040310 - Tordag

Fan, skulle ju egentligen kört moppe imorse men det var fucking -7 ute. Glöm och dröm! Svinigt kallt asså! Så det fick bli sköna bilen istället, skola dåe.. Pratade typ med Alle idag, väldigt storsint av mig. Fick ju dock hälsa först men men.. Sedan pratade vi faktiskt på engelskan och svenskan. Det var inte vanligt mummel utan det var skönt att inte behöva känna att man ska knipa käft för att jag har försökt låta Alle ta första steget eftersom det var hon som ville bryta, alltså, ta avstånd. Och jag vet ju inte hur mycket hon vill gå tillbaka men jag fick ta första steget idag. Får se hur det blir imorgon!

Fick ett bra resultat på läsförståelsen i Svenska, 8. Vet är VG+.
Dock inte lika bra på skrivdelen och det är skit! Absolut skit! Farfar tyckte det var skitbra jue, han har till och med varit politiker och suttit med i komunstyrelsen och allt vad han nu har gjort ;) Men det räcker tydligen inte, att någon sån tycker det är bra. Visst, fel kan alla göra. Ingen är felfri men hallo, lite värdighet borde man väl ha kvar. Det är som ett slag under bältet förfan!

Sedan var det hem, ta kameran och köra ner med den nytvättade moppen till hamnen för lite fotografering. Orkar inte göra något med bilderna idag. Ska sova sedan..
Men alltså, sedan fastnade ju nycklen i tändningen och jag blev pizzsur! Gick in och hämtade varmt vatten och hällde över det och sedan ryckade jag och drog som satan för att få loss den jäkla nyckeln och tillsist gick det loss. Tacka gudarna för det! Men vissa saker måste man inhandla och byta, jävla gummi asså. Spricker och har sig, den moppen är skit. Kedjan har ju krånglat innan, nu är det bättre. Och så skrammlar den och har sig, plast mot plast. Låter bara så när man pressar den till att öka över 45. Alltså låter den rätt ofta då jag inte orkar köra i 45. Fan va seeeegt det är asså, ibland önskar man att man kunde ha den trimmad. Trimmad Derbi.. Ringer skönt i öronen ;) Haha!
Suttit med tyskan rätt mycket ikväll sedan Vampire Diarys, knäppt avsnitt. Dumma Damon! DUMMA Stefan. Dumma dom för att böckerna inte går att köpa på svenska och knappt på engelska då dom typ är från 1991 eller nåt! Dock håller dom på med "return" och det är väl okej? Men orginalen är alltid bäst!

Ritat och kladdat mycket på mapparna. Vill gärna ha en ärlig bedömning på denna lilla bilden. kan man få det? Snälla?


ignorera öronens konstiga form, bara lite kladd där uppe men resten är väl så genomarbetat som en kladd ska vara ;) Funderar också på att börja skugga den stora "A4-hästen".

 

En av bilderna från idag ;)




Maria Mattisson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback