290810 - Söndag

Sitter här, helt slut i ryggen och med Markoolio på högsta volym ;) Ääääälskade honom när jag var mindre och visst, han är ju inte dålig.. ;D Har ju ett X antal av hans skivor!

Men idag har jag redigerat massa gamla bilder. Alltså tävlingbilder från i sommar. Hittade 885 bilder från en tävling som jag inte ens hade någon aning om att jag hade. Haha.. Fast bilderna var skit bra, det var sol och på Snappis. Jätte fina bilder! haha ;) Jag är så glömsk också, tog kanske 10 minuter innan jag hade en aning om vad det var för bilder. Det var ju från den 5 Juni, från den lokala ponnytävlingen när bla. Ellen vann en klass och Anna vann sista med Peggy =) Den gången när Anna lånade min kamera och tog typ 10 bilder på Stefan. Haha, när jag brände mig som fan! Var typ 30 grader den dagen också!

Och imorgon är det då skola så ska platta håret nu, sedan titta på TV i kanske 1 timme sedan blir det sova. Fast först ska jag äta medicin. Glömde den totalt idag, första tabletten tog jag vid 1, andra vid 6 o tredje blir typ vid 10 innan jag lägger mig. Snacka om ostadigt ;)

Hittade bilder på denna jätte söta hund mitt bland 1300 bilder från Boke ;)
Sötaste Troja



Ciao..

280810 - Lördag

Idag fick jag tummarna ur röven och är stolt över mig själv! Haha, är rätt glad även om katten väckte mig vid 11. alldeles för tidigt, men då fick jag halv panik. MIN MEDICIN! Det jämnade ut sig tillslut iaf ;)

Men jag städade idag sedan lagade jag en 3 rätters middag till farmor och mig =)
Var även ute o fota lite idag men orkar inte ladda upp dom. Kommer senare..





Skillnad va? ;D


Förrätt: Avakadoröra med räkor och rom


Huvudrätt: Kyckling grya typ, mango chukney (?), paprika, lite grädde, lite curry, salt, peppar, kyckling, cilli och så Samalolek (?)


Efterrätt: Glass med pärsikor + kola o chokladsås

Imorgon ska jag damsuga rummet, ordna bland filmerna i bokhyllan, rensa skåpet i badrummet och så göra ordning i garderoben :) Så att mina nya kläder kan få komma in. Ligger just nu på en stol utanför ;)

270810 - Fredag

Helt slö i hela kroppen, har bara legat framför TVen och spelat PS2. Skitkul, dock tror jag att jag har fastnat nu! Lite tråligt :(
Sedan har jag käkat medicin och så lite macka med rödbetssallad på, mums. Sen kom farmor och gjorde lite mos och så åt vi köttfärslimpa =) Fast imorgon är det slut på detta, hade ju bestämt mig för att tycka synd om mig själv i 2 dagar ;) Så imorgon ska jag laga mat till farmor och farfar =)

Sitter just nu och tittar på Nakna Pistolen (1an och 2an) men en übersöt katt liggande bredvid mig i sängen. Och eftersom att dessa (GAMLA) filmerna kan va lite sega ibland startade jag upp Photoshop och tänkte på det Fanny visade med klonstämplen och letade upp den bilden jag har på Freja. Islandshästen som jag red förra sommaren! Jag lekte lite, tog bort staket och flugor. Bilden är även beskärd!
Här är resultatet:


Vad tycks?

För er som kanske missade det förra sommaren så var jag med Alexandra hos en som heter Johanna i Lörby. Hon rider till islandshästar och föder upp o säljer. Driver även avel med Norsk Lundehund =) Så söta!
Freja tog hon in då hon behövde ridas till för försäljning typ. En isis i grövre modell, vilket passar mig =) Mycket mysig och trevlig häst MEN hon var ju inte den piggaste ;) Red henne några gången, var även en annan tjej som också red henne. Freja såldes tillslut och åkte upp typ genom halva Sverige.  Hon är 11, brunskäck och som sagt, hur mysig som helst men slö är hon ;) Haha.. Söta Freja =)

260810 - Torsdag

Vaknade och mådde precis som igår, piss! Men jag åt frukost då jag trodde det berodde på det men sedan hade jag så jätte ont i halsen, percis som pappa har haft i 1 vecka och jag visste direkt att jag var sjuk!
Jag sa det till mamma sedan gick jag och la mig, vaknade vid halv 12 och mådde genast bättre för att  jag var utvilad men min hals skrek efter vatten. Dock hjälpte inte det! Klockan 20 över 2 stod jag på vårdcentralen och vänta så att jag kunde få träffa en sköterska. Jag sa att det hade gått en dag som jag hade haft ont och hon tittade skeptiskt på mig och typ nästan skrattade kändes det som när hon sa att det skulle gå 3 dagar innan det skulle synas något. Hon sa sedan att jag bara var lite röd. Men dom skickade mig till labbet och vet ni vad? Testet visade sig vara positivt! HA! Efter 3 dagar? Jo, säkert! Jag har halsfluss. Fick hämta antibiotika på apoteket som jag ska ta i 10 dagar men hon sa att jag skulle vara frisk på 3 dagar ungefär så jag kan jobba i köket på tisdag :D

Så nu äter jag antibiotika! Förlängt helg, tors - sön, och det blir spelande, redigerande av lite bilder och så massa TV ;)

Sedan hade ju några av kläderna jag beställde kommit så jag fick prova dom och det är bara 1 par byxor som vi ska skicka tillbaka. Vi väntar även på 4 andra plagg som inte har kommit =)


Pyjamas, halv långa joggingbyxor, långa joggingbyxor


2 st tjocktröjor


Jeans + vita tygskor


2 st tröjor


1 skjorta och en tröja med lite längre armar och som går ner lite längre.


2 st linnen med spets


2 st tröjor till


Typ kofta, inte "koft"-tyg

Visst äger jag på att förklara? HAHA :D

250810 - Onsdag

Usch, skitdag! Idag orkade jag knappt upp ur sängen. Var så jäkla trött! Sedan när jag kom på bussen mådde jag så dåligt att jag bara ville spy! Sedan la det sig när vi kom till Norje Bro men blossade upp igen när vi kom till Pukavik så försökte bara hålla mig från att spy, sedan fick jag en V-tablett av skölsköterskan sedan åt jag 2 frallor i cafeterian å sedan var det mycket bättre. Tills eftermiddagen när jags att på tåget hem, då kom det tillbaka!

Vi hade svenska på morgonen men våran lärare var hemma då hon hade trillat av hästen. Våran vikarie kunde inte göra något då vi inte hade fått böcker eller annat. Så den ställdes in. Sedan satt vi i typ 2 timmar innan det var dags för livsmedelshygien. Och man blev äklad av den lektionen, fy fan, det finns massor av bakerier. ÖVERALLT! Så efter skolan tog jag mig till apoteket och köpte handsprit ;) Så fin i kanten jag har blivit!

Det var sedan mat, stroganof, sedan matte. Matteläraren, Ingemar Ljungqvist, liknar Bosse bildoktor jätte mycket. Men matten gick rätt så bra, fick göra ett prov. Halv svårt och jag som inte har räknat matte på heeela sommaren var kass!

Kom hem och kolla lite på TV och nu på kvällen har jag bockat av min dagliga tillsyn på Las Vegas och sedan har jag nyss plattat mitt hår och kollar nu på fångarna på fortet. HEJA FOTBOLLSLAGET :P

Träffade btw Erik Fritzell igår på stationen. Haha, gick förbi han o han ba: "Känner du inte igen mig?" och min tankte var bara; "WHAT?!" skakade därför på huvudet. Jag hade sett honom innan, jag kände igen honom men trodde det var från skolan sedan sa han Hanö och jag  visste vem han var. Haha, där trillade poletten ner! ;) Men så stod och snacka i säkert 15 minuter eller något tills bussen kom ;) Han är trevlig, Erik, Haha. Han är bättre när han är nykter och påklädd ;D Haha! Fråga inte!

Lite kris också, hittar just nu inte mitt 8GB minneskort. La det på bordet igår och idag är det borta. Fy fan! ALLT FÖRSVINNER FRÅN MITT RUM, HELT SJUKT!!


Här är iaf en bild på mig, helt oredigerad!


240810 - Tisdag

Lite onödig dag men nyttig =) Bekantat mig med klasskompisarna lite. Mika och Robin är några sköna personer, även Simon samt "de 2" som jag måste lära mig namnet på :P Men vi var iaf på Kastellet och gjorde lite grejer som 3orna på HR hade fixat!

Här är lite bilder:

Lollo


Daniel - lärare (kök)


En från B och 2 från A. Tugga kex och vissla


Resterande, Simon från B. Publik


3or förberedde. Bära bricka med 3 liter vatten.


Smaka kryddor.


Smakning


Ankare.


Emma :P


Vem kan ta snyggast foto?


Sista bilden som är tagen av Emma.

Nu ikväll klippte jag allt gräs och satt sedan och såg på Fångarna på fotet, har även duschat. Sedan så gick jag ner i källaren och gissa vad jag hittade där?! Det var 3 ENORMA spindlar som satt på väggen. Och jag menar inte små! Jag menar, typ 7cm i diameter. Trodde jag skulle skita på mig! Fan va äkliga dom är!

Ska sova nu, Natti

Snabbiz

På firman, kommer precis från skolan nu och så här trött är jag...


Känner att jag vill bara dö!


200810 - Fredag

Andra skoldagen gick faktigt bra, var även hos sköterskan för hälsokontroll. Ser sämre på höger öga och hör sämre på höger öra. WHAT?! Kan det vara för när jag vurpade baklänges? Har ett typ fett ärr i bakhuvudet där jag ikke har något hår.. Inte jätte stor fläck men ändå en liten ;)

Vår idrottslärare, Ola, är lika grön som vi. Också ny på skolan! Jag ska fråga om han kan ge mig något extra att göra för min rygg, för att den ska bli starkare. Tyckte sköterskan också!

Ville ha mya block så köpte massa idag samt 2 pärmar och lite annat smått som är bra =)

Har faktiskt fått en bra kompis, Emma Lindahl (vet inte riktigt hur hennes efternamn stavas), hon är från Ronneby och vi trivs med varandra. =D

Klockan är typ 22.00 och jag vill bara sova, ändå sov jag lite när jag kom hem.
Allt är bestämt tills imorgon och jag ska gå upp 8 sedan går tåget 09.52 till Malmö stad =D Allt är snart packat och klart, så goodbye Hörvik, Hallo Malmöfestivalen ;) Jag och Matte mot världen! Besök honom också; http://Mathewdante.blogg.se



Dagens video: Klicka på länken!
Jag tycker att dom gör en bra sak av deras situvation. Det är bra att man ska kunna utöva det man älskar även om man har de handikappet =)

http://video.se.msn.com/watch/video/fotbolls-vm-for-blinda/1nkurjhse


190810 - Första skoldagen

Här är några trötta hälsningar från en helt utmattad tjej..


Kollade på The Hangover igår kväll som slutade vid halv 11. Jag la mig då ner för att somna men tror inte jag somnade förräns klockan blev halv 2. Jag testade med allt, musik, fläkt och te. Inge funka! Och så vaknade jag typ varje timme, sedan när klockan blev 6 så brann min hals så jag gick upp o drack vatten sedan la jag mig igen och vaknade inte förräns vid kvart över 7 och vid halv 8 åkte jag in till stationen i sölvesborg där jag och Angelica tog tåget till Karlshamn för våran första dag som gymnasieelever! :)

Allt var jätte pirrigt, nervöst och svettigt ;) Jobbogt i början och alla 94 och typ också små. Alltså korta!
Massa nya intryck men det var ändå saker som vi redan visste men så träffade jag ju Anika och jag har börjat i HR10 men i B klassen så Anika är min mentor, alltså typ lärare. Det känns skönt, hon sa att hon också pratade med ungdomar om kosten när man tränar, hon arbetar med det genom, SISU. Så jag ska fråga henne om on kanske inte kan komma till något BUS möte. Det skulle vara jätte bra.

Men ska snart sova nu, ska orka upp med bussen imorgon och det ska bli intressant för att se hur det kommer att bli att jagas till en buss på morgonen. Men funderar på att cykla upp till hållplatsen. haha, bara för att jag är sååååååå lat!

Men nya dagen gav många nya intryck, dom flesta i klassen verkar trevliga och roliga. Blivit typ kompis med några redan, Emelie, Robin och Emma ;D Så får se hur allt går :)
Skåpet kommer jag nog att fixa imorgon, det är lite knepigt men tänker man bara på att man ska förbi nummret 0. Ett problem kommer dock fram, hur i helsike ska jag komma ihåg min kod? haha ;)
Jag hjälpte Lollo och har hennes kod i huvudet just nu men får plugga in min egen.. =P

Håll tummarna för att jag ska kunna somna.. Natti.. 

Vårt schema:

Sanett




Sanett

Första gången jag mötte denna under bara ponny var någon gång i Mars 2008, sista gången var den 17 augusti 2009, dagen innan du fick galoppera in i nästa värld.

Älskade Sanett, vi har haft så mycket roligt under den tid vi har varit tillsammans. Du, jag, Alle och Litla. Alltid vi..
Jag älskar dig precis som om du vore min egen lilla ponny, jag älskade att pyssla om dig. Pussa din mule (bara när den var ren ;)) Din "röst" när du pratade om dina Moll, ipplen och gläs. Det fick mig alltid att le, du fick mig alltid att le. Förra sommaren fick därför ett hemskt slut, dagen innan vi började skolan fick du gå vidare. Det var det bästa för dig, älskling, men jag kan inte hjälpa att jag önskar dig tillbaka. Men du är i bättre skick nu och precis som jag skrivit innan kan jag se dig galoppera mellan en brun häst och en fux. Jag älskar er Sanett, Pauline o Bogart. Jag ser er när jag sluter ögonen och igen av er har ont, ingen av er är stela eller har låsningar. Alla är så fina, med dom fladrande manarna och vajande svansarna svävar ni fram över dom gröna fälten i perfekt harmoni. Jag älskar er så mycket att det gör ont..

När jag skriver detta fäller jag en tår som troligen bara är början till flera, när jag tänker på er somm friska kommer dom fram. Jag kan känna närvaron av er alla 3.. Ni finns där, redo att hjälpa mig när det börjar bli dåligt..


Sanett *25-5-1980 - †18-8-2009

Mister Bogart *23-6-1996 - †10-12-2009


Pauline *15-2-1964 - †8-4-2010


Laddad inför skolan?

- Är du laddad inför skolan imorgon?

- Laddad? JIPPIE.......

Haha, usch.. Allt kommer bli åt helvete, tror jag.

Jag har inte heller gråtit något idag, jag kan inte känna det behovet. Jag ville åkt till stallet och försökt känna närvaron efter henne, älskade ponny.. Vila i frid..

En sak är iaf klar: Håret ;D


Mums

Latmasken försvann imorse när jag steg upp och gjorde scounes ;D Nygräddade :D


170810 - Tisdag

Puh, 2 dagar tills skolan börjar! HELT SJUKT! Jag börjar gymnasiet.. That´s crazy!

Jag är nervös över bussturer, skolan - hur det kommer bli med nya klassen. Som tur är känner jag redan hon som ska bli våran mentor. Firade midsommar tillsammans med hennes familj och 2 andra =D Så det ska bli roligt att få träffa henne på heltid ;D Haha
Jag tror inte att det är så illa faktiskt, gäller bara för mig att le och hålla humöret uppe hela dagen. Inte bli sur eller frustrerad över något men just nu verkar det lugnt. Elin Bengtsson (http://elinessemess.blogg.se/) har frågat om jag vill göra en ny design till henne. Det var jag som gjorde den förra så ska se om jag kan få det till att bli en annorlunda stil nu! =)
Här är den förra jag gjorde, fast tänk bort Copyright-texten!


I helgen är det Malmöfestivalen med Mathias (http://mathewdante.blogg.se/) och RIX FM ;D YaY

Lite artister som kommer dit;
Apollo Drive
Broken Door
EMD
Eric Saade
Erik Grönwall
Erik Hassle
Love Generation
Ola
Ramsells
Rebound

Så det känns ganska bokat men så självklart är det ju festivalfeber som gäller. Massa onyttigheter, karusellåkande och shoppande i stånd och affärer! Haha, grymaste veckan i hela Augusti är Malmöfestivalen.
En annan rolig sak är ju SM i TP i Septemberi Höööööörby. Tycker Mathilda och Patrik kan komma upp (för dom) dit så att jag kan få träffa honom! Efter denna veckan känns det som om jag känner honom ;)

Snart sova.. Helt sjukt vad tiden går. Idag har jag rensat bland massa bilder och så har jag tittat på lite TV =)
Mycket teknologi jämfört med igår då jag klippte gräset. Haha, var typ 5 år sedan eller nåt som jag körde åkergräsklipparen så det var lite ovant i början med sedan gick det MUY BIEN! ;D


Åter till Cold Mountain



Kollade på denna filmen nyss och den väckte känslor, dom bra skådespelarna och handlingen.

Strax innan det amerikanska inbördeskrigets utbrott kommer den vackra prästdotterna Ada Monroe (Nicole Kidman) till Cold Mountain - en liten bergsby i den amerikanska södern. Där förälskar hon sig i den unge snickaren Inman (Jude Law). Men kärleken hinner inte bli mer än flyktig förrän Inman dras in i kriget. Inman genomlider krigets inferno och det enda som håller honom uppe är hoppet om att få återse Ada. Hemma i Cold Mountain är Ada på väg att gå under. Efter faderns plötsliga död får hon allt svårare att sköta gården. Men hon får oväntad hjälp av den mer livserfarna Ruby (Renée Zellweger), som lär Ada överleva av det som naturen ger. Efter att ha blivit skottskadad deserterar Inman för att återvända hem. Men den långa vandringen mot Cold Mountain blir en mardröm. Sårad och jagad drivs Inman vidare av sin längtan efter Ada.

Filmen var i början lite lustig och hängde inte riktigt ihop, samtidigt som Inman (Jude Law) stred på fälten så visades det hur han och Ada (Nicole Kidman) träffades och precis innan han gick ut i strid kysstes och "utbytte" foton att spara. Sedan gick det år innan Inman beslutade sig att sticka och han jagas, fångat och skadas på sin flykt. Tills han möter sin Ada i skogen, några mil från gården. Dom återfinner varandra och spenderar natten ihop samtidigt som Rudy försöker rädda sin pappa som blivit skjuten.
     Ett litet "gäng" från byn som jagar deserterade krigare hittar dom och Inman tillsammans med dom andra skjuter alla utom en som Inman jagar rätt på och dom skjuter båda samtidigt. Sårad försöker han ta sig tillbaka till Ada och dom möts när han faller ihop och dör då han också träffades.

Några år senare visas en ny bild av en blommande gård och där bor Ada, hennes dotter Grace Inman, Rudy, Rudy´s man "Georgia", deras dotter och Rudys far.

Så slutet var gott men filmen väckte många känslor, gillar ju Jude Law sedan innan och att han dog var rätt så känsligt. Men självklart gjorde alla bra roller, finns få bra 1800-tals filmer och denna är en av dom. Rekommenderas starkt!


Nicole Kidman


Nicole och Jude


Jude Law


Renée Zellweger

Jobb

Jobb och mera jobb ;D Jag och Mathilda drar ut till Hanö för lite våffelgöring =D C Ya All In A Week



Ett klipp som jag tycker alla ska se..   Stand up for cancer
Dock funkade det bara med länk men klicka:
http://video.se.msn.com/watch/video/de-fastnar-i-en-hiss-med-zac-efron/ap3ijelm

Norje Boke

Hästarna fick vila idag, jag spenderade min dag först med att plocka upp kräftburarna och sedan bar det av för att kolla hur det var i Norje Boke.

Det blev mycket skratt, film och fjant =) Som vanligt ;D
Sedan gjorde jag något som jag inte trodde att jag skulle göra, något som jag inte har gjort på många år (typ 100). Jag och Stina hoppade en stor HAGE med 22 rutor. Snacka om träning men det var jätte roligt så har nu lite halvömma fötter ;)



Av någon anledning gick vi bak på baksidan och fick syn på poolen, det var ju kanske inte det renaste vattnet om vi säger så.. ;D



Fick sån lust att skyffla i Oscar så jag knuffade i honom ;D


Detta var poolen för några veckor sedan;

Kräftor

Lyckad fångst, 71 kräftor idag och dom tog upp 30 stycken igår =D




Kräftfiske..

Klockan närmar sig 7, solen är uppe och dagget glittrar..

Jag ska snart sätta mig i en bil och åka i en timme för att där plocka upp kräftburar och ta med hem. Dom ska sedan ätas imorgon (lördag) då det är Ålafiskesdag!

Kommer med mer info när jag kommer hem..

In the head of a pedofil

Sitter just nu och kollar på Oprah och hon pratar med pedofiler och jag sitter hemma och är så äklad att jag känner att jag vill spy. Dom sitter och säger i TV att om tjejerna, nej BARNEN, hade sagt nej så hade dom slutat! Vilket bullshit! Och så säger den ena att han skulle kunna sitta i ett rum med massa 14 åringar utan att göra något alls. Va fan? Ska man tro på att dom har blivit bättre bara för att dom har blivit satte i fängelse?
Det ena äklet hade fan börjar att leka med tjejer när han var typ 12 och han hade haft oralsex med en 10 åring när han var 13. What?! Jag är så äklad av att se på dom, dom intalar sig själva att dom är bäst och känner att dom har makt när offren gör som dom vill eller som han som hade oralsex med 10 åringen när han själv bara var 13. Han sa att han kände sig som en kung när hon fick en orgasm.
Många offer tror ju att det är deras fel också, det  är hemskt och sjukt och att dom inte vågar säga ifrån. Den ena mannen hade hotat ett av offren med att om hon talade om det för sina föräldrar skulle hennes pappa slå henne! Vem hade då velat gått hem och berätta?

En annan sak jag hörde från Per, ingen ni känner, var att 5% (eller vad det nu var) av dom anställda på ett företag slår sin fru/barn eller gör övergrep mot sitt eget eller andra barn. Tänk det.. Om man är 30 anställda så är en person en sån person! Man börjar ju fundera då på vilken av dessa personer som är sån!

Hela det här med att vuxna ska förgripa sig på barn är en sak som bara egentligen är ett påhitt. Jag tycker det är ett sjukt påhitt som alla bara följer för att dom tror på det.
Sedan är det en sak att titta på barn än att röra. Titta på bilder är helt ofarligt men att sedan börja röra är det farliga. Det är precis som att titta i porrtidningar är helt ofarligt eller att titta på andra kvinnor när man är gift är helt ofarligt men om man börjar tråna efter dom det är då det farliga startar!
Jag säger inte att det är okej att lägga upp massa bilder på barn utan dom jävlarna borde hamna i fängelse dom också! Vid 15 går gränsen, det är inte okej att våldta när offren är över 15 men man får ju ha sex lagligt när man är över 15 och med vilka man vill men själva "barn" titeln försvinner lite där men egentligen gör den ju inte det förräns man är över 18. Dock så är det inte så mycket liv om våldtagna 18 åringar, inte så mycket snack om olagliga bilder utlagda. Många tror nog att dom går med på det men det finns många utsatta 18 åringar också.
Men om det är OK att hitta en bild på en naken 18 åring i sin mans låda för att man tror att hon har gått med på det men det är inte OK att hitta en bild på en naken 13 åring? Tänk om 13 åringen ville och 18 åringen blev tvingad? Eller lurad?
     Sånt är hemskt och det är ingen som vet hur gamla tjejerna är i porrtidningar, man kan se äldre ut än vad man är! Den som männen ligger och smeker sig själva framför kanske inte är en 20 åring utan en 16 åring?

Jag tycker allt är sjukt, alla som ens närmar sig någon när den personen inte vill borde hamna i fängelse, inte bara dom som är på barn! Alla ska ju vara lika värda och är inte straffet längre för någon som har haft sex och förgripit sig på en 13 åring högre än när offret är 25 kanske?
Jag ska inte uttala mig om det då jag inte kan straffen men jag har för mig det...



Jag behövde bara skriva av mig lite och om det är oförståligt eller inte hänger ihop på vissa ställen är det för att jag är så äklad och så.. Det är fan hemskt!


Hemma igen

Då är jag hemma igen, sista stoppet var i Berg och på vägen dit stannade vi bla. i Dalhalla. Det är det konsert stället som är sprängt i sten. Rhapsody in Rock brukar vara där! Dom var där iår! Bilder kommer..
Och så stannade vi till på Clas Ohlsson, museet, där berättades det hur det startades. Visste ni att Clas först hade en cykelbutik där han lagade cyklar? Sedan expanderade det till radio och kameror och massa annat. Idag finns det över hela Sverige och liknar mer Ikea nu! ;)

Det var sedan raka vägen hem från Berg och väl hemma trivdes jag =) FRIHET!

Och så har jag Steffie och Sam denna veckan. Birgitta fyller år så och hon Stefan tog en resa till Spanien så jag är hästpassare. Anna är ju hemma och tar hand om sina egna 2. Ska rida ut med henne idag och så får jag se hur det blir resten av veckan! =D

Jo, jag frågade ju henne om jag kunde få rida Steffie på lektion sedan när ridskolan drar igång den 30 Augusti. Lite sent tycker jag då jag börjar skolan den 19! Men hon sa att det var en annan som också red Steffie på lektion samt lite dressyr. Då tänkte jag: "Om nu hon rider Steffie och har frågat varför får hon inte rida henne när B är borta? Hmm.." Och så tänkte jag också på att det blir så att vi är 2 på samma häst, IGEN! Jag vill inte det, får helt enkelt ta en ridskolehäst och rida runt på. Funderar ju också på att börja rida för Pia Sohl på söndagarna men med ridskolehäst kostar det ju mera! Om jag då ska betala själv så står jag nog över..

Mer har inte precis hänt..

Snart är det Malmöfestivalen och då drar jag och Mathias (aka Matthew) dit ;D

Hemresa

Igår lämnade vi Fäviken med mycket stor buller och bang, jävla folk som bor där uppe. Som är för stolta för att resa arset upp ur stolen och flytta på bilen för att man ber om det! Nehe, fan heller! Fy..

Men nu idag (söndag) har vi stannat till i Mora under natten och pappa håller på att tömma/fylla på vatten nu sedan beger vi oss till Berg. Där slusstrappan är på 7 slussar i rad eller nåt. Körde ju vid Götakanal 2008 och då stannade vi i Sjötorp och i Berg. Nu ska vi till Berg igen!

Men en annan sak jag måste bara säga är att min mamma hon bara bräker ur sig saker. Nyss gick vi bort på campingen och vi gick över på fel sida för att det kom en cyklist och en bil. Så sa jag, "vi går på fel sida" då fick jag svaret: "Ja, bilen kom ju körande och så kom kärringen på cyklen" ALLTSÅ HALLO? Det kan hon väl säga i typ Tyskland eller Polen men inte i Sverige på en svensk camping! HALLO?! Sedan blev jag idiotförklarad av henne för att jag tog upp det! Va fan?
     Ni som tycker min mamma är så gosig och snäll så har ni bara sett en sida av henne. Hon är mycket värre!
Hon kallar mig idiot, dum i huvuet och knäpp minst en gång om dagen! Uppmuntran det! Jippie!

Nu har vi börjat köra så måste logga ut..