Håll koll på kändisarna!

Är du en sån som vill ha koll på ALLA kändisar i bloggvärlden? Då är Blossip något för dig..


Http://blossip.se

Rosa Bandet

Fick fingrarna ur röven och slängde upp rosa bandet i mitt högra hörn!


Om du stödjer rosa bandet så gör samma sak på just din blogg!


Gör så här;


Klistra in koden:
<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>



Gör sedan samma sak på alla undersidor;



Bus-enkelt och för en sån bra sak!

Bilderna är lånade från en annan blogg!

Träning

Ikväll är det träniing på Rodrika igen.. Får se hur de går! ;) Funderar på att ta med kameran ut och fota henne lite. Dock blir det ju kassa bilder inne i stallet, får se.. Här är iaf en KASS mobilbild från förra lektionen.. :)



Ja, jag vet att hon har 2 färger på tränset! Hon är inte min häst..

Angelica's blogg

Nu har min klasskompis skapat blogg :) Besök henne så är ni alla gulliga, hon tigger besökare då hon sitter här bredvid! Lovar, hon gör verkligen det!

http://cupcakeshake.blogg.se

ps. bilden hon har som profilbild har ju jag tagit! Haha, cred till mig! :P

Första advent

Shit va tiden går fort, helt sjukt! Första advent var igår..
     Snart blir man ju gammal också. Tänk de, jag blir fan 17!


Skooolfoto

Skolfotot o poträttfotorna kom idag!

Detta är då min klass:

Frånvarande; Emma Olsson och Ida Grahn

231110 - Tisdag

Vad gjorde jag i tisdags?
             Hade hotell där jag redovisade minimalt eftersom smarta jag skickade fel hemifrån! Skit också!
             Sedan var de servering och vi snackade sprit, eller ja, viner som vi serverar på restaurangen!
                   Även Bong"datorn" gick vi igenom och precis som jag sa, det är inte så svårt! :)

         Eftermiddagen då?
                Juste det!
Jag var hos familjen Jönsson. Skulle bara lämna bilderna på Vicky o Amanda från i sommras. 244st blev det men vissa är helkassa.. Försökte göra något åt dom iaf.. Men när jag kom dit så bakade Åsa o Vicky och tillslut så fastnade jag där o hjälpte till lite. Så jag körde dit vid 6 eller nått tror jag men körde hem vid typ 20 i 10 eller nått ;) Haha, men de var roligt! :D

Sedan gjorde jag chokladmousse men den blev inge bra, testade att göra de med mjölkchoklad men det blev inge bra!

Kommentar

"Inget gummiband?? det är väl ägaren som bestämmer vad som ingår i utrustning eller!! står ju på skylten"


Svar: Jo, visst är det så men jag tog ut henne och Bettan (tränaren) sa inget om det och ett gummiband drar bara in hästen huvud mot bogarna eller att det hamnar i "form-position".Gummiband är ju en form av hjälpmedel i ridningen men klarar man av att arbeta hästen i rätt form från början ser jag ingen anledning att använda gummiband. En häst jobbar ju inte bara för att den går och kröker på nacken! Jag jobbade henne så bra så hon höjde ryggen o trampade på fint med stora och luftiga steg.
     Btw, om jag nu skulle haft gummiband så hade nog Bettan isf sagt till mig eller hämtat ett. Svårare än så är det ju inte, jag tänkte att jag skulle testa utan och se om jag kunde jobba ihop henne.
- Jag säger inte heller nu att hon gick i form hela tiden men när jag mjukat upp henne gick hon sedan jätte fint och Bettan gav mig massa tips hur jag skulle göra, precis som en tränare ska..

Mycket på en gång

Nu blev det mycket på en gång.. Haha! 5 inlägg.. Har ganska tråkigt just nu men är inte sugen på att göra något. Tror jag sätter mig vid TV en äter lite chokladmousse :D

Rodrika

Ojojojojoj... Det var länge sedan jag red Rodrika och när Jessika sa att jag skulle ha henne blev jag skeptisk.. Usch, det lite av en mardröm sista jag red henne!

Men allt gick super innan men hon var ju lite seg i början av lektionen, stel. Men så fort jag fick igång henne riktigt och Bettan sa hur jag skulle göra gick hon skitbra men luftiga och stora steg och började jobba jätte fint. Herregud, det var som att sitta på en annan häst. Tror det var 2 eller 3 år sedan jag red henne och det är absolut inte samma häst! Hon var så duktig.. Kände dock att jag inte var super nöjd alltid, hon har någon lustig dressyrliknande sadel och om jag ska rida som jag brukar kommer jag inte åt med skänklarna. Det är hemskt! Så Bettan sa till mig att vinka ut knäna men då petar ju tårna rakt ut åt sidorna.

Jag tyckte att om man bortser från de så gick det verkligen super bra ;) Är jätte nöjd med "Roddan".
OBS, inget gummiband då. För er som har sett att hon ska ha de..!

Tom. Bettan tyckte det såg bra ut. Hon sa klart och tydligt: -"Du rider henne bra"


Eftersom jag inte ridigt henne på länge har jag ju heller nada bilder på henne men hittade några som sedan blev 2 st. En från hagen och en från en ridlektion när Frida red henne. Tyckte dock att ingen av dessa gjorde henne någon rättvisa så jag klippte lite i den ena.


Rodrika   2009   
Rids av Frida som ni hittar här; http://kizzmeandholdme.blogg.se/


Rodrika   2007

Mitt hår..

Saknar faktids mitt hår lite.. Hittade denna bilden från när jag va i Spanien 2008




Ska nog låta de växa ut igen :)

V I N T E R !

Kallt och jävligt men det är ju snö! :D YAY



Utanför mitt fönster:



Det dumma med vintern är bara att katten inte mår bra. Hans vänstra öga börjar rinna och sånt. Det är bara vätska men ändå, det betyder ju att det kan vara något som ändå gick fel i läkningen.
När han kom till oss september 07 eller 08 hade han ju ett stort och djupt sår i kinden och ögat rann och det var fullt med var. Pappa tryckte ut allt var och vi rengjorde och lät honom då stanna inne, men ingen saknade honom så efter typ 2 eller 3 veckor åkte vi in till vet och kastrerade honom samt tog bort skabb o hans fick massor av sprutor men kastreringen gick inte alls så bra. När han kom hem var han vaken och han blödde något så djuriskt. Hela badrumsgolvet var fullt med blod och jag vågade inte sova då jag trodde att han skulle förblöda.. det var hemskt att se..
Här är iaf hans rinnande öga, det rinner alltid när det e kallt. Aldrig det andra!

Ursäkta den dåliga bilden ;)


Kommentar

Av: Fanny
"Dock inte så positivt att han har boxvila pga uppskuret ben, strålröta och penicillinchock."


Svar;  I know, det är inte alls posetivt för honom. Men för mig är det ju de, för hade han varit bra så hade Bettan tvingat mig att rida honom. Så menar jag..!


Var tvungen att svara såhär så inte alla tror att jag är värsta djurplågaren som tycker det e posetivt att hästen är skadad. Jag menar inte det så, det är jätte synd att söta Pavarotti är skadad. Har vetat detta som jag sa ett litet tag. Vet ju dock inte om han blir bättre eller hur det är. Men jag menar ju om man ser det från min sida och om ridningen.. Hoppas ni fattar!

Segiz

Kalla mig seeg men sticker snart till ridningen så det blev inga pics idag heller!


En sak är iaf posetiv, Pavarotti har boxvila och kommer alltså inte gå. Om han då inte ska gå idag, han hade de  iaf i lördags och veckan innan de. Så förhoppningsvis går han inte och jag får en annan polle. MEN! Vem ska jag få av Bettan? Får säkert Rodrika eller Piccolo eller nån av dom.
     Båda dom + Pavven tar så enorma steg o är stela. Inte Rodrika när hon kommit igång då men resterande 2. Och det är lite obehagligt att rida. Sam är osså lite stel i halsen när man rider honom och han har ju lite svårt att börja sig men han är pinto. Han har handdikap ;) Aw, lilla Sam =)

Men får se vilken polle häst man får ikväll. Spännande..


Sedan har vi filéat fisk idag. Rödtunga... Blev väl runt 5 fiskar. Höll inte räkningen o sedan rubbade Tim mitt system! Micke kom även och störde mig, vilket jag blev sur över. Kan man inte få göra på sitt eget sätt? ;)
Sedan gjorde vi även chokladmouse ;) MUMS! Ska göra de imorgon, är ju superduper lätt!

211110 - Söndag

Söndag..

Dumma katt som väckte mig vid 8! La mig igen till 11 o sedan satte jag mig o redigera en massa bilder. Fan vilken tid det tar egentligen! sedan vid 3 blev de angelica. Skulle fota henne lite.. Bilder kommer imorgon då jag ska sova nu!

Vad mer? Jo, såg Vampyrer Suger! Haha! Erik tyckte jag skulle kolla på den.. Så ja tanka hem den o å såg den. Jag har en sån sjukt humor att jag tyckte den var bra ;) Lite överbliven ibland dock men de e ju meningen.
Tycker Matt Lanter gjorde Edward mkt bra, och det hjälper ju att han är snygg men varför hamnar alla skådisar jag gillar i Twilight? Haha, nu överdriver jag! Men jag har sett både Kellan Lutz (Emmett) och Matt Lanter (Edward Sullen) i 90210 som gick på TV400, måndag kl. 20.00. Nu har dom dock ett upphåll! tror jag..

så jag har ju sett hunkarna innan Twilight och visst, Vampyrer suger är ju inte en direkt kopia av Twilight då dom inte får plagiera (eller vad det nu heter) något annat. Men vem som helt ser ju att det är en parodi av den! Försök till att använda samma rubriker tom.


Edward Sullen vs. Edward Cullen


Snygga Matt Lanter


Fan va snygg han är!!!!


Åter från fjortis-utbrottet.. Sova nu!

Natten till lördag

Klockan är nu lite över 1 och jag är helt slut men ska ändå sätta mig o titta på Vampire Diaries! :)

Vi gymmade på idrotten o det blev typ 30kg på alla maskiner. Känner att jag är ur form..
Men grymt mör i kroppe´n var jag och när jag sedan var tvungen att köra hem o ösregn och handla i en stimmig affär så mådde jag inte så bra när jag kom hem. fast det regnade inte i Mjällby, det snöade! Och kaos var de inne på Extra då halva MAIF stod mitt inne i affären och gjorde taco. Synd att jag redan hade ätit.. Såg sjukt gott ut!
    Men handlade de jag skulle och bagen var FULLproppad med varor. Trodde hela skiten skulle gå sönder! usch, hemskt om man hade tappat allt på vägen hem!

Väl hemma gjorde jag ju sedan man o jag vet att jag lovade bilder men det fanns de absolut ingen tid till!
Jag blev iaf nästan helt nöjd, skulle vatt lite mera sås i kycklinggrytan.

Sedan vatt de tv! ;) Yay! Även uppdaterat internet nu till version 8. Fan va allt blev hightec.



Detta är en påminnelse till mig själv:
Glöm ej att skriva om planerna för Vägga, om trapporna!


Nu blir det snyggingarna Paul och Ian i Vampire Diaries!

Fredag morgon

Fredag nu, skönt :D

Snart idrott o de är skönt att vi slutar sedan. Blir att äta lite köttfärslimpa i skolan sedan hem. Handla på vägen hemdå jag ska laga lite mat ikväll. Blir en räktoast till förrätt och kycklinggryta med sambalolek till huvudrätt. Sedan har vi glass till efterrätt om det skulle vara så.. Bilder kommer :P

181110 - Torsdag

Svenska på morgonen ovch Tim han satt o lekte med min mobil. Han satt ovh öppna o stängde kameralinsen så jag fick ett litet litet ryck på honom då helamobilen brukar lagga efter de och ¨dengårsönder sedan var jag typ sur på Tim hela dagen...

Tror också att torsdagar äör min nya favvodag. Är ju med i den "snabba" gruppen på engelskan o vi skulleläsa men 6 tjejer.. Läsa? Nej! Haha! Det var sjukt slappt, tror att jag läste en sida på2 timmar eller något.. Men de gjorde inget för att jag läste sedannär jag väntade på bussen.

Sedan påbussen vardet ännu roligare för Erik skulle till Fanny så han åkte buss med mig och hoppade osså av på besmanvägen. De blev skratt o annat skit ;P Det är sjukt roligt när man har nått att göra på bussen. Då går bussen fortare!

BTW, igåpr åt jag och pappa pastasallad och igår åt vi lasange hos farmor o farfar! :) Mums..

171110 - Onsdag

Oooonsdag..

Helt död dag! Bokstavligen... Bara masa lektioner där de va slapp hela tiden typ.. Händelselös dag!

Hade ju dock utvecklingssamtal men allt givk superbra. Jag är duktig i skolan! Klapp till mig! :D Sen åkte mamma till Polen och kred till henne då hon har lört sig smsa. Dock inte med ÅÄÖ men de är ett framsteg ;)

161110 - Tisdag

16 november, helt sjukt!!!!!

Serveringsprov idag, blä.. Men det gick ganska bra, kunde det mesta utom vindistrikten. Övade ändå på dom.. Usch, hemskt att man ska kunna alla dom jädra vinområderna i France. Men men...

Men innan fick vi öva lite på att duka, mitt o Tims blev lugnt snyggast eller vad tycker ni?






Nice?


Sedan var det en låååång rast innan Preppen började där vi osså hade Kalle. Soft ;)
Lektionen gick bra, fram tills vi skulle packa upp grönsaker och dyligt. Vi hade fått in tp 20kg ägg eller nått. En skitstor låda så jag körde in den i mejerikylen och började packa upp när Kalle sa att han skulle stänga till dörren och kalla kårar gick längs ryggraden på mig och jag sa att jag hade klaustrofibi så han lät den ju fortfarande vara öppen och efter en liten stund sköt jag upp den mera så att jag fick in mycket dagsljus. Sedan var de massor av folk som gick förbi och bla. Robin som såg att jag var där men så skulle han skoja så han stängde dörren och släckte.. Gissa vad som hände?!
Jag fick ju självklart panik och allt gick så fort. Helt plötsligt sögs luften ur mig när jag hörde hur dörren stängdes och lampan släcktes. Jag blev helt tom samtidigt som jag började skaka och allt snurrade.
Men när jag skrek i panik öppnade han snabbt och jag flög ut, ner på golvet utanför och sedan kom tårarna och när dom lättat kunde jag knappt andas utan satt och flåsade och andades häftigt men fick varken in luft eller ut luft. Under denna tiden hade Daniel kommit och satte sig på huk mitt emot mig, även Kalle hade kommit och sedan kom Erika. Robin hade ju självklart stannat kvar. Tror att han nästan blev lika rädd som jag.. Usch, det var hemskt. Men sedan släppte det någorlunda och jag kände mig disorgenterad, jag visste först inte var jag var och händerna skakade en stund efter. Fy va hemskt det var, det var mycket hemskare än min senaste upplevelse, men jag har suttit i värre! Fy.. Skakar jag bara tänker på det. Det är fruktansvärt att ha klaustrofobi! Varje gång jag stiger in i en hiss tänker jag: "ska jag klara mig ända upp? Ska den stanna? Hur många är vi? Håller den?" Och så försöker jag räkna ut vikten på passagerare och/eller bagage. Hemskt är det!


imorgon sticker mamma till Polen för lite spa! Så då ska jag laga maten här hemma.. Haha!
Sedan är det ju också utvecklingssamtal imorgon och lite sånt skit.. Allmänt ;D


Nu är klockan 5 i 10 och jag ska gå och lägga mig, jag är så fruktansvärt trött på eftermiddagarna vilket gör att jag blir superflummig i skolan eller på bussen. Idag höll jag på att missa min hållplats där jag skulle av pga att jag sov. Så godnatt!

Vilket håll?

Haha, jag och Clever var inte riktigt överrens om vilket håll vi skulle ta igår. Haha.. Vi övade på rakriktining och han är ju lite expert på de då han inte gillar att gå böjd och måste arbeta lite. Vilket gör honom till den han är, tokigaste i världen ;) I början gick det faktids jätte bra men så flöt han mycket ut i kanterna.. sedan i traven när vi kom fram till  väggen ville vi ALLTID åt olika håll.. Haha..
 Skitjobbigt egentligen man va fan, han skötte sig så bra 2 lektioner i rad. Var inte heller på superhumör kanske?

Men det jobbigaste var nog när jag kom till stallet och han stod dygnsur i spiltan, svettig då. Borstade av honom och sadlade o tränsade. Tänkte sedan att om jag skulle skritta fram ute skulle han ju förfrysa så tog och slängde på honom ett fleecetäcke innan jag satt upp. Men han var ändå jättekall när vi kom in.
Visst, det är nybörjare som rider mycket tidigare än jag men kunde inte någon i stallpersonalen slänga på honom ett fleece? Aja.. Skit samma egentligen. Det är ju inte min häst och klagar man på en ridskola blir det bara skit av allt ihop!

Underlaget i paddocken är nästan klart typ :) Btw.. Sedan är det mycket mera som ska hände på Boke, vi kommer ha en anläggning i tiptop anpassad för alla människor! :D


Slänger in en bild på en alltid lika glad Clever..



Fick bli en på sötaste Sam också :)


151110 - Måndag

Jaha, måndag. Back to school! Könns segt nu efter helgen men det är ändå skönt att få göra något vettigt. Dock har vi serveringsprov imorgon! Iaf, just nu sitter jag i skolan, fick sluta tidigare än alla andra då jag var klar med allt på "hotell". Bussen gpr 5 över 3, alltsp om 15 minuter.. Blä för att vänta! Men men..

Ikväll är det lite ridning på Clever som geller! :)

Ingen i min grupp, förutom Anna och Tim, gillar mig. Så fort jag vill säga min sak så ska dom käfta emot. Iaf en av tjejerna. Hon är så jäkla snabb med att snäsa av mig, är så tröttsamt. Sedan ser hon på sina kompisar och dom skrattar. *Suck*
Sedan en annan tjej som behövde hjälp men frågade Erika (läraren) men hon visst inte så hon frågade mig och jag förklarade då en gång. Sedan när jag förklarat klart gick jag för att sätta mig och sa då en gång till att hon skulle klicka in på bilderna, så dom blev stora innan hon sparar dom. Då blev hon skitsur, för att jag sa det mer än en gång. Jag tyker det är bättre att vara övertydlig så att någon förstår än att säga något som igen fattar.. Men det är ju inte roligt när alla blir sura eller liknande.

Det är så JAG tycker, respektera!



Får se om jag skriver nått ikväll. Får ju se hur sent jag kommer hem..