Looooov

Måste bara skriva att vi nu har lov i en vecka. Känns skitskönt! :P

Oj..

Hoppsan va typ min blogg har dött..

Idag har det hänt mycket och jag orkar inte ens ta upp allt  men vi hade prov och det gick bra. Fast jag inte hade övat. Imorgon har vi också prov och det hade vi i måndags också jue. 3 prov på en vecka. Men det gör inge, övade inte på 2 av proven men måste läsa lite på engelskan tills imorgon, grammatik.

Igår gjorde jag ju maräng..

Dom blev inte lika goda som i skolan men helt godkända! :P

Något annat? Fick Pavarotti i måndags, Bettan hade tom skrivit en lapp om att jag inte fick byta. Att jag måste testa. Det gick ju skit, vi hade cadrilj. Usch, det ända som gick bra var ökad galopp.. Då gick det sitta ner..
Ska ju rida Sam nästa vecka på min lektion och efter lektionen kom jag och Bettan överens om att jag ska ha Clever eller ja, Charmör som han hette som unghäst och efter det. Hur fasiken får man Charmör till Clever?


Sötaste Sam


Videoblogg












Ni trodde väl inte att jag skulle videoblogga va?
Haha, nej.. Emma och Olivia igen. Gick inte att lägga upp den på deras blogg igår, datan typ laggade sönder så lägger upp den här ist! ;)


Fullspäckat schema

Har ett sånt fullspäckat schema så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med men vi ger det ett försök. Om inget annat får jag väl ta Sam i ridhuset :)

Det är minihoppning och efter det busmöte.
Jag har ju Åsas hästar på morgonen men om jag fodrar vid 8, går ner och äter o släpper ut dom så snabbt som möjligt kan jag ju sedan mocka och så lite snabbt sedan kunna köra hem, byta kläder. Köra in till Boke och ha mini hoppningen. När den är slut, kanske jag kan rida Sam lite snabbt innan mötet. Eller så får jag ta honom efteråt.. Det går att lösa på ett eller annat sätt.

Jag får skriva om lite annat sen, orkar inte nu och ändå sov jag 12 timmar natten fredag till lördag!

Tröttsamma kommentarer

Visst blir man trött på såna här kommentarer?



Och låt mig då förklara.. Denna postades på Emmas blogg efter att Emma lagt ut en bild på sig själv. Så jag ska nu visa lite hur hon ser ut och hur en ko ser ut så att inte flera förknippar dom med varandra!


EMMA


KO

Bilden är lånad från Emmas blogg och ko-bilden är från google!

Sluta lämna såna kommentarer, och dessutom anonymt. Omoget och fegt, väx upp!

Helgschema

Blev lite många inlägg (6st) nu ikväll men måste bara lägga ut helgens schema:

FREDAG: Rida Sam

LÖRDAG:
Fodra, släppa ut, mocka, släppa in, fodra hästarna på Stall Markstreet och så in till Boke och rida Sam

SÖNDAG:
Fodra, släppa ut, mocka i Stall Markstreet och så rida Sam på Boke :)


En annan viktig sak är också att den 1/11 ska jag gå den där handledarkursen och efter det får alla billister hålla sig UNDAN för jag ska börja övningsköra ;P

Bilder från idag 201010


201010 - Onsdag

Det är nägot som fattas i skolan, det är Emma och Olivia. Känns tomt utan dom! ;) Besök dom på http://egogirlz.blogg.se MEN lämna en snäll kommentar!

Idag har det vatt matteproooov.. Sjukt tråkigt men det gick väl de mä ;) Annars då? Inget.. Idag har jag nog bara jobbat på matten med provet. På svenskan ritade jag gubbar ;) Och på livs.hygienen snacka jag med Sammy o Tim så det blev inte så mycket gjort. gjorde typ frågorna på 5 minuter!

Kom hem.. Satte mig vid Tven och dippade några såna tacochips i lite curry dipp som jag gjorde själv med curry, paprika krydd och grillkrydda och såklart gräddfil. Mums.. Och så "nyttiga" taco-chips..

Sedan duschade jag och fick fingrarna ur röven och plattade håret, enda anledningen till att jag inte gör det är för att jag orkar inte ägna en halvtimme med att göra det varje dag ;) Så det koommer maaaaasssssa bilder nu =)


Jag efter duschen, torrt hår. Jag har lockar med om jag borstar håret hela tiden när det torkar försvinner dom


Nästan klart


Såja..


Bloggskrivande


Mys med min underbara katt

Nu ska jag städa.. Kanske behövs?


Fejk eller på riktigt?



Vad tror ni?

Filmerna

Emma lekte lite med min mobil på mattelektionen.. Så nu lägger jag ut dom ;P








Störig dator..!

Jag sa ju att jag skulle lägga in filmerna! Och det gjorde jag men datorn raderade mitt långa inlägg, och på hoppträningen! Usch då! STÖRIGA DATOR! Så jag ska göra ett försök till.. :)


Minusgrader


Klockan är halv 10, den 17 oktober 2010 och det är frost och minusgrader ute..

Jag älskar vintern, just pga av snön. Jag har alltid älskat vatten och snö. Jag längtar tills det blir snö, tills allt blir vitt och man kan bara slänga sig i snön och njuta.. Haha, tills man håller på att frysa ihjäl då :P
Dock kommer det inte att bli så roligt att stå och vänta på bussen i snö ;)
Men de jag skulle komma fram till är att jag HATAR hösten, visst är det sjukt fina färger ute och så.. Mysigt när det börjar mörkna men alltså detta med frost. Vill inte ha något mellanting. Antingen sol och varmt eller snö och kallt. Inte svinkallt men lite fjuttig frost på gräsmattan..!





God morgon

Lördag morgon...än en gång...

Har vaknat för nästan en timme sedan och väntar på ett mess från Vicky att hon är klar. Ska då köra ner till stallet och släppa ut pollsen :)
Sedan ska jag duscha och så kanske jag ska in till akuten, jag vet inte. Det beror på hur armen "mår" efter jag har tagit ut Missy. Det kan bli värre eller bättre.
     Sov utan bandaget inatt och jag vred mig mycket pga att det gjorde ont. Svullnaden gick som tur va ner också, men det gör mer ont i armen. Precis som om jag har fått stora blåmärken som är superduper känsliga. Det gör sjukt ont! Så jag har själv lindat armen nu, mamma och pappa sover fortfarande så det är som vanligt när jag ska till stallet på mornarna ;)
Nu kom ett sms, troligen från Vicky..

Så sticker till stallet nu.. :)

Förlåt..

Har inte precis haft jätte stor lust att skriva eller annat.. Men det kommer lite planering!

Har även skadad mig så allt blir lite svårare :S

Min arm igår, idag är den dubbelt så stor som den andra. Gör så sjukt ont att stäcka ut den och ändå så spelade jag basket idag. Varför? För att jag gillar det ;)

Kommer även massa filmer från mattelektionen igår..
Emma (http://egogirlz.blogg.se) lekte med min mobil så ska försöka klippa det lite sedan kommer det upp på bloggen under helgen.


Helgen planering:
Fredag: Skola och sedan kalas för mamma
Lördag: M; Släppa ut Åsas hästar
M; Göra mig iordning/kanske till akuten med armen
EM; Dop i Mjällby kyrka. Blir säkert att man får ta lite bilder :)
K; Släppa in hästarna och så vidare till dopfest
Söndag: Släppa ut hästar och så fixa allt till skolan


Hade också fiskprov idag, skrev på allt och det kändes jätte bra ;) Fick även ett skitbra "betyg" på provet i hade förra veckan och jag får ju beröm av engelskaläraren. Jag trivs i skolan.. Dock är det matteprov på torsdag och så snart ska vi ha ett serveringsprov på typ MASSA saker.. Jobbigt. Även köksprov.. Kanske inte gillar skolan ändå ;P


Full galopp och glädjeskutt på Ryssberget

Denna helgen trodde jag skulle bli helt död men det ändrades.. Haha, vi åt middag hos Susanne igår. Rygg"biff" (det har försvunnt. Vad heter det?) från Älg med en brun sås och egen friterade potatisklyftor. Till förrätt var det föresten en räkcoktail och till efterrätt var det choklad- och vaniljglass. Mycket gott.. Mums..
Efteråt sedan var jag ute en lång runda med Rocky :)

Sedan idag var det värsta grymma grejen då Birgitta ringde och frågade om jag ville följa med på en liten långritt på Ryssberget på Sam. Tsm med Birgitta, Anna, Rebecka och Alicia. Så jag svarade ja. Drog på mig ridkläder och stack till stallet. Tog in hästarna och gjorde iordning dom. Sedan var det uppsittning och utridning från stallplan. det var bra.. Allt var bra ;) Tills vi kom över till banvallen och först en kom cyklande. Sam är ju inte jätte förtjust i cyklar. Men Birgitta red före på Classic och sa till honom att sakta ner o han stannade så vi kunde gå förbi. Det var inga problem, han var coollugn. Dukta pollen. Sedan kom en man på såna där landskidor och än en gång red Birgitta fram men Classic tittade också. Han lyssnade inte fast hon nästan skrek fram det. Tillslut saktade han ner och då hade redan Classic slängt sig bak, Peggy ner i diket precis som Sam. Han slängde ur sig något i stil med: "Jag har rätt att åka här" och fortsatte. Sam bara stirrade på honom, helt skräckslaget och jag tänkte att jag skulle dö om Sam hoppade längre ner i diket. Sedan började Steffie och Polly att stirra när han kom bak till dom och där stod även Classic. Alicia sa typ till honom och då saktade han ner LITE. Hästarna återhämtade sig rätt snabbt så vi red vidare och upp i skogen då. Vi började trava och Sam han kändes taggad sedan skulle vi galoppera. Sam han bara flög iväg efter Classic, och dom började typ tävla. Det gick inte att ta tag i honom alls. Han böjade dra ner huvudet så det var bara att försöka vara lätt på handen och försöka hålla upp hans huvud. Ögonen tårades och det var lite roligt faktids. Jag kände verkligen kraften i honom. Men sedan var det att stoppa. Men så fort Birgitta fått stopp på Classic saktade även Sam ner sedan trippade han på tårna resten av vägen. Vi travade sedan lite till och han var som en bomb! Han började typ galoppera och varje gång han började galoppera gjorde han typ ett glädjeskutt.. Det var en helt annan sida än jag har upplevt Sam. Jag visste ju att det var tryck i Paint:en men inte sånt tryck ;)
Vi skulle sedan galoppera upp för "Grisabacken" eller vad den nu heter och fy fasiken vilket kraft det var i honom. Jag var livrädd medan adrenalinet pumpade. Jag såg säkert skiträdd ut men det var så jädra häfftigt!
Sedan var det då hem, skrittade på vägen då mot cykelvägen innan motorvägensbron. Då kom det en bil och Anna o Birgitta började trava lite före för att dom skulle rida in till kanten mera. Sam började då också trava och jag lät honom. Jag hade lite halvlånga tyglar och inga stigbyglar. Sen så tar han ett sånt skutt och börjar galoppera. Jag börjar asflabba för jag tyckte det var så jädrans roligt. Ja, sedan var det att fortsätta hem och spola av honom..

Sedan hem, duscha och sedan kalas hos Ursula. Hon fyller ju 22 på onsdag :)


Sam


Rocky

Bildbråk och stulen cykel

Hänt mkt idag, bråkat med mamma, fått cykeln stulen och surat då man fan aldrig blir bjuden nånstans! Suck

Mamma har ju kommit på vad internet är och använder det flitigt på henne jädra nasza-klasa (polskt skit) och hon MÅÅÅSTE ju ha bilder på sig själv där och ALLLLA andra så jag har suttit i några timmar idag och igår med det och så nu skulle man behöva betala för att lägga in mer än 20 bilder per månad. Haha.. Patetiskt! Så jag skrek på mamma för det då hon trodde att hon hade rätt medan jag visste att jag hade rätt!

Så, från mamma till en patetisk krokås;are som inte har något liv.. IDIOT!
Jaha, när jag kom till bussplatsen efter skolan så stod där ingen cykel. Nehe.. Ingen mening att bli arg, det är bara jag som förlorar på det. Så en typ 2 år gammal cykel köpt billigt på typ "Media Markt" i tyskland gör väl inget. Sedan trodde mamma att jag skoja med henne men jag var cooollugn. Så vi tog bilen och körde till Krokås och där stod den.. Den stakars människan hade inte orkat masa sin röv hem utan var tvungen att sno en cykel. Att sedan ställa den utanför en "gamlings" tomt är värre. haha.. för jag tror inte att en ung människa skulle heta.. Vad hette han? Typ Gereld Sven-ove gustafsson.. Eller nåt i den stilen. Tror inte att han snor cyklar precis..
Jag sa till mamma att vi skulle köra direkt till krokås för att jag kände på mig att det var någon där.. Någon som inte orkar gå.. KÖP EN EGEN CYKEL FÖR JÄVLEN!
Anledningen till att den inte var låst för om jag hade låst den så skulle bussen ha rullat förbi hållplatsen. Lite panik på morrnarna har jag allt! ;)

Jaha, sedan satt Emmy och Elli på bussen så snacka med dom och Emmy fråga om jag var bjuden till Filippas fest. Dom hade ju suttit på bussen igår o snackat högt men inte frågat så jag bryr mig inte. Vill dom inte, så vill dom inte. Ska inte tvinga mig på några men det är väl så det egentligen ligger till, dom som känner mig gillar mig inte. Mina "kompisar" har haft typ 3 fester nyligen och ingen har jag vatt bjuden på.. Så jag skiter fullständigt i fucking Altona i helgen. Dom kan ta sin dåliga musik och stoppa upp den någonstans PUNKT

Nu ska jag titta klart på Robinson och sedan kanske CSI Miami sedan är det sova.
Livsmedelskunskap och idrott imorgon, innebandy :)


Kungarna av Tylösand

Lite tankar om det ganska groteska programmet Kungar av Tylösand?


Jag har egentligen bara en sak att säga: GRYYYYMA!
Tittar på det bara för att dom är helt dumma i huvet och för jävla grymma typ. Haha LOL..
Vad ska man annars säga? Jo, typ den 30/10 kommer dom till K-stad ;P HAHA, komme typ bli årets höjdpunkt! HAHA!

Jockiboi´s blogg:
http://jockiboi.se/
Ja, stakars liten. Han var otrogen mot sin tjej å så åkte han hem o sa inge. Sedan kommer han tbx och läser ett brev och börjar typ asböla.. det var hennes kärleksföklaring till honom. Synd att han inte läste det tidigare...

Allt från mig..
Mer kommer förhoppningsvis imorgon!


Söndagen den 3 oktober

Tävling idag.. Laget.. Snappis... Division 2 :)

Karlshamn vann
SRK kom 2a
Snappis 3a

Huvudsaken var ju att vi slooooog Snappis :)


Blev en del bilder som ska ut på hemsidan inom kort. Det har jag lovat mig själv!


Eftersom alla har tjatat på mig så jädrans mkt så har lusten att redigera och sånt försvunnit. Jag måste ta det lugnt så kommer den nog tillbaka. Får jag hoppas..