Spruta nr 2

Då var dagen här igen, denna gången gick det snabbare och jag har ju nu gjort det tidigare. Det stack till lite, sticker ju mig i hud som inte är så "hård" så att säga. Däremot är det ett större märke efter denna sprutan, var väl mer självsäker denna gången. 

 
Jag tog inte ens fram instruktionerna och nu känns de som att det inte kommer bli en svår grej att vänja in. Det kändes mer naturligt denna gången. Känns bra faktiskt. En vecka till innan jag borde börja känna skillnad. 

Än så länge är fingret fortfarande svullet och lite svullnad finns kvar i högerknäet samt ledvärken finns kvar men inte riktigt i samma utsträckning. Vet inte om det är vila eller liknande som gjort skillnaden. Hudbesvären är kvar, allihopa - om inte fler. Jag kan ju inte låta de vara heller så får nog börja med Daivobet´n igen tills sprutorna börjar hjälpa. Det är en äcklig vaselin-liknande kräm som man smörjer på sårskorporna som är då mot psoriasis. Dock så får jag ju smörja i håret och den är så fet att hela håret blir helt fett - så jävla äckligt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback