THEY ARE FINALLY HERE!!

Det har varit långa 20 dagar som känns som en evighet men nu är äntligen mina skor framme :)Jag och Mathias såg liknande på Malmöfestivalen sedan har jag granskat hela eBay i jakt efter de snyggaste och tuffaste modellen på skor. Jag hittade ett par lite högre med en neutral "logga" på så att de går bra att använda som vanliga sneakers. 


Inte varje dag man behöver stoppa sina skor i ett eluttag! hahaInspirerade av Amerikanska dansskor som proffsdansare använder sig utav.Beställde för 21 dagar sedan och igår kom dem, i ett plastpaket från Kina med diverse kinesiska tecken på :) Kändes konstigt men ack så glad jag var, hoppade nästan jämnfota ut till bilen för att prova. Något lite trånga men de är helt nya, är ju läder så de töjer sig lite och formar sig efter foten. De känns bra och stabila, än så länge väldigt sköna att ha på sig. Upp till bevis hur bra de håller!

Självklart ska jag ju inte gå runt som en blinkande julgran alltid, men speciella tillfällen är ju just LED lamporna en riktigt häftig effekt.

Vad tycker ni?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback