TRÄNING!!

Blå: Jogg
Röd: Power walk
 
 
Värmde upp med att gå, sedan jogg. Vila några minuter på en sten vid stranden innan jogg tillbaka och sen stretchade jag hemma innan jag drog ner till seglarhotellet och simmade i 10-15 minuter. Satt och bubblade lite bubbelpool innan dusch och hemgång :)

Jag mår kanon, känner mig pigg och fräsch! :D Tror dock jag får krya fram imorgon! HAHAHA!

Träningskläder

Blev lite ny kläder igår för den kommande träningen!

Och så köpte jag Rihannas parfym "Nude" - Hann även inom Willy´s för lite matshopping. :) Skönt med en affär där allt finns! :D
 
 
Byxor:
Soc - W Run Tights
 
 
 
 
Sport-BH
Shock Absorber - Max Sports Bra
 
 
 
Strumpor

 

Soc - Run Tech Sock (2par)
 
 
 
Kläderna är köpta på Stadium (www.stadium.se

Skit oxå

Asså näää.. Idag tänkte jag börja med att motionera men fuck it, nu "måste" jag tydligen jobba....

Hatar mitt jobb när detta händer, inte första gången precis så tänker inte jobba på bra ikväll. No fucking way att jag tänker anstänga mig idag!

Planera avresa

När man ska åka från ön Sandhamn är det ett jäkla pillande och stressande, ett helvete rent ut sagt. Missar man båten hem, bye bye. Då får jag väl övernatta i min kära C30, det är ändå rätt stor plats i den xD höhö!
 
 
Men sitter och knåpar, måste in och köpa riktiga träningskläder för nu är det dags. Imorgon är jag ledig, då blir det lite träning, kanske lite simning och gym! 

Ett par byxor, typ dessa står högt på listan. Har ett par adidas lite mjukis typ annars men dessa blir det nog inte sår av!




NU KÖR VI!!

Följ med under en dag på Seglarrestaurangen

Följ med mig under en dag 0å mitt jobb så ni kan få se vad jag hittar på under lågsäsong när man jobbar 14 timmar helt själv i köket! ;)


Jag stiger upp, hittar ett par sköna kläder och pallrar ner till jobbet. Klikar in mig elektroniskt innan jag går och byter om. Gå upp för trapporna till köket och skriver in mig i loggboken.

Jag skriver ut paxen för dagen och inser att vi har en halv sida sammanlagt under hela dagen och jublar lite smått.

Jag plockar fram mina knivar och börjar med det som ska bli personalmat och dagens lunch.

 
Då är lunchen igång, och bongarna rullar in! :D
 



Lugn dag så då har vi ingen diskare och det är dags att börja med den xD Hahahahah, man får fint vaxat förkläde för att inte bli genomblöt!
 
 
Sedan hänger man lite i den tomma matsalen med den personen i servisen som också jobbar själv.
 
Sen preppas det upp för kvällen och fixas och donas :)
 
Det lagas mat för fullt, här steks det ägg till dartturneringen! :D
 
 
Sedan städas det, häller mjöl över mig själv *klantarsle*
 
Sedan hjälper jag servisen i deras disk lite.
 
 
Sedan släcks det i köket och jag skriver ut mig för kvällen, byter om och går hem! :D
 
 
 
En snabb genomgång ;)

följ med mig till seglarrestaurangen

Jag tänkte visa er hur mina dagar ser ut, skulle inte de vara roligt? :)

Orättvisa

Det är ju lite orättvisa här nu, så här kommer lite klagande!


Vi är 2st Sölvesborgare som jobbar på Seglarhotellet, jag i köket och en kille i receptionen. Nu är det 3e gången han är hemma sedan juni månad. Jag har bara varit hemma en gång och det var knappt så jag fick det ens. Jag kommer verkligen inte få åka hem något mer, så det tycker jag är orättvist och det får mig att fundera på hur länge jag vill stanna på Sandhamn. Att jobba konstant och inte få chansen att åka hem och hälsa på är ju skit!


en annan sak om jag bott utomlands, men nu är jag bara 6 timmar bort - inom Sveriges gränser!

Första jobbdagen

Asså gårdagen va så konstig... Usch....

Hoppas att idag ska bli så mycket bättre och när detta inlägget publiceras är jag förhoppningsvis på jobbet och börjar sätta upp lunchpreppen. Jobbar idag 9-23 vilket egentligen är en tid på 8.40-00.30! Men vem räknar? xD Va länge sedan jag bara jobbade 9-16 - fast de gör inget. Jobbar hellre som igår 15-23.

Anledningen varför jag skrev så var för att detta är tidsinställt att publiceras vid 9.15 idag men skrevet igår 1.23 :) Jag ska nu gå och lägga mig, lokal tid, så jag orkar upp och jobba idag, framtids tid. (Fast egentligen är det lördag nu men eftersom jag inte lagt mig än så är det fortfarande fredag)

Och ska fundera vidare på min dounat-knut. Jag får inte riktigt till den som jag vill ha den. Hur gör ni? Ah, får leta på youtube :)

 


Ciao...



Sölvesborg ->> Stockholm

Jag tog ju med mig min bil upp till Stockholm denna gången och det ska bli så skönt att ha den här uppe så man kan ta sig någonstans.

Första stoppet blir Farsta med mitt objektiv som totalpajjade i måndags...! Sedan IKEA för att handla in en taklampa till rummet (har en lampa och det är en skrivbordslampa - typ enda lampan i hela huset! :S) sedan till någon stor affär för att handla vantar till mina varmblodiga händer, som egentligen aldrig fryser, för nu är det redan fruset på bryggan utanför seglarhotellet :( Och en sportbh som jag kan jobba i och så strumpor. 
eftersom att jag har jobbskor som är hårda i "karossen" alltså det som är runt, och inte så fodrade runt foten utan ska mer vara stadiga och lätta - så sliter jag upp mina hälar på strumporna.
     Idag slängde jag ena strumpan på ett par för det var hål i den. Det är för att den andra är ju hel och man kan använda den ihop med en annan strumpa. Tacky va? lite de får man stå ut med, jag jobbar i ett kök ca 10timmar om dagen, i ett bar skor som är nästan heltäckande och byxor som nästan når ner till golvet *förattallastorlekaräranpassadetillmän* så strumporna syns inte. Varför kan jag då inte ha en av varje? HAHHAHAAH 

 
Bilresan gick kanon, fick en GPS av mina pappa i onsdag, TACK ÄN EN GÅNG!! Ville bara låna en av hans men han köpte en ny som är bara min - med livemaps som man uppdaterar via datorn så de altid är uppdaterade ;)

Var lite läskigt bara när det helt plötsligt va bilar överallt från att ha varit några få på E4;an, när jag då kom in i Stockholm. Väggen bredde också ut sig till 4 filer och sedan när jag åkte igenom tunnlen (Södra Länken) som går typ under globen och vidare, där fick min GPS ingen signal - för den är djup och jävligt lång...! Tur att jag visste att jag skulle följa anvisningarna mot Gustavsberg!

Annars gick de kanon! :) Sett mycket fint längs E4;an. Gled ju över Göta Kanal och lite annat - Stockholm by car är också fint. Iaf utsidan av staden :)



Tandläkaren

Helt öm i hela käften nu efter tandläkaren och fick en demprimerande siffra av henne också, om jag skulle fixa mina fel om alla skulle behövas göras nästa gång, så skulle jag få betala 4000 spänn... ÄR DET SJUKT?!?!?!?!?!?!!??!?!?!

13år gammal



 
 
 
 


 
 
6år sedan. Förändrats?
 
"Nytagen" egopic xD

Fullt ös medvetslös

Det är fullt ös halva mina dagar och nu är det snart dags att bege sig till Sandhamn igen för lite joooooobb...
 
 
Ledigheten har varit fantastisk men också jävligt jobbig då jag nu måste lämna hela mitt liv här nere igen och fortsätta med de jag har i stockholm. Vilket ibland kan vara pest och pina.



Men har handlat lite till rummet på IKEA och även lite annat mys. Nu är problemet istället att jag måste få med mig alla mina vinterkläder upp då jag inte kommer hem förrän jul - om ens då?! - och jag kan tänka på att det blir SVINKALLT på Sandhamn i vintertid.

Här hemma i Sölvesborg har det varit kanon väder fram till idag då det störtar ner - fick köra 50km/h från Mjällby hem till Hörvik då de stod vatten på hela vägen och jag inte vill ha vattenplaning men min fina lilla volvo <3



Sommarflockenfo

Gunnars sommarflock :)
 
 
 

2009-bilder

Jag sitter här och försöker föra över till min nya hårddisk! På den gamla har jag nästan en hel TB så det tar ett bra tag! :)

Ni får lite bilder från 2009 istället ;D


 

Kind of Magic

Kind of Magic
f. 2007
e. Magic Dancer
u. Dimmans Charlina

2:a plats, Ungponnychampionatet 2013

TILLSALU :D 



Ut i mörkret

Jag tänkte faktiskt ge mig ut nu ikväll med kameran, 50mm, stativ och en varm jacka! :)

Elektronik-shopping

Idag välkomnar jag 2TB i min lagringsfamilj!

Den vänstra är min "gamla" och mina lilla nya på 2TB :D HAPPY!!


Passade även på ett köpa ett mobilskal till min mobil. Jag hittade inget i Stockholm centrum men i lilla Kristanstad fanns det, och i olika färger! :)

Världens sötaste ungar! <3

Än en gång störde jag Sara i hennes rutiner genom att komma och busa med barnen, åka med och handla och vara helt i vägen! (Som vanligt :P)

Men fick umgås med världens sötaste och goaste ungar som jag saknat något enormt!!!
 

Och på ICA MAXI i Bromölla hitta Ville Kalaspuffarna och blev bosatt där :)

Medan sockersöta Albin gjorde mig sällskap i kundvagnen! ;) Sååååå SÖT han är! 
 
 
 

Sjukt att jag har sagt att jag aldrig vill ha barn men älskar barn! Jag älskar barn och på något vis älskar de mig också! Tro det eller ej. Men fördelen med att inte ha några egna barn är att man kan 'dumpa' över de till föräldern när de blir jobbiga. Bra resonemang? Nja...


Min Hästutrustning

Som ni kanske har märkt så har jag ingen egen häst men massor av hästsaker!


Jag har allt som behövs för att köpa en häst, det som fattas är: sadel, padd, sadelgjord och passande bett. 
Jag har träns, skydd, grimmor, longeringsmaterial, hjälptyglar, stigläder och stigbyglar, schabrak, täcken, småplock som medicin och liknande.

Men här är de stora grejerna i samlingen:
 
Equi-Theme - After riding


Riding Club

John Whitaker

Lamicell

Protector

Schockemöhle

Schockemöhle

Silverline of Sweden

Horsewere

Jacson Gear


Vita Jacson, svarta och blåa schockemöhle funderar jag på att sälja. Jag får se ;)


SKYDD:

Finns en hel hög med olika skydd i svart med 2 par boots.

Nästan helt nya Lamicell

Mina älskade (och skitiga) Veredus Olympic
 
 

HÄSTRUM:

Innan städning xD
 
 

I väntan...

Sitter och väntar på att mina filmer ska buffra klart. Sett klart Scandal på knappt en vecka och tänkte idag börja om med the New Girl, var ett tag sedan jag såg första säsongen av den - så streamar på :)


Sålänge laddar jag upp lite bilder på random saker!

Öfre baren på Seglarhotellet

Wok till 800pers på Sea Club under Viamaredagen

Böcker ur serien "Fullblod" som köpts in, nu fattas 4 i början och sedan den allra nyaste sedan sitter jag på alla 60 (?) böcker som är helt underbara att läsa <3

Min snygga parkering ikväll när jag hämtade kinamat på Dragon Palace i Sölvesborg ;)
 
 
 

Semester

För er som då inte har förstått det så är jag hemma i Sölvesborg igen på semester i 2 veckor. Helt underbart! 

Kom hem i söndags och överraskade mina föräldrar då inte ens visste att jag skulle komma. Kul grej!

Har nog aldrig varit så lättad över att byta från ett SJ tåg till Öresundståget. Så skönt att byta tåg i Hässleholm och veta att man snart skulle vara hemma :) 
Centralstationen, Stockholm

Ponnyridning

Höhö, fiffig rubrik va?


Nej, men va hos Emmy och testade på hennes D-ponny Mysan och verkligen en kanonponny när hon får bygga lite mer muskler och hitta sig sjäv. Mjuk och fin, lyhörd men har lite för bråttom :)

Vet att stigbyglarna sitter på fel håll och sida, bytte inte sida direkt innan jag skulle sitta upp :) planerade ju inte att trilla av och fastna heller ;)