Stutthof

SÖNDAG: Resan startade på skolan utan kontroll av väskorna, jisses. Jingo var den ända lärare som sket i det! Sjukt asså! ;) haha! Buss till K-krona och där ditta och vänta tills det väl var dags att gå ombord.

Väl på färjan gjorde vi oss iordning innan vi kollade läget och allt sånt. Åt lite mat och ja, spelade kort. Bara allmänt lixom ;) Gick in en liten stund på discot och handlade lite godis sedan var det då läggdags men innan det så träffade vi på en pedofil. Ville kallas Mr Stefan! Hallo, äkligt! Han frågade om han kunde fota oss och sa att han skulle hålla ett öga på oss så vi hämtade Jingo och han bara trampade på Stefan då. Inte bokstavlingen men han sa vad han tyckte och allt sånt. Go Jingo =D

Vi hade några festiga folk också i våran korridor och visst. Sebastian var rolig att snacka med men Elisabeth tog steget och gick in till dom. Det fick "sebbes" kompis att köra ut henne och säga att vi var för unga.

MÅNDAG: Upp och äta frukost ;) Och hallo! Jag tackar att Angelica och dom tog lite tid på sig för när vi stod och väntade gick HAN förbi. HAN! Den där killen som man ser en gång och inte kan få ut ur skallen. Visst, jag hade sett honom en gång men det var nästan perfekt. Hade aldrig lagt märke till honom om det inte varit för hans kläder och jisses vad jag stirrade ;) haha, det var värre än med Flikkan [bara ett smeknamn på en kille!] och alla vet hur jag var när jag såg honom! Hehe =) Känner mig galen! Men under frukosten satt jag och spanade lite på honom, fan alltså. När vi sedan hoppade av färjan hoppade han och hans kompis in i taxi och jag fick släppa honom. Han var säkert polsk och jag skulle aldrig få se honom igen.

Men så åkte vi mot Stutthof och jag somnade på vägen dit på kudden och Elli somnade på min axel ;) Vi var på Stutthof i 4 timmar tror jag. Det var intressant men egentligen var det inte så mycket som var nytt. OFC är det hemskt och så men jag har varit i "Lägrenas Läger" Auschwitz! Och det är ju så mycket större än lilla stutthof. Har ju även varit i det största Birenau (stavas? :p) och det är enormt.

Men i Stutthof hade dom fan sparat askan! SJUKT!! Det har dom inet gjort i "A" eller "B". Och visst det kanske är en fin gäst på ett sätt men fy fan! Lääskigt!

Fotade en del då jue men ändå kändes det som om jag hade tagit lite foto! Hmm..

MÅNDAG-KVÄLL: Väl tillbaka på båten så trodde jag att jag skulle dö. HAN VAR DÄR! ;D Haha! Underbart, DB skulle tillbaka till Sverige och då va han svenskt iaf :) Hihi.. Jag fick fan abstinens, måste FOTA! ;D Haha, men jag kan ju inte precis ligga på lur på honom. Känns inte så bra. Men då så åt vi och så sedan gjorde vi oss iordning för discot och gick dit. Helt otroligt! HAN KOM DIT! DB kom dit och visade sina dans movs. Men vet ni vad? Han hade ju självklart sprit i handen, från baren. Och jag gissade en ålder som betydde att han är alldeles för gammal för mig! Usch, läskigt att tänka såå.. Men då så dansade vi och jag fotade mycket, alltså, 9 orna! Men så försvanna DB och så. Men han kom sedan och satte sig ner denna gången. Jag vet inte vad som hände men jag fick ögonkontakt och kunde fan inte slita blicken från hans. Haha! Jag låter som en förälskad tonåring! Hehe ;) Men så fick jag bryta då vi skulle flytta oss närmare mitten och ja. Visst släppte man loss, det var ju disco för fasiken! I slutet gled han också upp på dans golvet och jag såg min chans, hämtade kameran och Emmy o Mathias ställde sig bra så att det såg ut som om jag fotade dom när jag egentligen fotade han. Tack så mycket <3.

Såg innan discot att han hade pratat polska med han i kassen i shoppen. Så han var torligen polsk då iaf..

TISDAG: Vid frukosten spanade jag efter DB. Jag skulle ju vilja se han relativt nykter. Haha, han var ju inte precis jätte nykter kvällen innan ;) Haha! Men han kom aldrig så jag satt vid trapporna och vänta och tillssit kom han och hans kompis. Jag flyttade på mig med dom andra 90rna och snart stod jag vänt och bara tittade på honom. Följde hans käklinje med blicken och den raka näsan. Hans breda axlar och dom vältränade armarna.. Upp med blicken igen och lät den glida över hans hals och käklinje igen innan jag granskade helheten av honom. Tog inte ALLT! ;) Sitter här och föreställer mig honom, behöver inga bilder ;)
Men så hoppade vi av och när vi väntade på bussen försökte jag hitta honom. Vilket jag snart gjorde och vet ni vad. DB hoppade på en av studentbussarna. Det betydde att han inte alls var så gammal som jag trodde. Och att han var svensk. Troligen kommer han från Polen och har flyttat hit. Det blev egentligen bara bättre för bussarna var från Karlskrona. HAN BOR I K-KRONA! :D Haha ;)


Aja, nu ska jag sluta vara så.. Så.. Jag vet inte!

Resan var rolig och intressant, det hade varit annorlunda om vi åkt ner till "A" som jag ville men man får väl ta livet som det kommer.. Haha, det lät fruktansvärt bra! ;D


Jag vet inte hur jag ska göra med bilderna. Kan ju inte precis lägga upp dom här. Kanske på hemsidan, får se..



Maria Mattisson


Kommentarer
Postat av: andreas johnsson

Hej!



vad samlade du på som barn?

gå in på min blogg och komentera

i mitt nya inlägg som handlar om

vad man som barn tyckte om!



//kram

2010-04-09 @ 13:13:47
URL: http://addan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback