Nya AppleTV

Äntligen kunde jag byta ut min Apple TV generation 3, den har hängt med mig sedan 2013 så det var dags nu när Apple släppte nya 4K. Deras 5 generation. 

(null)

Äntligen kan jag få in lite appar och streamingtjänster som inte den andra hade. När man har de flesta betaltjänsterna så vill man ha allt samlat och inte tex behöva titta på HBO via smartTV och de andra via AppleTVn.  Dock är det ju lite skillnad mellan dem i både storlek och med kontroller. 

(null)

Kvalitén och att processen tar minimalt med tid är amazing för en film/serietittare 👌 

Så jag tackar min pappa ❤️

Städa ut julen

Ett evighetsprojekt

Att sätta upp julsakerna tar sällan så lång tid, egentligen, men att ta ner allt 13 dagar efter jul tar sååå lång tid. Nu är iaf allt på väg ner!

(null)


äntligen lite kyla

I natt kom äntligen lite kyla och frost, det får gärna bli lite minusgrader och snö!

Det värsta med vintern är all slask, jag älskar snö men slasket är fruktansvärt så jag bjuder på en frostbild istället.

(null)


1år

Nästan 1 år sedan jag skrev här sist, herregud! Jag måste nog bättra mig lite?

Extremt mycket har hänt sedan den 9e februari 2017, jag har bytt jobb till ett litet ställe i Sölvesborg. Jag har även bytt bil så lilla röd har fått flytta till någon annan samt har jag förändrats. Jag har samtidigt som jag tränat även gått upp i vikt. Tyvärr. Detta ska förändras nu dock


Mitt sockerbegär, eller ja - läskbegär, är lika hemskt som det var 2011 så nu ska vi förändra! Det är verkligen dags. Med mitt nya jobb så känns det ändå som en stor trygghet även om jag jobbar mycket och det blir mörkt snabbt!

Så vi börjar om, försöker på nytt och gör rätt denna gången! Haha