Att tänka på under service

Idag har kökmästaren, Azad, gjort sin sista service och den var med mig :)
 
- jag stod på kött och han på fisk! Och jag fick sköta bongmasinen, åt kökmästaren?!


En bra service måste jag säga. Imorgon blir de en långpanna 9-23. 
Vad ska jag laga till p-mat? jobbigaste av allt!
 
 
Att komma ihåg:
Håll ren station
Planera läggen
 
Att glömma:
Vara nervös
Inte tro på mig själv



Note to self:
Jag kan laga mat, jag har blivit anställd och jag behövs - lita på dig själv!

Kommentarer
Postat av: Barbara Mattisson

Tro på dig själv så går det bra!!!
Du fixa det!!!Kram

2013-11-04 @ 11:47:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback