240809 - Måndag

Har en del idag, mycket nytt och lite roligt men också lite tråkigt! Som alltid! ^^


Klockan ringde 7 precis som vanligt, jag stängde av den och mobilens alarm. Mobilen gick igång igen efter 10 minuter och jag stängde av det alarmet och sedan det som var senare. (Har alltid 3 alarm på i mobilen + min vanliga klocka).
Klockan var då kvart över och tänkte att jag kunde snoooozzzza till 20 över men nästa gång jag slog upp ögonen var klockan 5 över halv! Jag flög upp, rusade till garderoben och tog lite kläder som jag drog på mig för att sedan trycka ner allt i väskan, jag råkade då glömma katalogen från IKEA men skit samma.. Kastade mig på moppe och full fart till Mjällby där Alle väntade på mig. Tack <3
Sket i att låsa moppen, bara med styrlåset, och vi halvsprang in i skolan (började lixom 3 minuter senare), vi hann precis och första lektionen segade sig fram. Efter klassamlingen så hade vi SO och Sofia var hemma med sina sjuka barn, som vanligt. Vi hade en annan, namnet är redan glömt! Men lektionen var repitition och slapp genom att vi skulla skriva upp olika saker man behövde köpa till en lägenhet.

Efter SOn var det spanska och den nya spanska läraren heter då Maria José. [José Jalapeño on a Stick]
Hon är lite, mindre än min mamma, svart hår och ja. Typsikt spansk! Hihi, hon ser verkligen hur snäll ut som helst men ikke dåe..
Hon kom in och hälsade, började sedan snacka massa på spanska och ALLA såg ut som fågelholkar! Bokstavligen!
     Hon trodde nog att vi kunde mera men det kan vi inte så that is that!
Men iaf, hon skällde och var noga med minsta lilla men en sak var bra; Hon satte oss som inte är så duktiga med dom som är duktiga. Jag ska arbeta med Linnéa =D Det ska nog gå bra och förhoppningsvis så kommer jag att höja mig till ett G.    Hon märkte fel, hon tjatade och var riktigt jobbigt mot Jesper och Anders. Jag tyckte inte det var så roligt för dom och gud vad skönt det var att det inte var jag! Men man får nog hålla käften för om man snackar så kommer hon att kräva att man berättar på spanska då vi ska prata så mycket.. Jobbigt!!

Det var sedan idrott, vi pratade bara om kriterierna. Roligt (NOT)

Mat..

Sedan var det då rast och ja, jag blir så satans sur på en viss unge. Har sån jävla lust att pressa hennes anikte mot ett skåp och bara.. Jag vet inte vad. Jag skaka av ilska när jag tänker på det. (Ni som står mig nära vet vem!)
Asså, hon är sur på mig och jag på henne men hon ska ändå envisas med att snacka och svara på mina frågor. Det är fan inte första gången man jag ska ge er ett exempel. Vi kallar henne XX.
Ex. Idag på rasten satt jag, Alle, XX och Elof i korridoren. Vet inte varför men det gjorde vi och Elof och Alle snackade med XX och sedan så snackade jag och Alle och så.. Bla bla.. Jag satte på en låt med Dead by April och frågade Elof om han kunde gissa vad det var för band eller artist. Han gissade på Linkin Park så jag sa då att han hade fel och satte på Numb med Linkin Park istället.  Efter en stund bytte jag till Go All the Way (into Twilight) som dom har gjort som är med i Twilight. Andra låten på eftertexterna..
Så sa jag att jag tyckte det var helt sjukt att ett av mina favoritband fick köra en låt där.
Elof frågade vad den hette, till mig, och gissa vilken som svarade; Jo XX. Hon svarade och Elof sa att den var bra så sa XX att hon hade spelat den för honom och att det var hon som hade visat honom den.
Jag hade fått Elof att titta på Twilight med mig och spelat upp alla låtarna för honom!
Ni fattar kanske mitt problem? Hon svara på frågor som jag får men jag lovar er och henne en sak; om det händer igen smäller jag. Jag kommer säga vad jag tycker och se henne i ögonen innan jag ska gå.. Jag tänker inte bli vän men henne och jag har absolut inget problem med att se XX i ögonen! Hon borde ha svårt, efter vad hon gjort mot mig och Alle. Men jag får väl säga mig eftersom Alle struntade i det och blev vän med henne igen.

Sedan var det Svenska och sedan matte där jag fick fnatt på detta fucking kapitel. Jag tittade på talen och bytte till blå kurs. Gjorde fan 14 tal på 30 minuter. Är stolt över mig själv. Jobbade sjukt bra!

Dagen blev sedan bättre, kom hem. Fick dock gasa ihjäl lite flugor innan jag satte mig och lagade 2 par ridbyxor och en tröja med nål och tråd. Är nöjd med det också.

Mitt skrivbord höll på att rasa, en hylla trillade ner som pappa fick fixa. Sedan har jag tittat på Prison Break och det var ju sista avsnittet och Michael dog av ström. Sarah och alla andra klarade  sig. T-bag satt kvar i fängelse =D Rätt nöjd med slutet, dock ville jag inte att Michael skulle dö men vad gör man inte för att få en bra serie? Den gode dör..
Men detta är inte det ända!

Innan detta ringde Alle mig och frågade vad jag skulle göra i helgen. Jag sa att jag var ledig så hon frågade mig om jag ville ha en häst över helgen. Fredag, lördag och söndag. Inna ska iväg så då blir Freja ledig så jag sa att jag ville det =) Lilla Frejan =D Får prata med Alle imorgon om allt =D Skoj :D
Synd att Freja ska säljas!

freja
Freja


230809 - Söndag

Igår så red jag Reod igen fast hon var lite trött men ändå så duktig =D

På kvällen var det kräftskiva där dom höll på att död mig. Seriöst..
Pappa och Torgny tyckte det var jätte roligt att kittla mig då jag är så jäkla kittlig och så skrattade jag så satans mycket. Men sedan sa jag faktids att dom skulle sluta, säkert 5 gånger. Jag låg ner och så höll dom mina ben jätte högt. Dom fattade inte jag fick panik. RIKTIG PANIK!!

Jag sparkade och när dom hade släpt flög jag upp och försökte dra in luft men det gick inte! Det var täpt, helt jäkla täpt. Fick knappt in någon luft allt. Så jälka rädd var jag; "Nu dör jag" gick genom huvudet på mig! Fan va rädd jag var och gissa vad alla andra gjorde; SKRATTADE!
När jag väl fick luft så fick jag sätta mig ner för att lugna ner mig och lixom ta det lugnt men dom jävla föräldrarna skrattade åt mig. Fan va roligt!!Idag har jag suttit vid datorn och det har jag rätt till!!


PS;
Ni kanske inte förstår hur mycket jag verkligen kan HATA mina föräldrar ibland men om dom skrattar när man inte få luft så ja, då förstår ni nog.. Det är inte heller första gången som skrattar när något sånt här händer!

Blandat 19-20-21-0809

Här kommer allt lite blandat för nu är jag på skrivhumör!

ONSDAG:
Min sista dag på sommarlovet spenderade jag hemma, inlåst och framför datorn med alla mina rollkompisar xD
Farmor och Farfar ville att jag skulle klippa deras gräs, som jag har gjort innan för en slant. 100 kr. Men jag sa att jag skulle inte tillbringa min sista dag som sommarlovet med att klippa gräs xD Hehe

TORSDAG:
Det kändes bra att börja skolan, träffa alla eller ja.. Nästan alla! *Suck*
Och medan Jingo snackade så satt jag lite vänd mot Alle och pratade med henne. Han blev lite störd på det och sa till, jag fortsatte. So what? Killarna längst ner snackade lika mycket som oss!
Sedan när det blev rast så kallade han in mig i klassrummet, är det normalt? Han stängde och låste dörren så jag intog försvartställning. Alltså med armarna i kors och en sur min. Han sa att jag inte skulle prata så mycket för att det störde. Då sa jag att dom som satt längst bak snackade lika mycket men dom sa han fanimej inte till. (Fast jag svor inte) Och om man ville snacka så fick man sitta där bak men då såg man inte!
Han sa att jag iaf inte skulle prata för jag avbröt honom, jag sa att han skulle strunta i mig och höja rösten så att alla andra hör. Jingo sa att han hade ont i halsen så jag sa till honom att ta en halstablett sedan gick jag ut. Jag tror att alla lärare är sura på mig! Aja, sista året sedan slipper man dom!
Men sedan, nästa lektion så satt jag knäpptyst och då var det killarna längst ner han fick säga till men tog han in dom efter lektionen? NEJ! Ah, vad jag hatar den CP läraren! Jävla pucko!

När jag kom hem så blev det datorn tills på kvällen, fick ju förlita mig på att någon fick mig att slappna av! Det gjorde den bra! Datorn..

FREDAG:
Skolan gick bra, alla lektioner också och dagen gick snabbt. Städade ut mitt skåp så att det blev snyggt sedan innan elevensval (som jag har HKK), så såg Alle att hon hade fått ett SMS från Johanna där hon sa att Alle skulle smörja Reod (uttalas Reå) och sedan om jag eller hon kunde rida henne. Så vi körde hem till mig efter skolan där vi hämtade all utrustning och sedan stack vi till Johanna. Inna var där och skulle rida Freja.. =( Jag vill ju också rida lilla Freja. Hon var väldigt trevlig men eftersom Inna ska tävla henne innnan hon blir såld så aja..
Men vi hämtade in Litla och Reod från hagen och fixa till dom sedan gick vi ut med dom och satt upp. Fick reda på ett Reod är 14 och Johanna har ägt henne i 7 år, det är Johannas ögonsten och när hon kom till Johanna var hon en väldigt bråkig häst. Slängde av henne och höll på men nu när jag red henne var hon hur snäll som helst. Hon hade varit på betäckning och är dräktig =)
Men hon var väldigt trevlig att rida, väldigt skön tölt. Dock inte så bra kondition då hon varit på betäckning i 2 månader på Öland. Hon lyssnade bra och var lätt att jobba. Hade det gått hade jag velat köpt henne. Så sugen var jag. Slänga hoppningen och alla halvblod åt sidan och kasta mig in i Islandshästvärlden. =) Helt klart.

Sednare stack jag och Alle hem till mig där vi åt lite och sedan körde vi till Preem och tankade. Köpte lite godis och kvällen slutade hos Alexandra =D

180809 - Tisdag

Denn bloggen blir också kort då jag också är ledsen idag!


Vaknade vid 10 och halv 11 fick jag ett SMS från Alle där hon skrev om att Veterinären skulle komma vid halv 12 och så.. Vid halv 12 så tända jag 4 ljus för min älskade ponny!

En timme senare meddelade Alexandra att Sanett hade lämnat den levande världen och galopperade över dom gröna ängarna i häst himlen <3 :''''(    *Snyft*


Dagen har sedan gått segt och nyss kollade jag igenom olika bilder jag har på Sanett och fick en gråtattack!

Jag vill inte, detta är inte rätt!   Jag älskar dig Sanett!    <3333


Detta är vad jag har att meddela, jag orkar inte så om bloggen dör i någon dag så är det för att jag försöker lugna ner mig!   Förlåt men jag tror att jag håller på att bryta ihop totallt med allt detta hemska som har hänt!

Nettan


RIP Sanett    25 Maj 1980 - 18 Augusti 2009

170809 - Måndag

Detta blir inte så lång blogg då jag är rätt ledsen nu..

Vaknade vid 1, åt lite frukost och började skriva min blogg och tittade på TV  =D
Det var sååå roligt men sedan fick jag veta en sak som gjorde att allt bara rasade samman..


Alexandra ringde och var jätte ledsen, hon sa att Sofia hade bestämt sig. Hon skulle ta bort Sanett..

Det var som ett slag i magen!

Så, typ 40 minuter senare hämtade jag Alle hos Johanna (hennes moppe skulle på service) och jag körde henne hem där vi bara var hos Nettan, fotade och ryktade. Bara var hos henne..

Sedan fick jag köra hem då Sofia skulle komma och nyss fick jag ett mess av Alexandra. Det blir antingen imorgon eller på onsdag!

JAG VILL INTE!                                     JAG ÄLSKAR DIG SANETT!!
Nettan
Älskar dig <33


15 -> 16 Augusti (Lördag och Söndag)

LÖRDAG;
Klockan ringde vid kvart över 9 och då gick jag upp. Med många suckar och stön då jag hade somnat vid några minuter i 6 på morgonen så 3 timmars sömn! Usch..
     Jag duschade och ringde sedan till Alle och vi bestämde att vi skulle åka med tåget som gick 8 minuter i 12 så 20 över 11 körde vi och hämtade henne. Mamma stannade vid banken i stan och jag tog ut lite pengar sedan dumpade hon oss på tågstationen. Vi hoppade på tåget som sakta rullade mot Malmö med många stopp. På tåget snackade vi lite skit, lyssnade på musik och ja.. Kopplade av!
Vid halv 2, ca. Var vi framme på Centralen i Malmö och gick då snabbt till Stora Torg och sedan mot Jacobs Nils gatan där Salö;arna bor. När vi kom upp var nästan maten klar och jag presenterade Alexandra för Oscar, Johanna och Mathilda. Torgny och Marianne hade hon redan träffat innan. Dom höll på med mat, vilket var bra då vi båda var vrålhungriga!
Det blev en sårt Fiskgratäng med makaroner i. Den smakade annorlunda men var god =)
Jag hade redan visat Alle runt innan maten så vi packade upp lite och låg sedan och bara slappnade av medan Mathilda, Oscar och Marianne var och handlade. Johanna var också hemma precis som Torgny. Det tog inte så lång tid innan dom var tillbaka och då bytte vi om innan alla, alltså Johanna, jag, Alle, Mathilda och Oscar så gick vi ut och DÅ fick jag reda på att det var Rix FM så vi gick till Stor torget och ställde oss lite längre bak än i mitten och lyssnade på dom 2 personerna som "värmer upp" publiken. Alle sa något om att Alcazar skulle vara med så då blev jag helt tokig och sa att om dom kommer så ska jag tränga mig fram för att kunna se dom och få något bra foto!
Det som hände var att dom senare ropade upp alla artister och däribland fanns Alcazar. Men dom började inte för det gjorde Janet och sedan Kim. Efter dom var det Yoanna (hon från Island), sedan var det Hassles tur att spela. Vid detta laget hade jag och Johanna (dom andra ville inte) trängt oss fram rätt långt så att vi såg bra och fick någorlunda bra bilder =)  Inte för att jag visste vem Hassle var förräns han körde den sista låten; "Hurtful" Då visste jag genast vem han var, ni ser hur dålig jag är på sånt ;D
Mellan Alcazar och Erik Hassle körde dom på Rix Morgonzoo allsång ;) Rooooligt =) Vi vann, Tittis lag dåe =D
Men sedan var det Alcazars tur och då trängde jag och Johanna oss ännu närmare och stod där och 'dansade' lite ;)
Dom var riktigt bra Live och dom hade såna snygga Partyglasögon, dock var dom rosa ;) Självklart!
Efter Alcazar hade spelat var det Sarah Dawn Finer, vilken jag inte gillar!  Men gissa vilken som kom sen? Jo, självaste MIKA! Gud så glad jag blev, det är ju jätte häftigt och fick då också reda på att RIX FM var den första i Världen (sa dom) som hade spelat hans låtar så sa han att det var roligt att vara där och vet ni vilket språk han pratade? Han pratade SVENSKA och han var jätte duktig och kunde uttala det mesta. Det gick jätte bra och jag bara älskar hans nya singel, We Are Golden.
Vi gick en liten runda på festivalen när Rix FM var slut och sedan gick vi tillbaka för att vila, vi låg och slappade och ja.. Gjorde det vi gjorde xD Vi åt lite mackor sedan, allihop och sedan var lixom kvällen kommen så vi gick inte ut mera utan det blev att vi tittade på Hipp Hipp. Jag och Alexandra gick sedan och la oss, vi skulle ju upp för EMD skulle spela dagen efter..


SÖNDAG;
Dagen började vid 9 när jag och Alle vaknade, vi låg och snackade lite först sedan drog vi på oss kläder och gick upp. Det var bara Johanna och Marianne uppe men när jag gick upp på vinden var Mathilda uppe och Oscar på väg upp. Dom gick upp och vi åt tillsammans innan vi tittade lite på Hipp Hipp. Mathilda gick först sedan gick jag, Alle och Johanna och sist Marianne och Oscar. Dom skulle vänta på att Theo skulle komma.

   Klockan var runt 12 när vi gick och därför gick vi direkt till Stortoget och gissa vad? Det var typ bara 15 personer där så vi fick plats längst fram men lite vid sidan men det gjorde inget! Men vi satte oss tillrätta med rätt stor plats. Jag blev sedan sugen på Mini Donuts så jag och Johanna gick och köpte sedan satt vi och åt dom. Jag tyckte att dom 2 timmarna gick fort då dom helt plötsligt körde ut Svampbob på scen och sa att klockan var 2 och att det började. Så Svampbob var ute och snurrade tillsammans med Markoolio som sen hoppade ner från scenen och tramsade lite med oss innan han klättrade upp igen och det såg väldigt smidigt ut (NOT). Alla skrattade åt honom!
Markoolio presenterade Alice från Idol och så sjöng hon, sedan presenterade han några killar som åkte Skateboard, väldigt duktiga =) Efter dom var det Molly Sandéns tur. Vi sjöng också för Svampbob, han fyllde ju 10 år så vi sjöng och sjöng =) Hihi =D Dom kastade ju ut massa leksaker. Fick tag i en tidning, en svamp och ett litet kramdjur med Svampbob ;) Roligt =D
Sedan var det 5 personer som skulle tävla om att bli nästa Nick Star  och det blev en liten flicka som var 9. Hon gick vidare från Malmö och kommer att tävla mot andra. Hon var duktig men kanske lite ljus röst?
Och efter att tjejerna hade sjungt var det EMDs tur och då blev det lite hett i kläderna! Åh ja.. <3
När dom hade spelat klart kastade dom ut  massa leksaker och gissa om jag tog något som Erik kastade? Jo, en liten Svampbob. 10 centimeter hög ;) Men Erik kastade den <3 Min Erik!
Sist och minst spelade Amy Diamond och sedan var det slut! Vi gick en runda och sedan tillbaka till stortorget. Vi gick och köpte såna där Svettarmband där det stod; RUN EMD. En t-shirt kostade ju 200kr! Nej tack!

Vi gick sedan och åt på (som Danny säger;) M C  Dón álds =D Haha!
När vi hade ätit gick vi tillbaka men innan dess var vi inom Åhlens och jag köpte Dead by Aprils nya skiva =) Nöjd! =D
Vi gick hem och packade allt sedan fick vi gå till Cantralen. Vi fick vänta vid huset på Mathilda så vi kunde göra våran lilla speciella sak som vi alltid gör innan jag och Alle gick till stationen. Jag fixade snabbt biljetterna sedan kollade vi var tåget skulle köra och det stod på spår 6 så vi gick dit och väntade. När klockan var 18;27 ropade dom ut att tåget som gick till Kristanstad och Karlskrona gick från spår 2 om en minut. Vi fick fan springa och precis när vi hoppade på blåste dom i visselpipan och dörrarna stängdes. Vi gick rätt långt fram i tåget och satte oss där. Det var jätte nära att vi missade det!
    Jag hade sett en automat med dricka så jag gick bort och köpte 2 flaskor vatten till mig och Alle sedan åt vi några remmar som jag hade köpt. Så gick resan snabbt och vips var vi hemma i Sölvesborg.
Alles pappa sjutsade hem mig sedan satt jag hemma och rollade lite innan jag somnade framför TVen vid 3..


Det var min underbara helg med Alle <3


160809 - Söndag

Nu är jag hemma men blogg om både LÖRDAG och SÖNDAG kommer imorgon då jag är helt slut. Sitter just nu med träningsvärk i benen efter att gående =D


Men jag har sett EMD ;)

Dock fick jag ingen bild med Svampbob som fyllde 10 år =D Hihi


Mer om det kommer imorgon! ;D

140809 - Fredag

Idag har jag en del att skriva och vi börjar med att jag tänker lämna Team Edward men inte gå med i Team Jacob utan jag håller nu på Team Emmett, Inte för att finns men ändå ;)
 Tror att jag har blivit lite beroende av Kellan Lutz efter att ha sett honom i olika serier som CSI, 90210 och Heros men även filmen Prom Night och den lilla serien Generation Kill. Har jag glömt något?
Just det, han aktuella filmer; Twilight, New Moon, Eclipse och Breaking Dawn.
Kanske skulle dra lite info om honom?

Namn; Kellan Christopher Lutz
Född; 15 mars 1985. Alltså är han 24
Var; North Dakota

INFO;
Han började arbeta som modell när han var 13 eller 14 år gammal. Efter sin gymnasieexamen flyttade han till Kalifornien för att studera kemiteknik, men han beslutade senare att försöka sig på en skådespelarkarriär.


På sin fritid gillar Lutz att sysselsätta sig med skateboard, styrketräning, baseball, basket, lacrosse, simning, tennis, badminton, skidor, snowboard, dans och många andra aktiviteter. Kolla bara på honom!


Han har också en passion för skräckfilmer och föredrar att utföra sina egna stunts när han spelar in filmer.

Kellan Lutz;
Nu lämnar vi Kellan och drar upp min dag;
Alexandra väckte mid 10 över 2 med att ringa och vara irriterande, trodde först att det var mamma så jag struntade i att svara, hon brukade lägga på tillslut men denna personen ringde och ringde så jag pallade mig upp och ryckte åt mig den sladdlösa telefonen. Svarade och då sa Alle att hon skulle komma och att hon skulle följa med mig till Malmö imorgon =D
Hon kom sedan, vi åt lite och kollade på dagens avsnitt av Wildfire och sedan på The Tyra Banks Show och tittade på bilder från Twilight och lyssnade på låtar från Spotify.
Plötsligt sa Alle att hon ville se Twilight så vi kollade på den men hann inte bli klara då vi skulle åka till Alle. Tryckte snabbt ner allt jag behövde i väskan innan vi körde till Alle och sedan sjutsade Gudda oss till Nettan och Swana. Vi tog dom och gick över vägen, skulle ta hem dom till stallet.
Det gick inte att gå den vanliga vägen då det gick fårskallar där så vi testade att försöka komma över på ett annat ställe men det gick inte heller så vi gick över Mathias tomt och sedan ner den andra vägen. Över potatisåkern, vilket är olagligt då vi gick med 2 hästar. Vi tog oss igenom och gick trampa genom nässlor så jag har hela benen fulla med kliande bulor efter nässlorna. Sitter här och skriver för att låta dom vara men ska duscha sedan och får ta lite body loation på benen så blir det nog bättre =)

Men när vi väl fick hem Nettan så gick vi sedan upp och skulle ju köra till stranden men Alles moppe blev sur så hon gick och jag körde. Vi kom dit och där var, Elli, Emmy, Cecilia, Louise, Angelica och så Jonna =D
Vi började grilla och så försvann hela kvällen i ett nafs. Fick lite kompisar, helt gäng som satte sig en bit bort från oss men sedan när vi började spela In Flames och lite annan musik så stack dom. Vi var väl för töntiga också ;D Haha!

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL <333333333333


Fastnade på hamnen hos mamma och pappa i sjöboden och drack lite läsk där. Blev lite social ;)
Körde hem och ringde Alle, kollade upp tiderna för imorgon ska vi besöka MALMÖ som jag har saknat! De e ju Malmöfestivalen och på söndag i Folkets Park ska EMD spela så vi ska se dom. Vi kommer bo hos Marianne och Torgny Salö så jag kommer inte att kunna skriva någon blogg så min blogg om helgen kommer på söndag =D

Det var allt för mig denna gången. Nästa blogg kommer på söndag.
Kommer vara i Malmö men kommer ändå att ha mobilen med mig på tåget och överallt. Skickar gratis mess så MESSA mig xD Haha <3


130809 - Torsdag Del 2

HAHA, tror att jag just skrämmde en billist men det tar vi sen, först mig dag xD

Dagen var rätt kort.
Mamma gjorde pizza så vi åt och sedan skulle dom till Norje så jag tog moppen och körde dit jag också.
Det blev efterrätt där, chocklad och nöt-kaka med grädde =D
Vi satt och snackade och jag fick min lilla paket eftersom jag inte var på kollot så jag satt och lekte med plockepinn innan jag körde hem.

Resan hem gick bra tills jag kom utanför Lörby där någon knäpp människa bestämde sig för att köra med heljuset på bakom mig. Han skulle sedan köra om och låg coh körde lite snett bakom mig, såg inte ett skit eftersom det hade regnat! Jag höll fan på att köra av vägen!

Sedan svor jag och var skitsur, det var troligen en Mjällbybo då han svängde in till Mjällby men det var inte det sista för när jag kom till Markasträtet och skulle svänga in på vägen kom en till sån med helljus och körde bakom mig. Han körde länge och tätt bakom mig, jag såg inte heller något så när Stall Markstreet dök upp tog jag min chans och bara bromsade, körde in lite på busshållsplatsen och sedan ut när bilen kört förbi. Jag körde då efter honom med huljuset på och blinkade irriterat med det och vet du vad han gjorde? HAN STANNADE BILEN!!
Jag körde upp vid sidan och förklarade att vi också hade backspeglar och inte ville bli bländade, att jag höll på att köra av vägen och att jag hatade idioter sedan körde jag vidare mot Hörvik och han släckte helljuset för att sedan köra om och tända det igen.. Usch.. PUCKO!!

Men sedan när jag kom hem så fastnade jag vid datorn fram till 4, då kröp jag isäng. För trött för att skriva blogg..
Förlåt..

130809 - Torsdag Del 1

Okej, klockan är nästan 5 men jag måste skriva av mig då jag är riktigt förvirrad!

Först vill jag bara säga TACK TACK TACK till Amanda som hjälpt mig med bloggen. Ni ser väl lite förändring? ;)

Tack återigen till Amanda <3 Du är en Ängel!Men jag läste precis en blogg som jag blev riktigt förvirrad över, det stod om en 15 årig tvillingmamma.
Det är inget problem men det som stör mig var att jag senare läste att hennes pojkvän och även pappan till barnen var 20 och hon bodde hos honom. HON ÄR 15 OCH HAN 20, 2 BARN IHOP!   Jisses!
Jag tycker det är lääääskigt så därför tänkte jag skriva lite om det..

Jo, visst okej. Kondomen kan spricka för många men om du skulle vara 15 och haft sex med en 20 åring och sedan blivit med barn. Skulle du då inte gjort abort eller något? Tjejen ska fylla 16 iår, hon har precis slutat 9an och fött 2 barn för 3 veckor sedan. Jisses säger jag bara..
Min föräldrar skulle fått spel om dom fick reda på att jag hade varit ihop med en 20 åring och dessutom hade haft sex med honom. Ni som känner min pappa, vad tror ni han hade gjort om han fått reda på att jag var gravid med en 20 åring?!         Ja, just det.. Killen hade inte mått så bra efteråt.. :S
Jag tycker det är lite ruggigt att tänka på att någon i min egen ålder byter blöjor med sin 5 år äldre pojkvän på deras 3 veckorsbarn.. Asså ni måste erkänna att det låter lite läskigt att säga så.. Och tänka på..

Jag stämplar dessa personerna inte utan jag bara säger min åsikt om allt detta, om detta med att föra barn när man är 15! Nej, nu ska jag sluta snacka sån skit..

Lämna en komentar =D

TACK IGEN AMANDA <33

120809 - Onsdag

Ikväll ska jag erkänna att jag är kass och avensjuk på många andra.. Och erkänna att jag behöver hjälp!
Men det tar vi längre ner så läs igenom allt! ;D

Jag vaknade vid 1 och satte mig på dass och skrev blogg över gårdagen, märker att jag ofta tar med mig datorn överallt. Jag skulle sedan duscha så jag loggade in på Spotify och lyssnade på lite Infinity medan jag dushade sedan kollade jag på Wildfire och sedan på andra pogram samtidigt som jag rollade. Jag rollar ju överallt ;) Haha

Alexandra ringde och ställde 3 väldigt lustiga frågor;
Är du hemma? Inte död?
Vad gör du?
Är kissen inne?

Vafan? Tänkte jag men en liten stund senare stod hon och en annan liten tjej utanför dörren. Med Snix (<3) och Leon.
Johanna hade lite träning på Vita Vallen så efter att ha hälsat på Snix och mina båda föräldrar också gjort det fick katten också göra det. Rädd? Inte ett skit! Haha!
Men sedan tog jag min kamera och moppen och vi stack upp till Vita Vallen där jag lekte fotograf och måste säga att jag fick snygga bilder på Leon och Snix :) Fick även beröm av Alle <3 Tack älskling <33

Vi gick en liten runda med hundarna och gissa vilken jag hälsade på eftersom jag ändå var där uppe?
Jo, Miss Sixty M. Gud som hon har växt sedan jag såg henne senast, vare inne och kände igenom henne lite snabbt och hon mådde bra. Hälsade på Cavaletti lite också sedan kollade vi in stallet som Ulrika har snackat om att hyra. Det är fortfarande snyggt. Eh ja, användbart iaf men lite nya väggar till boxarna och putsade fönster sedan är allt okej.. ;) Kanske ny dörr och lite nytt i sadelkammaren. Nästan så bra att man vill göra det själv men jag har inget häst... :(
VILL HA EN HÄST ATT RIDA, BÖRJAR BLI DESPERAT!
Ser någon rida och det bara suger till i mig.. Vill rida..

Efter det körde jag hem och gasade myggor i mitt rum så nu luktar det bara den jäkla radarn i hela rummet så jag sitter framför den stora TVen och kollar på CSI, mitt i natten ;) hihi


Men nu till det jag behöver hjälp med;

Min blogg skriker efter en egen design och jag kan ju inte göra en sån.. Någon som har lust att hjälpa mig?
Ni vet, jag kan ju inte ens med det lättaste i Photoshop. Men jag suger på detta med sånt..
Hjälp?
Eller berätta hur jag ska göra?


110809 - Tisdag

Tjenare, vet att jag är en dag sen men det är första och sista! Jag somnade  med kläderna på igår och mamma väckte mig inte utan bara stängde av TVen och datorn.. TACK ;)

Men igår vaknade jag lagom till "Wildfire" alltså vaknade jag 2 minuter i 11 så jag hann upp och sätta mig i soffan och zappa mellan några kanaler innan jag ändrade till 5an och fick min dagliga dos av snyggingar som rider, eller vad säger du Alle?

Ryan
Ryan Sypek som blev 27 den 6 Augusti =D Hottie  
Vill ni veta mera om honom, bara fråga. Kan hela hans karriär i huvudet ;)  Förvånade?

Men nog om Ryan och åter till min dag, jag åt lite bröd med lite sallad på till lunch och sedan så åt jag inget förräns mamma kom hem och lagade mat. Asså jag har blivit lite onormal, jag åt 3 halva potatisar igår och blav mätt! Shit...
Så var det i förrgår också, kunde bara äta lite lite.. Usch.. Vad ska jag göra? ;D
Ändå åt jag 4 mackor hos Johanna, en hamburgare på Jazz och lite sånt.. Jag fattar inte min kropp ibland :S

Men på kvällen så tvingade mamma mig att städa mitt rum men hon hjälpte till så jag slapp nästan att göra något, så funkar min mamma. Städar inte jag, så städar hon tillslut. Det ska inte vara skitigt, och så säger hon att hon inte är pedant när hon damsugar nästan varje dag och skyller på katten! Hallo!! Vakna! HAHA

Så kvällen låg jag i sängen och rollade.. :) Har hittat en ny person <3
Och en har försvunnit, Madde ville inte rolla över MSN :"(
Patricia fick IT så mobilen var tyst..
Nu undrar ni vad fan ROLLA är och det är ett Rollspel som man är med i där men spelar olika personer men inte såna som springer omkring, typ SIMS utan bara skriver som någon annan. Se och lär;

Alexander flinar när han gick och hälsar på sina kompisar när han kom till skolan, han slänger en blick på Lina, som bara stod där. Precis som vanligt. Men något hade förändrats i hans blick denna gången och han kommer ihåg deras samtal kvällen innan, över MSN...

Lina såg hur Alexander kom och såg generat ner men lyckas självklart se upp när han kollade på henne och hon såg in i hans underbara och djupa gröna ögon innan hon blir röd om kinderna och ser ner, varför hade hon skrivit så till honom? Kunde hon bara inte låta det vara? Nu trodde han säkert att hon ville bli ihop med honom, eh? Vilket ville egentligen inte det?

Så rollar man.. Fattar ni? KOMENTERA annars så ska jag demonstrera tydligare.. ;)
Jag rollar genom;
Stallet.se
MSN
SMS

Så jag rollade och tittade på TV så tiden bara försvann och så somnade jag när Spin City var slut. Jag missade Cheers (eller hur det stavas?) aka. Skål på svenska!
Klockan är då runt 2? På natten, skulle jag tro ;) hihi

Det var allt om min gårdag, mer kommer ikväll om min dag som jag ska upptäcka nu..

Ciao

100809 - Måndag

ÄR SJUK! HEMSKT!!     Hjälp mig...

Har haft ont i huvudet hela dagen och vid 6 blev det så allvarligt att jag fick lägga mig och började då kallsvettan och frös så jag hade gåshud! Låg och kollade på TV i mitt rum, vilket var längde sedan då jag inte använder mig boxer, knappt! Utan kollar bara på DVD eller spelar när jag spelar så använder jag TVen.
Vid 9 blev jag så sjukt varm att jag fick gå upp och öppna fönstret och sedan fly från mitt rum, fick då lite mat i magen som höll på att komma upp och just nu dunkar huvudet så jag måste snart avsluta och fortsätta att koncentrera mig på Prison Break som går på tv just nu. Första gången jag ser det på jätte länge. Har inte brytt mig om att titta på den nya säsongen då jag inte orkat men ska gå in på CDON och köpa dom första säsongerna av Prison Break och av Lost (som jag inte heller sett på evigheter. Typ 3 säsonger sedan slutade jag då jag inte hade den tid som behövdes).

På Lördag är det grillkväll klockan 19 på Hällevik, med The Twins och lite andra folk! ;)
Nästa Torsdag börjar jag Årkurs 9. Hur har det gått till? Är helt förvirrad då det känns på tok för tidigt att börja 9an. Jag vet ju inte ens vad jag vill bli!


Blir kort idag men en sak måste jag  bara säga, har träningsvärk efter ridturen på Freja igår <3

090809 - Söndag

Imorse blev man väckt av Snix när klockan var lite över 6 på morgonen så jag pallade mig upp och andvände dasset innan jag gick och la mig. Somnade om fast en viss Norsk Lundehund skulle vara uppe i ansiktet ;) Gick sedan upp vid 8 eller 9, kommer inte ihåg. Jag och Alle gosade med hundarna innan vi gjorde frukost och satte oss vid tv;en. Vi satt där tills klockan blev 1 innan vi drog på oss ridkläder och pallade oss ner för att hämta Freja och Oxana i hagen. Tyckte det var frukansvärt då Freja knappt gick fram och just då ångrade jag att jag inte tog sporrarna med mig men jag fick ett spö och det behövdes men hon var ändå inte alls så slö att rida. Hon var ganska framåt =D Gillade det! Hon drog inte heller utan var lydig och Alle sa att hon mest bara töltade och att man fick arbeta lite för att få in traven på henne och gissa vad; Första gången så fick jag henne i trav, var sjukt nöjd! :D
     Sadeln var värsta obekväm så nästa gång (om det nu blir en nästa gång) så vill jag testa att rida barbacka :) Wiie =)

Men Freja  var underbar att rida, hon lyssnade bra men dock lite svårt för skänkelvikning men annars är jag nöjd ;) SUPER!   Vill gärna rida henne igen ;D Hon är ju tillsalu men dock kanske inte hästen för mig då hon knappt gick när man ledde henne men sedan var hon rolig att rida. Hon är bara 11 =D


Efteråt hade Johanna kommit hem så vi snackade lite sådär om Oxana och Johanna sa att jag var välkommen tillbaka om jag ville rida mera, Freja behövs tydligen ridas xD
Och så nämnde hon Oxana också men eftersom Alle rider henne så ska hon få fortsätta, jag tänker inte sno någon häst! ABSOLUT INTE!Ska titta på film nu sedan duscha och sova, är sjukt trött..

080809 - Lördag

Så, då var man tillbaka på Hällevik hos Alexamdra. Jag skriver min blogg just nu då jag och Alle senare ska köra till Johanna och sova där. Ska även testa att rida Freja imorgon ;) Sköj men är dock lite nervös.. Hihi

Idag vaknade jag vid 10 och mådde rätt bra, lite ont i huvudet bara men det gick över med en tablett av Alvedon.
Satte mig vid TV;en men kom på att det var ingen "Wildfire" idag då de e Lördag så jag kollade på "How I Met Your Mother" istället och sedan "Simpson" och allt annat och det betyder att jag bara har kollat på TV 3 idag. Tills klockan blev 7 då jag körde till Hällevik för lite "Festande" (höhö) i husbilen och såå.
Senare kom Alle och då gick vi en runda runt bland allt folk man "känner" och sedan ringde vi till Elof och frågade ut honom varför han påstår att Alexandra har virus på sin dator. VILKET INTE STÄMMER!  - Det är kollat!
Sedan när vi hade flummat oss med Elof så gick vi vidare och gissa vilka som kom cyklande? Jo, "F"
"F" kom cyklande och jädra vad han glodde på mig och jag på honom.. Hmm? Säger det något? Mig gör det ^^
Men så bliv jag ännu mer flummig och vi gick bort till Hanöhus en runda och sedan uppåt igen och där cyklade dom om oss för att sedan fortsätta ner vid hamnen. Alle och jag vi satte oss i husbilen en stund och då kom Ramona inom så jag fick en lite liten pratstund med henne också innan dom körde hem och sedan gick Alle och jag körde moppe hem till henne där jag nu sitter och skriver blogg.

Nu ska jag logga ut sedan ska vi köra till Lörby där vi kommer att spändera natten som häst och hundvakter. Imorgon ska vi rida, jag ska rida Freja.

Vi hörs imorgonkväll..


PS. Har panik inför detta med att jag ska börja 9an. Hur har det gått till föresten? Usch o fy och blää.. :S

070809 - Fredag

Det blir kort idag för min dag har varit förjävlig..!!

Gick och la mig vid 1 igår (tekniskt sett idag), vaknade vid 4 och fick kuta in på dass och hade så fruktansvärt ont i magen att jag inte kunde sommna men lyckades lite över 5 för att sedan vakna igen vid halv 8 och till dass. Detta fortsatte 2 gånger till. Vid 9 och 10 så vid 10 gick jag upp och la mig i den kalla soffan. Usch så dåligt jag mådde..

Ringde till mamma och sa att hon fick köra till apoteket och köpa medicin vilket hon gjorde men dom fick jag inte förrens vid halv 6 när hon kom hem.  Alle kom och munttrade upp mig en del, tack <3
Sedan när jag fått medicinen av mamma så mådde jag mycket bättre så när dom gav sig av till Jazzen stack jag och Alle till Johanna i Lörby. Ska sova där med Alle imorgon och rida Freja på söndag. Är nervös..

Men kvällen var rolig, åhh vad jag älskar Johannas hundar. Snix (stavas?) bäst <3 Gullgris ;)

Nu är jag då hemma och ska snart sova, ska dricka massor med vatten nu och ta en värktablett innan jag somnar.

Känner mig som en knarkare;
8 värktabletter på ett dygn + 2 andra som mamma köpte i stan

Får se hur jag mår imorgon..


060809 - Torsdag

Tjena, min dag har varit lite så och så och mitt humör just nu; Utmattad = Alltså är jag lite snurrig och dan ;)

Jag gick upp vid lite över 10 och började nästan direkt att kolla på "Wildfire", alla avsnitt som var inspelade från veckan. Kollade på 2 avsnitt igår (vilket blir i förrgår då klockan nästan är 1), så idag blev det 4 avsnitt så just nu är jag trött på Wildfire eftersom nu har jag kommit ikapp var jag började kolla innan. Detta som kommer hända har jag redan sett en gång och jag vet slutet. Hur det slutar för Matt, Kris och Jr. Davis men vi får inte glömma Wildfire och hans föl Flame samt alla andra ;)

Men efter det så kvar väl klockan vid halv 2 så jag masade mig upp ur soffan och klädde på mig sedan tryckte jag ner mammas pärm i väskan och körde till Mjällby där jag lämnade den innan jag körde hem igen. När jag kom hem kollade jag på "90210" som också var inspelat och fick då se snyggingen Kellan Lutz (som spelar Emmett Cullen i "Twilight"). Han blev en riktig tuffing i detta avsnittet som jag också har sett innan ;)

Jag började kolla på en film om dom dårarna som "uppträder" i Falkenberg under sommrarna. "Bröllop och jäkelskap" var det jag såg och när jag precis var klar med den så fick jag ett mess från Alle och vi möttes hos Sanett där vi stod och snackade och gosade med dom innan vi körde hem till Hermansson's där vi flamsade lite ;) Precis som gamla goda tiden <3 =D
Sedan var det mat hemma så jag var hemma i en halvtimme och åt innan han körde hem till Alexandra igen. Vi gick en runda ner på Jazzen men mamma och pappa var inte i husbilen men vi hittade dom i Tommy och Helenas båt, Tims mamma och pappa. Jag och Alle gick sedan vidare till stranden där vi gick ut på bryggan och vilken var där? Jo! Jennifer, Anna och Angelica Jönsson. Vi snackade med dom medans dom badade, Angelica var fegast! Hehe
     Vet ej hur länge vi var där men kanske en timme tillsammans med dom innan vi stack till husbilen och satt där inne och snacka om, det har jag och Alle. Mycket att snacka om!  Men sedan skulle mamma och pappa hem så dom låste husbilen så jag och Alle gick hem till henne där vi satt och snackade innan jag tillsist hörde hem.

Så nu är jag hemma och får nog ta någon värktablett innan jag lägger mig, tänkte dra på mig mjukisbrallorna och sätta mig i min mjuka fotölj och surfa lite. Läsa lite skvaller i någon minut innan jag kryper till kojs..

Ha de bra så länge.. <3


Börja om från början!

Då ska jag börja om från början med denna bloggen. Ett helt halvår är borta xD Och nu börjar detta lilla "nya livet" ;)


KOMENTERA!