedan i sommras tror jag ;D Haha! Och så haf jag gjort lite Matte. Inget mer.. Typ..



GOD JUL! =D

 





Maria Mattisson


221209 - Tisdag

Herregud, jag vet knappt vilken dag det är.. Men en sak vet jag, det är iaf Dan före Dan före Dopparedagen! 2 dagar kvar till julafton!

Farföräldrarna väckte mig idag igen, *suck* och när jag var vaken nog att se mig omking i mitt ljusa rum satt min favoritkille i mitt rum (<3) Han satt i fönstret, min älskade Felix <3 Älskar honom..

 

Väntade och fick lite roligheter idag också! =D





Larz Kristerz är julklapp till pappa och sööötaste Eriks skiva samt singel är julklapp till mig, från mig =D Haha! ;)

Slapp sedan, laddat upp bilder och sånt skit. Fortfarande inga pengar på mobilen!

Jag tänkte ta upp en sak som många bloggar om och tänkte bara nämna det; ANNA ANKA!

Många äcklas nog av hennes namn, jag också. Detta är MIN åsikt, det är vad JAG tycker. Sedan får ni tycka vad ni vill. Men detta snacket om att blondiner är mycket bättre än brunetter?! Hallo?! Pantade o fejkade kvinna, hur fan kan man komma och påstå något sånt? Visst, det är vad hon tycker men är man i TV ska man fan hålla sånt för sig själv när man är en pantad blondin från skåne. Ta inte illa upp, jag älskar Skåne!

Men Anna Anka är fan helt jävla dum i huvet, jag hoppas att Paul förstår det och tar ut skillsmässa! Det skulle vara rätt åt henne, hon kommer och påstår att alla andra är fejkade när hon själv är det!

Men till något annat, jag måste säga att jag är förvånad, jag trodde inte att så många olika läste min blogg. Det är folk från värmland och stockholm som besöker mig!  TACK <3


Så, nu ska jag testa att lägga upp ett klipp här. Bara för att jag måste säga att Erik gör denna låten jätte bra. Jag hörde den i sommras på Rix FM festival, orginalet då och jag måste säga att Erik gör den nästan lika bra =D 
-Musikhjälpen-








Maria Mattisson

211209 - Måndag

Slaaaaaaaaaaap-p-p!

Mer har jag inte att säga ;D

Jo, Eriks skiva anländer till mig imorgon =D Haha, glad jag är och så ska jag lyssna på den på Spotify =D Haha!



Maria Mattisson


201209 - Söndag

Tänk, om 4 dagar är det julafton!



Efter nyår blir det nya tag och kanske lite annorlunda saker också, funderar på att byta design, alltså inte ha den oranga bakgrunden även om jag gillar den. Breddar nog bloggen och lägger en vit BG eller liknande ;D Haha, när man kan så är det roligt att ändra bloggen! =D

Men min dag?

Den började med en road trip to Bromölla, Skåne för Julklapps inhandling! Handlade jul och födelsedagspresent till Emmy och Elli och så Julklappar till familjen Jönsson!
Pappas present kommer med posten på tisdag, precis som sigeln Higher och Erik Grönwalls nya skiva =D Haha! Lääääängtar.. <3

Sedan blev jag avsläppt i hos Åsa, som var på ikea. Vi fikade, Vicky, Marie, Sofie och jag! Vi fikade och bytte julklappar, nyfiken på mitt ;D
Och sedan hjälpte jag Vicky att ta in Missy och Linus som gick där nere. Fan, snön i hagen o paddocken gick ända upp till knäna på Missy och mig. Man bara sjönk ner direkt!
Efter vi hade tagit upp hästarna var det dags för att leka med hundarna så det gjorde vi, jag fotade och fick några riktigt fina hundbilder =) Sedan lekte vi i snön med hundarnas bollar och jag vann i fotboll även om jga halkade och landade på ryggen! haha

Sedan var det fest hos Klingborgs, det var roligt =D Åt taco och hade roligt.. Kollade på 'The Proposal' eller hur det ny stavas och jag var fasiken den ända som skrattade för det var bara jag och Alle som inet hade sett den! Men den var bra =D Haha!


Sedan kom jag hem och la mig för att sova.. Hehe, på soffan framför TVen. Vaknade klockan 6 när pappas klocka ringde. Stängde då av TVen och la mig i min egen säng!

Det är helt oredigerade bilder;

    

    

Ni får säga till om jag ska ladda upp dom stora! Jag har mååååånga flera bilder än dessa men dom kommer jag att ladda upp på min bilddagbok!




Maria Mattisson


Hör upp!

Det är såhär, ett pervo har addat mig på MSN och ville ha 'camsex' med mig. Han hade hittat mig genom BDB och var inte från sverige så jag ska testa en sak. Det finns en chans att han går in här, jag har spärrat min BDB (igen) men risken finns att han kan vara här inne också och jag vill gärna undvika det. Finns det en chans och jag upptäcker att han är här så låser jag min blogg och ni underbara läsare får lösenordet <3


Men jag kommer säga till isf. Och under detta testet skulle jag uppskatta om ni tog hänsyn till att menyn (med alla datum och allt) finns längst ner på sidan. Det ska ni nog klara av i någon dag eller kanske max 3. Bara så jag ser om det är någon idiot som snokar!!

Men som sagt, skriver om min dag imorgon. Nu ska jag titta på film och sedan sova..



Ciao <3

Nytt på bloggen =D

Hej igen, ni kanske ser ändringarna?

Lite färger, typsnitt och teckensnitt (texterna)


Även ändrat Headern igen, blir aldrig nöjd =D haha.. Ser lite tomt ut längst upp i högra hörnet. Funderar på att kanske Felix skulle få vara med också?


KOMMENTERA =D <3

191209 - Lördag

U-P-P-D-A-T-E-R-I-N-G-!
Så nu ska jag uppdatera er hade jag tänkt men ska snart gå och lägga mig, är helt slut asså!


Jullov, äntligen! Dock gillas kanske sysslorna som hör till julen mindre av vissa! Som tex mina föräldrar!

 

Men vaknade av att mamma och pappa letade efter ett par skor, och mitt i röran med skorna började dom klaga på hur mitt rum ser ut. Skönt att vakna till det!

Tillråga på allt så fick jag inte så mycket sömn men det var ändå slapp, vi var helt insnöade så inge julklappshandling! *Suck*

Men jag tog tillfället i akt och jag o mamma tittade på "Underworld" och "Underworld - Evolution" Mycket bra filmer som jag tycker ni ska se. Kanske inte den snyggaste killen men han har/hade sin charm också. Dom handlar om kampen mellan vampryer och varulvar. Inte alls som Twilight, här var det riktig fajt. Döda med silvernitrat och ultraviolettaskott. Helt sjukt bra fiilmer asså =D

 

Men efter det, var väl klockan runt 3 så jag drog på mig lite kläder och gick ut. Skottade mig fram med en liten skotta till friggeboden och drog fram den stora 'skopan'. Vad heter det ens? En stor skotta? Aja skit samma!

Tog fram de stora och gick tillbaka sedan skottade jag hela uppfarten nästan ner till grusen. Det tog 2 timmar att göra allt men fan va snyggt det blev. Skulle fotatmen det blev mörkt så tänkte att jag gör det imorgon istället men hur i helsike ska det gå till? Jisses!

 

Men efter skottning var det kalas hos farföräldrarna då farfar fyllde år. Fan, han är snart 80 och det märkts!

Och vi tittade på Dansbandskampen och FAN! Jag upprepar; FAN! Pappa vann igen. Han hejade på The Playtones vann som pappa hejade på och jag hejade på Zekes!

Sedan började dom snacka politik så jag grejade med mobilen innan jag gick och la mig i en av deras sängar. Asså fan, jag somnade! Haha!  Vaknade halv 1 och då snackade dom fortfarande och pappa försökta väcka mig genom att ringa till min mobil eftersom jag hade legat med den i handen xD Alle hade också SMS;at, jaha! Klockan 11 så jag jissade på att hon sov då men jag svarade henne.

Vi körde hem och jissa vad, det har fan snöat 15 centimeter snö nu ikväll, min vackra skottade uppfart var full med snö! Roligt morgon imorgon, första jag måste göra är att skotta annars kommer inte jag till stallet! Fun? Nooo!


Nu är klockan 01:19 och jag ska logga ut och se lite på tv innan jag ska sova, julklappsbyte och pynt i stallet imorgon! =D

Ciao <3 Maria Mattisson


171209 - Tordag

Idag är det en vecka sedan det hemska hände men det har varit bra, jag har försökt och inte tänka på det! Så det har gått rätt bra, skojat och hatt mig. Betyder ju att jag har accepterat hans öde och jag tror stenhårt på att han mår bra där han är!



Jag älskar dig Mister Bogart <3

En sak till, jag äääääälskar snön! =D



Maria Mattisson


H-E-A-D-E-R-N-!

Fixat en ny igen, ville inte ha kvar den andra.. Slipar på en ny men denna får duga sålänge xD

121209 - Lördag

Min dag var rätt bra idag faktiskt, jag hade tänkt försöka att börja blogga igen. Nu seriöst, men jag saknar Bogart.. Så innerligt!!

Vaknade vid 11, gick upp och glodde på TV och satt vid datorn tills klockan blev 2. Då drog jag på mig kläder och körde in till Bokeslätt.
Gick in till Bogarts gamla box och bara stod det, det kändes så naturligt. Precis som jag brukade gick jag in men i boxen stod ingen vacker och stor fux som brukade spetsa öronen och titta åt mitt håll utan där stod en sur brun häst, Scott.
Jag ställde mig framför boxen, det gjorde ont! Det kändes hemskt! Jag ville inte egentligen göra det men jag var tvungen att möta det, förr eller senare!

Malin kom till stallet och jag stannade henne för att fråga och jag frågade hur det hade gått, hon sa att allt hade gått bra. Precis som planerat, han hade varit lugn och sånt. Det känndes så skönt att höra att allt gick bra!


Imorgon är det då Julbasar på Boke, det börjar klockan 1 men jag ska vara i stallet klockan 10 ;)

På vägen hem tankade jag och hyrde en film, The Uninvited  så får se om den är bra.. xD
När jag kom hem stekte jag lövbiff men stekt potatis, mums.. x)

Köpte en tidning också, Expressen där det stod 4 sidor om Erik ;) <3

Det fanns en 'dam' som heter Maria Brander som påstår att Calle inte hade en chans med vinnarlåten Higher men det är bara löjligt, bara för att hon gillar Calle ska hon inte påstå att låten passade Erik bättre. Det har inte bara med rösten att göra, det har med framträdandet också att göra så jag tycker hon Maria ska lägga ner och inse fakta. ERIK VANN!!




En bild jag gjorde igår ;D


Maria Mattisson


Och Erik är vinnare av IDOL 2009!

GRATTIS! <33


111209 - Fredag

Jag vill tacka alla från BDB för alla fina kommentarer och texter om Bogart, jag vet att han har det bra där han är nu men det känns självklart hemskt för oss.. Man vill helst inte tänka på det!

Men nu ska jag ladda upp en bild och så en liten text om IDOL! Ska inte tjata om hästar idag.. <'3






Självklart vill jag att sockersöta Erik ska vinna =) <3

 


MISTER BOGART <3


För många av er kommer detta nog som en chock!

Rest In Peace <3


Nu har det hänt, Mister Bogart har släppts fri från denna värld. Jag kan se
honom, när jag sluter ögonen, galoppera över dom gröna ängarna utan sina
låsningar och hans ben är okej. Men det är svårt..
Jag älskar honom, jag kommer aldrig sluta och nu är han borta från denna
värld. Jag kommer aldrig mer att träffa honom!
Aldrig få känna hans mjuka päls under mina fingertoppar, inte så dra igenom
hans tunna man och jag kommer aldrig mer kunna kyssa hans mjuka mule och
säga att jag älskar honom..
Men hans finns i mitt hjärta och där kommer han alltid att finnas <3

 

 

Vila i frid, älskling <3


V I K T I G T !

Jag kommer inte blogga på ett tag, jag är ledsen..

Det kommer komma upp ett inlägg på torsdag!


061209 - Söndag

Andra Advänt.. Tiden går för snabbt!

