sextiotre timmar

redan jobbat 63 timmar i Augusti månad! ni kan kanske förstå att jag jobbar hårt när jag står i ett kök och jobbar (läs; sliter) i ca 12 timmar - varje dag! (nästan) ledig någon gång och jobbar kanske 10 dagar imellan?


just nu ligger jag i sängen och ska sova så ber om ursäkt ifall texten blir lite konstig. ibland cpar T9et på surfplattan!


allt fler lämnar Sandhamn för denna sommaren vårat team blir bara färre och färre! :(

jag har även troligtvis råkat få med en av mina knivar ner i soporna så den är det bye bye med :@ blir så arg och besviken på mig själv men som tur va är det bara skalkniven som försvunnit och inte någon av de större "viktigare" knivarna!

har även lyckats SÅGA mig i tummen med brödkniven så blodet bara sprutade, det var nära att fingeravtrycket på tummen försvann!
jag stod och tänkte på att jag inte skurit mig än, brukar nämligen hända med brödknivar och så bara stack det som fan i tummen och hela handen blev röd!


dålig bild men jäklar vad djupt det är och snett in, är nästan enda ut till nageln och till halva tummen. är min vänster tumme!


natten till idag fick jag in en oavbruten sömn på typ 8 timmar. aldrig sovit så bra sedan jag kom upp hit. ingen ångest, ingen panik bara lugn i huvudet. sen körde jag kväll idag - jag körde ut 27 mat idag och Magnus på kött körde ut 204st Själv! jag fick under service skära bröd, göra klyftpotatis och hämta oxfile och bidra med min egen prepp.
- ska bli skönt att jobba imorgon, nästan all prepp är klar ska bara göra hovmästarsås, gravlax's rosor och typ hacka persilja samt koka plugg (potatis) men de blir väl tonfiskhärva imorgon! jävla salladsätare...

haha, nej då... de ska väl få äta de också xD




bjussar på en bild från i vintras. saknar min bil ♡♡♡♡


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback