Ibland är det underbart...

och ibland är allt katastrof!

Sitter här i sängen med min tekopp och smuttar, underbart med varmt te efter ett dopp i havet. JaDuu, första doppe i Juni - fy skäms!

Varit typ 23 grader idag och jag har stått inne! Så pratade med Erika om att vi kunde bada så vi bestämde det. 21.45 träffades vi och det tog nog iaf typ 10 minuter innan jag var i ;) Haha, trodde de skulle vara kallare än det var. Men var iaf i vattnet i säkert 6 eller kanske 7 minuter medan jag fick i både Erika och Evelina. Vilka små badkrukor xD Haha! MEn dte var superroligt! :) Sjukt fin himmel också när solen gick ner över Hörvik.

Här är en bild efteråt:


Har även en plattTV här ute, en mini xD Den vi hade i husbilen innan pappa bytte den. Och så har jag mitt PS så nu jävla ska de röjas!

TV, soffa + PS

Igår var också en lustig dag. Bestämde med Vicky att jag skulle vara där vid 8 så lite över 6 körde jag in till Bokeslätt för att hälsa på Clements. Ja, han är hemma :D Älskade ponny <333
Fick mig en halvtimme med honom i hagen, så mys det var. Sedan var det möte. Styrelsemöte och klockan tickade iväg, vet ni när de slutade? 21.15. Från 18.45 till 21.15. Försökte gå tidigare och ursäktade mig genom att säga att jag hade någonstans ja skulle vara kl. 8 men vet ni vvad? Malin snäste bara till mig och sa att man inte kunde bestämma något sånt då man då bara hade hastat igenom ett möte. Hah! Hon kom själv efter halva mötet var avklarat! Men suck, jag har ju egentligen inte rätt att säga något då jag bara är ett "barn" som de uttrycker det. Aja, skit Samma!

Men asså, Clements - så fin han blivit. Hon hade klippt till hans man så den står lite busigt upp. Men så underbar. Han har inte längre den tjocka tjocka svanden utan en fin normal och vågig svans. Drog självklart med mig kameran in i hagen och blev en del bilder. Inte alls så många bra då jag som mest stod och kelade med honom. Min Cleman <3 Min Clementin <3 Min Clements <3
Tårarna kom faktiskt fram när jag rörde vid honom. Det kändes så overkligt. Han är den första hästen som lämnat mig som jag har kunnat röra igen. Han är den första jag träffat. Jag kommer aldrig få träffa mina andra änglar. Aldrig mer. Fan va jag älskar er <3

Men han har blivit fin, jätte fin. Smal och snygg, en riktig sportig ponny istället för den lite klumpiga ridskolehästen. Söta fina Clements <3
Men stark vilja hade han fortfarande, "jag ska äta!! Släpp mig!!" haha, jag avbröt hans gräsätande ;) Älsklingen..

Här är vi, *puss älskling*




Är så jävla orolig över min katt, han vägde innan 5,4. När jag var hemma nu kunde man känna alla hans ben - alltså ryggrad och revben när man klappade honom. Vägde honom igår och han vägde 4.5. Jag började gråta.
Han är sjuk, han kommer dö. Jag kommer ta livet av mig.
Om vi blir tvungna att avliva Felix tar jag livet av mig, jag vet inget annat att göra.. Alla min djur.
Min älskade och underbara katt. Han är värd mycket pengar om vi skulle sälja honom. Han skulle vinna många priser om vi ställde ut honom. Han är värdefull - för mig och för världen men speciellt för mig.

All denna död - jag vet inte längre om jag orkar.
Jag vet inte om jag vill.
Jag vet inte varför jag kämpar?
Jag vet inte för vem  jag längre kämpar?

Jag säger jag vill köpa mig en ny kamera, lite blixtrar, en ny cykel. Varför?

I DID IT!!

Jag har lyckats med mycket idag ;)

Gör mera varje dag och förra helgen stekte jag spätta och lax.
Blev 2 spätta idag och det är super! Ju mer jag vågar - problemet är ju att jag inte vågar. Jag är feg för att dom ska "slänga" ut mig om jag gör fel. Dte är mitt problem! Usch, men det har gått bra. Tror Leif tycke det var bra att jag tog eget initiativ (garh, stavning?) och tog fram 2 spättor och panerade snabbt med mjöl och började steka och allt. Fick hjälpt med hur länge dom typ skulle vara i ugnen.


Btw. Sitter här och mumsar på farmors egna jordgubbar och grädde - supergott. Ska skriva upp och fota en grej jag älskar att göra med jordgubbar, grädde och socker ;)



Bara för att datorn CP så får bilden vänta lite, kanske inte för er men för mig :/


BUS möte igår och är det inte typiskt att jag klipper gräset och då slänger en blick på klockan. HELVETE!
Hann när hälften var klart, så jävla typiskt! Och hade en pratstund efteråt med Ulrika om efter sommaren och jag känner mig pepp inför starten igen. Nya tag! :)
     Men alla ska veta att det är inget lätt jobb, trodde det var litte lättare eftersom Ulrika aldrig besvärat oss med hur tufft det är och vissa dagar vill jag bara hänga mig i ett träd eller låta gevärspipan trycka mot gommen och så trycka av. Fy fan.


Imorgon är en hemskt dag - eller egentligen inte.
Imorgon - för 15 år sedan föddes Mister Bogart <3

Bogart blev bara 13 - det är hemskt!!
Och tänk Sam, Sam blev inte ens 10 år gammal. Han var 9! Han hade levt i 9 år!
Det är så fruktansvärt att det inte är sant. Har inte skrivit om Sam eller Bogart på sistone. Inte någon. Inte Nettan heller. Fast det var hennes födelsedag i slutet av Maj. Det blev helt enkelt inte av.. :(
Jag älskar er <3<3 För alltid <3

Sista fria dagen

Idag (tisdag) är min sista fria dag innan slitet börjar. Den får väl spänderas hemma framför TVen?

Nej, ska köra till Mjällby - köpa olja för skitmoppen är tom ;)
Sedan ska jag till Vassens - köpa tofflor och så kl. 7 så har vi ett BUS möte. Får se hur de går, om allt löser sin inför Killebom :)


Nu ska jag se dagens avsitt av The Good Wife sedan lämnar jag nog CSI till imorgon.


Såg även den nya serien Mike & Molly. Fan asså! Asgryyyym! Sänds kl. 22 på kanal 5 - måndagar. Så om jag snor farmors TV så kan jag se det sommaren ut :) Najs!


Så jobb på onsdag och hela midsommar. Får se om jag ens orkar ha på mig mina skoor ;)


Ciao

Play It Simple

Gör det snälla inte svårare för dig än vad det är, det är bara hemskt att se på..

Jobbat klart för dagen och sitter ej på hamnen - känns underbart. Pappa, tro det eller ej, frågade om jag ville låna hans mobila bredband. Fast han sa det typ: "Mitt mobila, det fungerar väl inte där.." HAHA XD JOHO!!! Inte bästa signalen - men det är bra för att vara Hanö ;)
Så PAPPA: Vill ha ett eget?


De blir jobb nu fredag, lördag och söndag sedan är det ledigt på måndag och tisdag - busmöte på tisdagen. Sedan jobb onsdag - hela midsommar och massor av jobb efter det. Så idag packade jag med mig kläder för 14 dagar. Ska hem med smutstvätten nu på måndag och asa med alla kläder jag typ äger och kan arbeta i - med mig ut. Låter kanske jobbigt men när ska jag ha tid at åka hem.

Imorgon kommer även Muhammed, elle Hazan - Haha, Ulf visste knappt själv vad han hette ;)
Han kommer och kollar, kanske ska börja jobba där och hjälpa till med varor, disken och städningen och litte så. Sa Ulf iaf. Eh, ska bli intressant xD

Är bara rädd för att han ska ersätta mig i köket - är jätte rädd för det!
Leif har ju snackat om att ta in en annan kock och det skrämmer mig då de säkert kommer låta den gå först så det blir som med våfflorna att det slutar med att jag jobbar en eller 2 veckor i sommar. NEEEJ!!


Aja, inte mycker mer att göra egentligen. Det är dom som bestämmer - jag kan bara önska.

Här är min utsikt från var jag sitter nu - åt ena hållet ;)


Och min stoora packning; nu syns ej kameraväska, stativ elle datorväska!


Ska nog gotta mig i någon film, tankade Just Go With It med Adam Sandler och Jennifer Aniston (stavning?)



Ciao

What a Beautiful Day

This has really been a good day!

Got all papers kopied - 2 sides ;) Only took 3 hours! Hihi

And I got a massage - feel lika a new person and i really mean it. It's wounderful!
My neck, back or legs do not hurt and speaking about hurting. I've got som new shoes today too. But this pair is special for me to have in the kitchen. I Loooove Them <3


Kanske lite svenska? Min engelska är ju ej den bästa ;)
Men uträttat massor - även nyss sett filmen Flicka 2.

Imorgon ska jag packa och sånt inför torsdag - joobb.
Dags att börja packa ner massa skit och asa ut då jag efter midsommar troligen jobbar hela veckorna. Måste höra med Ulf och Leif.


Ciao

Bättre fullt än halvt!

Fan asså! Restaurangyrket kan vara skit!

Nej - inte så.. Men asså, ja... hade knappt något vid middag men så kom det jätte många nu ikväll och däremllan dööööööperiod. Det är nog det segaste med hela arbetet - döperioder. Ni kanske tror att det skulle vara skönt för man kan sätta sig ner men problemet är att det är ju det man ej kan. Det är bättre att gå omkring och laga mat - tänka på annat. När döperioderna kommer städar du sedan står du still och tänker på hur ont det verkligen gör i fötterna. Det är fruktansvärd.
Det är nästan så att jag börjar lipa!


Var uppe sent inatt - köde pp till fyren vid 1 oc fotade ljusakenet från rocken. Blåste dock som FAAAAN så jätte suddiga bilder - med hjälp av ett stativ då!
Men det häftiga ar att de strålkaste som dom riktar rakt upp i luften - som man aldrig tänker på så mycket när man står där - det är skitsnyggt på himmlen. Hur dom rör sig! SKITHÄFTIGT!!!!


Innan dess fotade jag vid hamnen lite - fan. Jag blir bara sämre och sämre på att fota!


Bilderna komemr här:


För typ 7 minuter sedan?


SRF - ha överseende pga. av blåsten



Bild från igår - helt oredigerad!  - kritik?      Negativ/positiv


Ps. fick ett facking fiskben i halsen igårkväll så är helt öm. Hörde att man kunde käka knäckebröd så åt upp helt halv paket på typ 20 minuter. Det hjälpte ej.
Men så kom Ivan in i affären och eftersom han är fiskare så frågade jag han och då sa han att han åt grovt bröd, gärna lite gammalt eller torrt. Sedan sa han att det försvinner egentligen men jag hade typ - ont?
Så tog 2 skalkar av kavring som jag tuggade i mig och nu känner jag det ej längre - bara öm när jag sväljer men  coca colan ska ner idag tillsammans med snickers ;) Mums <3

Får också köra uppom fyren/bönsäcken idag när Ozzy spelar.. Får se om det någe ståhej! xD


Ciao

Skooooor

Sommarlov idag - dagen innebar att tåget körde på en älg, hotellprov som gick skit, och snack med läraren om mitt jobb. Men också en annan sak. Fick ett par snygga skor idag också ;) Mamma mötte mig på BR-skor i Sölvesborg när jag kom med tåget. Tro det eller ej hittade ett par sommriga skor med klack - min storlek! :D


Testade den andra och det kändes bra så köpte dom :) Vad tycks?

Fotat med tid :) Alltså jag själv som fotat med de snygga - VITA - bakgrunden jag har i källaren xD


Canon EOS 450D + 50mm 1.8II + vit bakgrund


Ser ut som en produktbild va?
Jag som fotat - också på den vita bakgrunden. Vet att skuggona är lite fula men jobbar på det! ;)

Dagens

Dagens outfit:



Linne: Denim - Vero Moda
Badbyxor: Panos Emporio
Skor: H&M

Great results

[Mobba inte min engelska - It Bloooooooows]

Dagen har gått super - tro det eller ej! Serverat och lagat mat. Gjort en del löksillmackor på kavring ;) Mums

Haha, när man sitter här på hamnen i solnesgången på en 4-hjuling och en dator i knäet är det många som kommenterar. Fick kommenaren: Perfekta surfstället nyss ;D haha! Underbart!

Men dagen har gått otrolig bra, faktids!


Även om dagen igår var skit så var det en positiv grej med den: Nogge kom in i affären med 2 kompisar efter de hade ätit på restaurangen och skulle köpa coca cola. Stephanie sa något som att jag (maria) och brukade köpa cola och han slängde ur sig något typ: äär den jävlen är och jobbar
Gissa vad Stephanie sa då? Haha! Skrattar när jag tänker på det!!
Hon sa: Det är hon som har lagat den maten ni just åt!
Han blev fan tyst!! YES! YES! YES!!!!!! Där fick han! ;D;D;D;D;D

Erkänn, det var grymt!

Stephanies blogg: http://idastephaniesofianilsson.bloggplatsen.se/


Ska snart köra upp och ta lite bodyloation och massera mina stakars fötter. Dessa 4 dagarna har varit ett helvete med mina fötter. Ej anklarna, dom klarar sig fint, men fotdynorna. Måste ha sulor eller annat! NU! Har så sjukt ont i fötterna!

Jo, ännu en film igår: I Am Number Four
Huvudkarris: Alex Pettyfer - ännu en älskling. Har en gammal film med honom som jag haft i många år.
Alex Ryder - stormbreaker - grymt bra. Han blir ju bara snyggare och snyggare med åren!
Betyg: Förutom dålig synkning av Rand000m på tankafetast.com så ger jag filmen:

5 av 5 toasts ;D Haha


Idag har jag gett mig på A Nightmare on Elm Street där min älskling (största älskling) Kellan Lutz [Spoiler varning]









dör i början! :/










Men jag såg halva imorse och den är bra, tro det eller ej!

Det bästa är nog att i en av de mest spännande scenerna i filmen kom det 2 människor och gick i biosalongen. Dtde är en sån film ni vet, dom är filmad på bioduken! Haha, trodde jag skulle dö av skratt när dom bara kom gående. En kille och en tjej för hon slängde med väskan! HAHA! Känslan av ine riktigt skarp bild älskar jag - det passar så sjukt bra till denna filmen. Men inte till typ New Moon som jag också har ett exemplar av.

En annan bra film till ikväll? Har The Book Of Eli - tänkte ge mig på den men är inte så säker. Verkar inte så dä super bra - men vi får se ;) Inge godis idag heller :( Bara lite coca cola - bara liiitte :'''(


Fan va kallt det blev nu - nej! Nu kör jag upp - bye bloggen!


Ciao

Glömde

Glömde denna bilden, har vatt sjukt mycket folk på Hanö idag! För mycket jobb! ;D Haha

Men asså  - detta är ändå inte alla som skulle med båten i eftermiddags. Dom var ännu flera!


Puuh - This is not over

Tycker de bara blir värre och värre? Till slutet av kvällen!

Jobbtid: 11.00 -> 20.25

och så imorgon? Söndag - jag kommer dö. Och så ska jag jobba på måndag också! ´Har ej kläder till det - ej ombyte till det. Ej filmer till det!

Jo - såg Red Riding Hood igår - blev helt förälskad - då menar jag verkligen. Bara föll pladask för Shiloh Fernandez. Jag skakade om händerna och ville attakera datorn! Muuuums <3








vadå snygg?

Men ett tips till ALLA!
SE FILMEN!

Sån spänning, fasiken - man visste aldrig vilken som var den 'onde'. Man bollade hela tiden mellan 3 personer. Jag gjorde det - och mina tankar gick: Varför ska alltid alla snygga killar dö eller vara onda!
En annan hottie är också med, Max Irons


Så snygg - men Shiloh är snyggare!

SE FILMEN!!

Freeedag men inte så mycket freeed..

Freeedag men inte så mycket freeed..

Denna dan har vatt kass, det har inte varit något positivt med dagen.

Började vid 11 - slutade vid 8:45.
Varför jag skriver detta är för att jag ska själv veta när jag slutade/började då detta ska skrivas i massa papper och skit!

Allt har gått fel idag, allt har varit kass, fått så mycket skit att jag bara ville skrika och gå därifrån men det är ett arbete som jag måste ta på allvar och höll igen alla svordomar och liknande. Jag försökte inte göra något som kunde tolkas som fel men fan heller - det sket sig iaf. Men men..

Igår när jag kom upp så blev det 2 glas vin med farmor, farfar, Björn och Micka. Enda vinet som jag tycker är sådär super gott är Tre Appor - Annars är jag en ölmänniska ;) Det hade ni aldrig kunnat gissa va? Haha - självklart är jag en ölmännsika! Och rensprit - här sups det som man ska! Hehe! Nejdå, inte alls.. Är inte ute o festar varenda helt eller annat men ibland så är det helt enkelt fest och då är det fest!
Med risk för att detta kan misstolkas så säger jag såhär;  Aldrig fast sån baksmälla så man knappt kan gå ut, aldrig varit medvetslös, aldrig druckit så mycket att jag inte kommer ihåg, aldrig låtit andra supa mig under bordet. Tål en hel del ska jag tala om! :D


Haha, fan va allt blev fel! Men en annan grej att skratta över är att jag - JAG! - tittade på Sex and the City igår. Filmen då.
Började på 2an imorse och ska fortsäta ikväll ihop med ett choklad och en Coca Cola - me loooooove <3

Men jobbet? Jisses säger jag bara! Även om jag gjort massor av rätter - säkert skickat ut 15 Hanötallrikar.
Har nog skrivit allt vad det innehåller men 3 sorters sill, räkor, lax, gravlaxsås, ägg, potatis, citron, dill. Dom är skitstora! Skulle aldrig orka en sån! Men även om det var mycket positivt så väger det dåliga över och allt känns meningslöst. Jo - det är sant! Kommer en dag imorgon, hoppas att den blir bättre!


Kvällsolen är så stark att min Über-känsliga web cam inte mår bra och kan uppfatta! Inte ens om jag ställer om allt! Men men

Ciao

Jobbtorsdag

Jobb idag då, ryggen känns mycket bättre men benen mår inte så bra imorgon kan jag ju säga! Usch.. Jag behöver ERIK! Han måste träna upp mig :P

Oj då, första gången på länge som jag skriver hans namn. Känns lustigt..


Men men, jobb idag då. Började vid 11 och slutade 20:10. Massa saker måste göras inför imorgon och hela helgen kommer bli fullsmockad.
Lite jag gjort idag?
Hackat, parerat 3 olika forters kött, gjort massa Hanö tallrikar och en del räkmackor. Lagat Hanö sill helt utan uppsyn. Jag har lärt mig något otroligt av Leif och Ulf :)

En intressant grej jag fick lära mig idag var att när man tar in dill ska man sätta dom i så varmt vatten som möjligt, sedan in i kylen med en påse över. Vet ni varför? Dillen tar då lättare åt sig vattnet och blir inte "vissen" så snabbt!
Sånt har jag aldrig fått reda på i skolan. Tycker det är ganska logiskt att sätta dom i kallt vatten eftersom det är en "kylvara" Eller? Vad tycker ni?

Kan inte räkna upp allt jag lär mig på en dag, allt känns så overkligt - jag har ett jobb - där jag tjänar pengar! Och som KOCK!!!!! :D:D:D
Visst är det segt på denna ö men Hanö är sjukt vackert! Klockan är inte ens 9 och solen är inte nära från att gå ner.

Visst blåser det lite men det är helt underbart att sitta här på hamnen, solen värmer, vinden svalkar, man hör vågornas skvalp när de smeker båtarna och när de försöker ta sig upp på slipersen.

Haha, värsta reseguiden - som lockar er! Men på allvar! Kom ut och håll mig sällskap om kvällarna!!! ;D

Goda nyheter!

Katten mår mycket mycket bättre nu ;) Är nog dock lite lite febrig om kvällarna men han mår som sagt mycket bättre. Kissar inte ut allt han dricker - alltså stannar det kvar. Han väger fortfarande 5.4kr. TJOCKIS! ;)
Älskar min katt <3