Vaknade upp hos Alle och var där tills klockan slog 3 då körde jag hem och fixade här hemma, massa tråk men nödvändigt..

 

Det är nog allt jag har.. Ska rida imorgon på ponnyn =) Hihi.. Låter roligt att säga att man ska rida ponny. Det var ett tag sedan man gjorde det. Lilla Clements =D

 

Ska göra lite matte nu eller nåt, skriva bokrecension kanske? Hehe, inte klar ^^,

 

Både Fanny och Frida vill hänga med mig ut med Mr B, tänkte ta en lång runda med honom på lördag.
Kanske sticka till stallet vid 12 och ta in honom från hagen, då ska man helst vara mer än en person ;)
Gå ut med honom då, kanske vara iväg i 1 timme eller kanske lite längre?
Frågan som hackar på mig är hur det ska bli på jullovet. Jag vill ju fortsätta gå med honom men frågan är om Malin väntar sig det? ;) Hmm..

Maria Mattisson


051209 - Lördag FORT.

Packade höpåsen innan jag tog med mig hundarna ut i skogen, blev en timmes runda så dom var rätt trötta på mig ;D Haha!

Sedan körde jag hem, packade ihop allt och körde till preem där jag tankade och väntade på Alle innan vi körde till Boke och tog Bogart ut på en runda.. Haha, hann linda 3 ben när Alle lindade ett framben ;) Hihi..
Han har massa sår som jag måste smörja så imorgon hänger helosanen med till Bokeslätt för Bogen ska få bli omplåstrad ;)

Det gick bra med Bogart, fotade även honom.. Min älskling =D

Ny bild från igår =D Min söööööta Älsklings Bogart <3  Älskar dig killen <3


Sedan gick jag och Alle en runda med honom, blev inte så lång då det blev mörkt sjukt snabbt.

Efteråt körde vi hem till henne och där bäddade vi och grejade. Tittade på Tv innan vi åt sjukt god köttfärslimpa med sås och potatis =) Sjukt gott!!

Sedan bakade jag och Alle pepparkakor på kvällen ;) H-A-H-A-!

Kan ni gissa vad detta är? HAHA!

Sedan fjantade vi.. Kommer knappt ihåg! vad gjorde vi? ;)
Typ somnade..


Maria Mattisson


051209 - Lördag

Igår blev det inget skrivet då jag somnade framför tv i soffan, dom väckte mig vid 6 på morgonen xD Då skulle jag gå up 3 timmar senare.. Usch xD

Idag gick jag upp vid halv 10 istället och örde till stallet, där tog jag och Sofie när pollarna och sedan mockade vi, Sofie gick senare och jag fick göra resten. När allt var klart skulle jag gå ner och ge hästarna hö och hundarna mat men då hade jag glömt Åsa's nyckel hemma så jag körde snabbt hem och hämtade den innan jag fodrade hundar, hästar och mig själv. Nu är alla mätta och belåtna xD

Senare ska jag till Boke där jag har lilla Bogart som ska få vandra en runda och Alle ville hänga med så visst kan hon det ;D Roligt att vi får lite sällskap, min polle och jag  =)

Efter det ska jag hem och packa innan jag ska till Alle, sova hos henne ikväll! =) Kameran ska med så se upp =D HAHA!


Får väl gå upp till stallet nu och packa den sista höpåsen med 6kg i och så ska jag säga att Missy är ett riktigt AS då hon sparkade efter mig när jag kom in i hagen med höet. Fan asså, då röt jag åt henne sedan så fick hon sitt hö innan jag gav alla andra och när jag gick ut igen, Missy står själv då Pauline behöver vila från henne.

När jag gick ut igen då vände hon röven till mig och fan va arg jag blev, hon är galen den hästen. Hon fick en smäll av påsen så hon flög fram innan jag gick ut. Jäkla häst! Vad ska det bli av henne egentligen?

Vem skulle vilja ha henne? Inte jag, inte om hon håller på som hon gör!

Maria Mattisson


NÄSTAN KLAR =D

Nu är jag nästan klar, ska ändra lite simpla saker som texten och lite färger på text och liknande ;D


KOMMENTERA, VAD TYCKER DU?!