Manisk

Jag följer ju Tv-serier maniskt. Just nu är farmen ett hett ämne för mig att snacka om som följer det till punkt och prickar!

Ja, 3 nya kämpar äntrade gården i förrgår och under gårdagens avsnitt så bröt Siw ihop. En av kämparna som då ej valdes in till fullvärdig farmare och som var tvungen att gå upp i kamp med den manliga kämpen Zimzon.

Det hon, precis som många tidigare, tagit minste om är ju då att Farmen handlar inte om att få vänner. Det är ett FULT spel som handlar om att pakta och slå ut sina medspelare.

Att leva på en gång utan el och rinnande vatten kan vara problemastiskt men de har ett grönsaksland fullt med grönsaker, de har djur att mjölka, de kan fiska fram fisk och så kommer Gutta så de kan slakta ett djur och få riktigt kött! Så att leva på Farmen med de tillgångarna är inte svårt och det hade alla klarat!

Men det som gör Farmen till ett spel är ju att du ska få ut dina medspelare för att stå med den svagaste i finalen. Hade de behållt de svaga så hade de starka vunnit, misstaget är ju att de slog ut de i början!

Farmen och Robinson är likadana, inte just matmässigt eller boendemässigt för där är Robinson mycket svårare MEN dessa pakter och att rösta/skicka ut folk.


Sen att man i Farmen och Robinson får lov att ge upp och åka hem?! När de tagit platsen från någon annan som hade velat ha den, det är fan sjukt! Man skulle inte få lov att ge upp och åka hem, de skulle bli tvungna att bli utslagna eller utröstade, inte fega ur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback