Strömavbrott

Jaha.. Usch!

Jäkla byhåla!


Byhålan Hörvik hade ingen ström igår och när dom bröt strömmen för 3e gången hade vår micro pajat för andra gången så gick jag ner och slog ner säkringen. Det är så tröttsamt då all elektronik går sönder hos oss vid strömavbrott!

Micron har vi lagat 3 eller 4 gånger och en gång hade vi ingen micro på ett år?!
Datorns hårddisk tar stryk och snart tror jag fan den går sönder igen!
Min skrivare flipprade igår så jag fick dra ut kontakten.
Ugnen flimmrar roligt också, spisen låser sig och blir allmänt seg! :S


Aja, strömmen kom iaf till säsongfinalen av GCB <333


Helgens äventyr :)

Så denna helgen var jag en runda i Småland och en runda inom High Chaparral och fy fasiken va fint det är!!


- Känner att jag verkligen har hittat tillbaka till mit fotograferande då jag klickar av bilder PÅ ALLT!!!! :D


Men så kommer en dålig nyhet, skickade ju in min gamla kamera för rengöring och lixom en upprustning om de krävdes så jag har en som vill köpa den. Inte kul är de heller när de ringer upp och säger att den inte går att rengöra utan måste byta hela jävla sensorn. Kostar flera tusen, något som jag inte har tid eller råd att lägga på den kameran. Hon som ringde förslog att jag skulle skrota den. ALDRIG!

- Min Canon EOS 450D är en fullt duglig kamera som bara behöver kompleteras med lite efterarbete i Photoshop. Vilket ingen nybörjare gör. Alltså kan jag inte sälja den. Synd egentligen då det verkligen är en superbra kamera. Men jag får ha den som reservkamera eller liknande så hoppas den får komma hem nästan vecka :)
Mamma kanske kan ha den?

- Eller någon kanske vill ha dom ska ha den till lite hobbyfotografering och som gillar redigering i photoshop? Alltså inte kräver högupplösta, SKITSKARPA bilder varje gång. Som min mamma som fotar för att lägga upp de på nätet och bara likom berätta om sitt liv i bilder och text på en polsk sida där hon har kontakt med sina barndomsvänner :)

Öland

Var ju en runda på Öland förra helgen :P Här kommer några bilder på Ida Olofsson och hennes D-Ponny Pricess of Mohill :)

Här är hennes blogg ----> http://theangelandthedevil.devote.se/


Snygga dom är va?! :D


Och sista bilden: Jag fattar inte hur hon sitter kvar!!
VAD TYCKER NI OM BILDERNA? :)

Kommentera MASSOR! :D


Man vill så mycket..

När jag ögar igenom bilderna som Jonna P tog på mig och Colin skäms jag. Det ser fruktansvärt ut xD Haha!

Men så tänker jag: det såg fruktansvärt ut med Steffie också i början och dom sista bilderna Fanny tog på mig och hon är som en dröm. Vi var otroligt samspelta den sista tiden genom dressyren när vi väl blivit av med lite frustration.

- Så, de kommer med Colin. De släpper snart :) Jag har faktiskt saknat att rida honom och nästa vecka är körig. Sista ridveckan på Bokeslätt innan jobbet drar igång. Ska försökta vara med på pay and jump på onsdag (hur fan de nu ska gå till?!) gäller att Buddy skärper sig! Vi satsar på en 70 och en 80. Men går de dåligt kör vi nog en 7 till så att de känns bra. Frågan är ju bara om han ska vara jätte slö eller bara springa? :SMen åter till Colin. Här kommer väl utvalda bilder :D
Ignorera mina skänklar - hade jag av misstag rört honom där hade vi stått på andra sidan paddocken xD Jag hittar hans knappar snart :)
Vet även att jag viker min hand, gör jag speciellt när jag inte tänker på det. Har övat upp det, det är min "icke spöhand" haha xDSist men inte minst :P


Sötnötet har varit duktig :D


Ävenyr

Nu blir det nya äventyr! :)


Jag och Jonna (http://hastsport.webblogg.se) till Öland för fotografering och mys med massor! :D


Öland, se upp! Here we come! :D HAHA!

Missförstånd

Jaha, ledig hela dagen och jag som trodde jag var försenad imorse xD Haha!


- de blev McDonald's med de bästa och sedan till skolan för att möta upp en tjej och köpa tävlingssetet :)Nu är jag hemma och ska slappa framför TVn och sedan bli de en snabbis till Colin och vidare till Bokeslätt för att ha lite teori :D

I will always cry for you <3


A DAY

Grab your camera och run out, just today! :D


http://www.aday.org/

Det är en sida som handlar om idag, den 15 maj.
- Ta en bild, lägga upp, tagga och kolla in hela arkivet :D


Film från hoppträningen de 9/5

Här har vi herr älg och mig ;D


Suuk

Idag är vi lite suuuka.. :*(

Jag hostar, har ont i magen och typ feber. Hur fan ska detta gå med städdag i stallet, hos Colin, imorgon och sedan barnkalas?! :0


Känner att jag bara vill spy men de går inte, åt lite ris som gick bra men så tog jag lita glass och de bara vände sig och är på väg upp men det går inte! :(


Så, får se hur jag mår imorgon bitti. Om jag inte mår bra imorgon, hoppar jag städdagen imorgon då jag faktiskt har mockat ur hans hage vilket dom bara brukar harva. Så ag har varit duktig redan denna veckan.

- Fan, sen är de ju ridskolcupen på söndag i Karlshamn. REMINDER: tvätta ridbyxor och putsa skor + chaps!Man kanske skulle ta en whisky eller nått?

Canon EOS 7D

Igår köpte jag den, 7D:n.


Så en galen bild på mig från när jag lekte med att styra den ifrån datorn! ;P


Och så snyggingen:

PARTYYY!

Gör en fuling och klickar in här istället för att plugga :P


Så jag säger PARTY, för kolla vad som kom idag? Haha, bara hittade den eftersom pappa beställt hem den till vårat nya uterum. Mest chockad blev jag över hur jävla stor den är! Haha, typiskt pappa att jag inte ens får öppna? xD Men den ska nog fasiken användas, eller vad tycker ni?
STORLEKEN!!!!