071009 - Onsdag

Det slår till, precis när man inte anar det!

 

Steg upp imorse med lite smärta i ryggen, precis som vanligt och så när jag hade hämtat kläder satte jag mig i sängen där jag började ta på strumporna. Det högg till under vänster skuldra och så kunde jag inte röra mig alls utan att det gjorde fruktansvärt ont så idag har jag legat hela dagen i sängen och tittat på Tv. Gud va mycket skit det går när man är i skolan. 3 stycken avsnitt av en serie och det är samma avsnitt också!! Hallo? Illa!

Nu ikväll blev det mycket bättre så då gjorde jag min läxa och markerade massa sidor i gymnasieböckerna..

När jag och Åsa snackade i måndags hade hon ett bra förslag om jobb och utbildning till mig men så fort jag drog upp att jag ville ta över pappas firma fick jag ett korthugget och bäskt svar så jag drog mig undan till mitt rum och gjorde läxan med Alexandra (genom MSN xD) och jag tror att jag kan detta nu. Satsdelarna..

 

Blev också klar med tyskan men jag glömde engelskan då den är i skolan men det får hon gott ta, den där Edwardsson (stavas?) Kan inte srava alla som konstiga och annorlunda namnen xD ;)

 

Tittade på den nya serien nyss, som gick på 3an med han från OC. Tyckte den var lite konstig, annorlunda och skev men ska ge den en chans till.. 2 avsnitt och om det inte är bra så kommer jag inte att titta på det mera..

Men nu ska jag duscha, borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen (som jag är rätt trött på! ;) hehe!

 

Maria Mattisson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback