Spy galla...

Nu måste jag få spy galla på en av deltagarna i Biggest Loser!

Hon är i grönt lag med den tyngsta deltagaren, hon heter Helena och är 22år gammal. Hon väger 115kg. Peter, som är störst, väger över 200kg. ÖVER 200kg! DUBBELT så mycket som Helena.

Är det inte så jävla konstigt att om man väger över 200kg att man har ont eller kanske inte riktigt orkar springa som den som väger 115kg, eller INTE KAN böja sig ner och plocka upp något så som den som väger 90kg.

Hon är så kritisk och gnällig att jag blir skitförbannad! Hon kan inte förstå att han kan omöjligt orka det du kan, han kan OMÖJLIGT springa på ett löpband. Han kommer ju bryta både anklar och knän om han skulle trampa fel.
Att han i bryggutmaningen som var igår inte kan böja sig ner och sätta i en sprint är väl självklart, gnäll inte på honom. Hjälp honom istället!

Han tynger inte ner laget, han har den största bördan på sig. På träningen snackade de skit om "vi får ju bära han på våra axlar". Han har ju typ ätit upp sig och bär runt på två av dig!

Blir arg och ledsen om du ska tvinga ut den enda av dem som faktiskt är där inne, som behöver vara där. Om Peter åker ut har ju Biggest Loser totalt misslyckats. Deras mål är ju främst att hjälpa människor, att skicka ut dem är grymt! Men de är klart, de sporras ju alla av 500.000kr...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback