Julbasar

Jag har hört en del skit om våran julbasar, och då att dom personerna har sagt det till andra..

Jag är så jäkla trött på det, har man klagomål eller saker man vill få sagt säg till oss i Bokeslätts ungdomssektion DIREKT! Skriv de inte i sms, på msn, i bloggar, på bdb eller facebook eller vad man nu använder till andra utan kom och säg det till oss!

Men om man nu klagar på allt finns det ju massor av dörrar i ridhuset. Man måste inte stanna, man måste inte ens åka dit.
Men försök fixa det själva, det är inte så lätt. Är rätt så sugen på att bara skita i det nästa år. Det är ju inte roligt om alla ska gå runt o snacka massa skit om julbasaren bakom våra ryggar. Alla har ju rätt att säga vad de tycker man var iaf lite rakryggade och kom med kritiken till oss!

Och hörrni, det gäller att ha förväntningar som passar tillfället. Det är en julbasar på en ridskola! Det är ingen fancy klinic på Flyinge!

Tror nog att majoriteten tyckte de var bra, det var ganska bra med tjohanden! Visst sedan kan jag hålla med om att hundarna drog ut på de lite men det gör ju alla hästtävlingar också! Det är bara att acceptera. Alla står o klagar för att det tar för lång tid medan vi i BUS är skitglada att det har kommit så mycket folk som vill delta! :)

Kommentarer
Postat av: Matilda&Vicky

SV: Haha ja den är värd att följa xD

2010-12-23 @ 17:41:43
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback