Sölvesborg ->> Stockholm

Jag tog ju med mig min bil upp till Stockholm denna gången och det ska bli så skönt att ha den här uppe så man kan ta sig någonstans.

Första stoppet blir Farsta med mitt objektiv som totalpajjade i måndags...! Sedan IKEA för att handla in en taklampa till rummet (har en lampa och det är en skrivbordslampa - typ enda lampan i hela huset! :S) sedan till någon stor affär för att handla vantar till mina varmblodiga händer, som egentligen aldrig fryser, för nu är det redan fruset på bryggan utanför seglarhotellet :( Och en sportbh som jag kan jobba i och så strumpor. 
eftersom att jag har jobbskor som är hårda i "karossen" alltså det som är runt, och inte så fodrade runt foten utan ska mer vara stadiga och lätta - så sliter jag upp mina hälar på strumporna.
     Idag slängde jag ena strumpan på ett par för det var hål i den. Det är för att den andra är ju hel och man kan använda den ihop med en annan strumpa. Tacky va? lite de får man stå ut med, jag jobbar i ett kök ca 10timmar om dagen, i ett bar skor som är nästan heltäckande och byxor som nästan når ner till golvet *förattallastorlekaräranpassadetillmän* så strumporna syns inte. Varför kan jag då inte ha en av varje? HAHHAHAAH 

 
Bilresan gick kanon, fick en GPS av mina pappa i onsdag, TACK ÄN EN GÅNG!! Ville bara låna en av hans men han köpte en ny som är bara min - med livemaps som man uppdaterar via datorn så de altid är uppdaterade ;)

Var lite läskigt bara när det helt plötsligt va bilar överallt från att ha varit några få på E4;an, när jag då kom in i Stockholm. Väggen bredde också ut sig till 4 filer och sedan när jag åkte igenom tunnlen (Södra Länken) som går typ under globen och vidare, där fick min GPS ingen signal - för den är djup och jävligt lång...! Tur att jag visste att jag skulle följa anvisningarna mot Gustavsberg!

Annars gick de kanon! :) Sett mycket fint längs E4;an. Gled ju över Göta Kanal och lite annat - Stockholm by car är också fint. Iaf utsidan av staden :)



Kommentarer
Postat av: Susanne

Vacker bild på Sandhamn
Kul att resan upp gick bra. Ny erfarenhet rikare👍
Ha en härlig höst
Kram
Susanne

Svar: tack! :D
hkmama.blogg.se

2013-10-19 @ 07:54:02
Postat av: Barbara Mattisson

Trävligt att resan gick bra;)
Snäll pappa du har som köpte GPS-en till dig:)
Fina bilder,men jag trodde att du körde bil-inte fotade.Har det så bra!puss mamma

2013-10-21 @ 13:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback