Konstig natt

Jag har haft en enormt konstig natt inatt. Sjukt...!


När jag kom fram till Sandhamn och mitt hus, Parhus 1, så packade jag upp (placerade ut allt innehåll i väskan på golvet), startade upp datorn och sen satte jag mig en stund vid TVn. Inget fanns att titta på efter att Sveriges Mästerkock var slut. Masade mig upp till rummet men farmen ville inte starta, inte heller ponnyakuten och sen stod det att de inte fanns någon kontakt med bredbandet. Lägligt. Brukar dock vara lite strul med just denna uppkopplingen när jag försöker titta från datorn, så var det med Acern också. Satte upp sturfplattan och försökte ladda upp farmen via den, gick sådär och somnade faktiskt under tiden. Klockan var runt 11 kanske.

Vaknade vid 2, släckte lamporna på rummet, gick ner och tog vatten i vattenflaskan och stängde av surfplattan och datorn. Farmen hade fortfarande inte laddat :(
 
Somnar om ganska så snart men vaknar igen, 4 timmar senare, vid 6 och har sjukt ont i magen. Rullar runt lite och byter sida att ligga på i min stora säng (har en 105 säng) och försöker somna om men magen blir bara värre och värre. Hugger telefonen och springer ner på toa, där hann jag med iaf minst 20 misslyckade försök av Flappy Bird men tog med förbi den nionde stolpen iaf!

Sen gick jag upp och la mig, försökte somna om med mitt magknip och vaknade till vid 9 igen. Där någonstans började min mobil att ringa. Även om jag skulle jobba kväll så ville jag upp. Huset såg bokstavligen ut som SKIT när jag kom tillbaka, efter att ha lämnat det städat och dammsugat. Bara i hallen låg halva Sandhamn och det låg väskor huller om buller. Nej, här skulle städas!

Men stängde av och somnade om till klockan 10. Där masade jag mig upp, tittade på farmen och ponnyakuten innan jag bytte om, städade rent rummet från all packning som låg över hela golvet och gled sedan ner. Käkade lunch, snitsel med kokta grönsaker och vinbärsgelé ;) Sen tittade jag och Mattias lite på vinter OS. En polack som vann skidor för damer, och Charlotte Kalla kom på andra plats. Var stolt, både för svensken och polskan! Mina 2 halvor vettni! :D

Mattias tuffade till jobbet och jag diskade, plockade upp, torkade av och dammsög. Usch! Stökigt ska de inte få bli, och alla sand. All jävla SAND! 
Vi bor på en Ö där det inte ens växer gräs utan att de planterat det, samma sak med träd! Ön består utav sand och visst fan asar man den med sig överallt! Speciellt in över mattorna i hallen och varje gång man går på toa följer sanden med strumporna in dit och sedan runt i hela huset. USCH!
 
 
Men bekymmret är ju varför jag mådde så dåligt vid 6-tiden. Vad hade jag ätit på resa upp eller var det smörgåsrånen och smöret som jag åt på kvällen här? 
I bilen käkade jag pastasallad, äppel, vindruvor och några ynka pringles. Drack vatten och coca cola. Absolut inget som jag ej ätit förr och allt var från affärerna hemma där jag brukar handla! Konstigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback