Då var det min tur....

Då var det min tur att klampa på med vinterkräksjukan, eller Sandhamnssjukan ska vi nog kalla det!
 
 
Kände mig lite konstig på jobbet, hade en enorm mättnadskänsla men var hela tiden törstig och misstaget var ju att jag drack när jag var törstig. Svintorr i halsen men så full i magen. Och det är konstigt för åt en liten skål med carbonarra och potatis när jag kom in till jobbet vid 12. Sedan åt jag inget förrän 2 varmkorv vid 00.00. Nattmat när man jobbat vetni!
 
Gick hem, la mig och somnade relativt fort om jag ska vara ärlig. Såg ett halvt avsnitt av Suits innan jag stängde ner datorn och blundade. Sov otroligt dåligt, tror aldrig jag har sovit så dåligt. Det började med att jag vaknade vid halv 4 och frös som en idiot. Jag tog på mig joggingbyxor, en tjocktröja och strumpor och försökte somna om. Det var ändå 20-21 grader i rummet. Men jag frös. Kanske var det för den där kallduschen jag tog när jag kom hem?
Somnade om igen, stelfrusen och vaknade ännu en gång vid 6 på morgonen av att jag var för varm, av med tröja och byxor. Behöll strumporna. Vaknade igen vid 8 och var så törstig men så mätt men jag gick ner, gick och kissade, fyllde vattenflaskan och la mig igen. Klockan ringde igen vid 10-10.30 och jag satte mig upp i sängen. ALLT snurrade och hade så sjukt ont i magen. Mådde verkligen SKIT!! 
     Hittade något polskt läkemedel i min medicinlåda som jag hade för mig var för magen, ringde mamma och frågade. Jag hade ju ingen gripex, då hade jag tagit den direkt. Hon förklarade att de var till för värk i magen, typ vid mensvärk. Aja... Tog de vanliga apap och la mig en stund. 11.40 reste jag mig. Tog på mig kläder och gick ner till toaletten för att än en gång kissa. Typ som helt förstoppad. Men när jag var klar, tvättat händerna och så och kom ut i hallen fick jag vända. Spydde, fast ja, eftersom jag inte hade ätit något kom mest slem upp och galla. Fortsatte så i några minuter, tvättade ansiktet och ringde Adam. Borstade tänderna och gick ner till jobbet, de behövde min hjälp men där blev jag hemskickad igen, så klart. Kom hem, somnade om igen. och ja, har sovit i omgångar tills nu, jävligt dåligt dock.


Men sov kanske en halvtimme i stöten under hela natten. det är ett helvete! Magen är uppblåst och hård och jag är typ förstoppad också. Örk.... Vill hem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback