Svar på kommentar

Kul med lite kommentarer :D






Sv. Jag har gjort den själv i Adobe Photoshop CS5 :) Jobbar i Photoshop 6.0 och Photoshop CS5 på min dator sedan har jag CS4 på min skoldator. Använder mig inte av några sidor på internet då jag tycker det blir så fruktansvärt dålig kvalité :/

Kram

Kommentarer
Postat av: Anni oveson

sv: Alldeles rätt, han står i lörby på hennes "gamla" gård :)

2012-07-11 @ 09:32:01
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Anni oveson

sv: Ravelli & yante går också i lörby med Colin, och Sally & krakki går ute i siretorp. Krakki är tillsalu och sen hoppas jag kunna låna ut Sally på foder i vinter :)



Och jag hoppas inte att är sur för Colin och det :/ Therese sa att hon frågat dig först och så. Jag visste inte ens att det var Colin när jag ringde på hennes annons..

2012-07-11 @ 12:58:04
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Anni oveson

sv: Vad gulligt sagt! Jag förstår att du blir frustrerad, måste vara jättejobbigt :/ Jag känner redan panik över att han inte är min. Är livrädd att något ska sätta käppar i hjulen. Vågar knappt nämna honom i bloggen eller något. Känns så osäkert när det inte är ens egen..

2012-07-12 @ 10:45:23
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Anni Oveson

sv: Ja typ :/ känns som att alla pratar en massa skit.. Han ska veterinärbesiktigas i början på nästa vecka också, så känner att jag vill avvakta iaf tills det är grönt med den.

2012-07-18 @ 21:45:36
URL: http://teamoveson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback