Slutbetygshets

Herregud vilken hets jag har haft över mina slutbetyg från gymnasiet.

När jag tog studenten den 13 juni 2013 stod ett bord i vardagsrummet med mina studentpresenter på och en ram med mitt omdömme från Sandhamn stod också där. Från min stolta pappa :P 

Men när jag hämtat mina slutbetyg på fredagen den 14/6 så lades de där också. 
Jag flyttade sedan den 17/6 upp till Stockholm och då stod bordet med presenter kvar i vardagsrummet och när jag kom hem i oktober igen så stod presenterna på mitt rum och jag tänkte inte mer på detta.

I juni 2014 rensade jag hela mitt rum, kastade ut två fotöljer, ett bord och mitt skrivbord. Köpte soffa, kista som soffbord och en bokhylla med dörrar :) Då rensades de mesta och antingen åkte grejer i soporna eller i lådor på vinden som jag inte använder dagligen. Bland annat väldigt mycket gammalt från skolan och pocketböcker försvann också upp på vinden.

I oktober 2014 när jag skrev in mig på arbetsförmedlingen skulle de se mina slutbetyg men var i helvete fanns pappret? Letade igenom hela mitt rum, varenda papper och även allt på vinden. Det gick ej hitta. Pappa hade ingen aning, mamma var säker på att jag hade de på mitt rum och jag var 150% säker på att jag lämnade de på bordet när jag åkte och inte sett de sedan dess.
Jag fick ringa Väggaskolan efter en kopia men inte fan kom den heller och det glömdes bort.

Idag, när jag behöver det igen, mejlade jag Väggaskolan efter en kopia och ett nytt orginal och än en gång rev jag runt hela rummet och satt på vår iskalla vind (blir kallt vid regn) i 30minuter rotande igenom vartenda PAPPER i lådorna samt i de gamla lådorna som stått däruppe i några år. Där mina pokemonkort ligger bland annat. Mamma letade igenom gästrummet och kontoret innan vi tog vardagsrummet och vitrinskåpet. NADA! 

Men så satt jag vid ena soffan och stirrar på vår stora stereo och där är ett litet fack under och där ligger något. Tittar närmare och där ligger en bok där de står "Student 2013. Karlshamn" och jag sliter ut fotoboken med mina studentfoton och även bilder från minglet från balen. Under denna bok ligger ett A4 kuvert där de står Vägga Gymnasieskola och Karlshamns Kommun på. Sliter ut den och hoppar upp och ner för i detta kuvert ligger mina slutbetyg! I facket låg även omdömmet från Sandhamn ;) Varför letade vi inte där först? Eller i oktober? Herregud, är som en enorm sten har lättat från bröstkorgen :)
 
bara sett dessa bilder supersnabbt i oktober 13 när jag var hemma på "permision" HAHAHA
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback